header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Europese hummusmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 9,20% tegen 2032

Apr 23, 2024 7:00 PM ET

De Europese hummusmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,436 miljard in 2024 tot USD 0,8832 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032). Hummus, een romige dip gemaakt van gemengde kikkererwten, tahini, citroensap en knoflook, is niet alleen populairder geworden in het Midden-Oosten, maar ook wereldwijd. In Europa is de hummusmarkt de afgelopen tien jaar aanzienlijk gegroeid. Deze blog gaat in op de trends, de vraag, de analyse, de uitdagingen en de belangrijkste spelers op de Europese hummusmarkt.

Markttrend en vraag:

Gezondheidsbewustzijn: Een van de belangrijkste drijfveren voor de hummusmarkt in Europa is het toenemende gezondheidsbewustzijn onder consumenten. Hummus wordt beschouwd als een gezonde en eiwitrijke snack of bijgerecht, waardoor het een populaire keuze is onder gezondheidsbewuste individuen.

Beweging van plantaardige en veganistische producten: Nu de plantaardige en veganistische bewegingen aan kracht winnen, past hummus perfect in deze dieetvoorkeuren. Het is een veelzijdige en bevredigende optie voor mensen die op zoek zijn naar vlees- en zuivelvrije alternatieven.

Smaakinnovatie: De markttrend voor hummus in Europa is getuige van een toename in smaakinnovatie. Traditionele smaken zoals klassieke, geroosterde rode peper en knoflook blijven populair, maar er is ook een groeiende vraag naar unieke en exotische smaken zoals zongedroogde tomaat, rode biet en pittige hummus.

Gemak: Gemak speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van de vraag naar hummus. Voorverpakte hummusverpakkingen en snackverpakkingen voor eenmalig gebruik zijn handige opties geworden voor drukke consumenten.

Marktanalyse:

De Europese hummusmarkt zal naar verwachting blijven groeien onder invloed van de hierboven genoemde factoren. Volgens marktrapporten zal de markt de komende jaren een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 6% laten zien.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10337

Uitdagingen:

Ondanks de veelbelovende groei wordt de Europese hummusmarkt geconfronteerd met een aantal uitdagingen:

Concurrentie: De markt wordt steeds concurrerender met zowel gevestigde als nieuwe spelers die hun intrede doen in de sector. Deze concurrentie kan de prijzen en winstmarges onder druk zetten.

Verstoringen in de toeleveringsketen: Net als veel andere industrieën heeft de hummusmarkt te maken gehad met verstoringen in de toeleveringsketen, die van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid en kosten van ingrediënten en verpakkingsmaterialen.

Consumentenvoorkeuren: Veranderende consumentenvoorkeuren en smaken kunnen een uitdaging vormen voor hummusproducenten. Het is van cruciaal belang om trends voor te blijven en voortdurend te innoveren om aan de eisen van de consument te voldoen.

Verslag over de Europese hummusmarkt:

Om een volledig inzicht te krijgen in de Europese hummusmarkt is het belangrijk om marktrapporten en studies te raadplegen. Deze rapporten bieden waardevolle inzichten in markttrends, groeikansen, concurrentielandschap en consumentengedrag. Ze kunnen bedrijven helpen weloverwogen beslissingen en strategieën te nemen.

Regionaal overzicht:

De Europese hummusmarkt is divers, met verschillende voorkeuren in verschillende regio’s. Hier volgt een kort overzicht:

West-Europa: Landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland hebben een gevestigde markt voor hummus. Consumenten in deze regio’s geven vaak de voorkeur aan traditionele smaken, maar staan open voor nieuwe variaties.

Oost-Europa: Hummus wint aan populariteit in Oost-Europese landen zoals Polen, Hongarije en Roemenië. De markt groeit nog steeds, wat mogelijkheden biedt voor uitbreiding.

Middellandse Zeegebied: In mediterrane landen zoals Griekenland en Italië wordt hummus gezien als een gezonde en exotische toevoeging aan de lokale keuken. Deze regio heeft een groeiende markt voor premium en biologische hummusproducten.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-hummus-market-10337

De belangrijkste spelers zijn:

Obela (Australië), Sabra Dipping Co. LLC (VS), Moorish (VK), Deldiche N.V. (België), MeToo! Foods (VK), Lazy Foods (Nederland), Labeyrie Fine Foods (Frankrijk), Beliès (België), Orexis Fresh Foods Ltd (VK) en Zorba Delicacies Limited (VK).

Gerelateerde rapporten:

Goat Milk Products Market Research Report Information per producttype (Geconcentreerd, Gefermenteerd, Poedervormig, Vetrijk, en Andere), per verpakkingstype (Flessen, Kartons, Blikken, Kuipen, en Andere), per Distributiekanaal (Winkel en Niet-Winkel), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Kikkererwten-eiwit ingrediënten marktonderzoeksrapport: Informatie per type (concentraten, isolaten en bloem), categorie (biologisch en conventioneel), vorm (vast en vloeibaar), toepassing (voedingsmiddelen, zuivelproducten, bakkerij- en zoetwarenproducten, dranken, voedingssupplementen, zoete en hartige snacks, zuigelingenvoeding en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika PH nr.: 1 646 845 9312 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
PH no.: +1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Europe Hummus,Europe Hummus Market,Europe Hummus Industry,Europe Hummus Market Size