header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De griesmeelmarkt zal groeien met een CAGR van 2,3% tijdens de prognoseperiode (2024 en 2030)

Apr 23, 2024 8:00 PM ET

De omvang vande griesmeelmarkt werd in 2022 geschat op 2,10 miljard dollar. De griesmeelmarkt zal naar verwachting groeien van USD 2,14 miljard in 2024 tot USD 2,46 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 2,3% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030). Griesmeel, een grof meel gemaakt van harde tarwe, is al lang een basisingrediënt in verschillende keukens wereldwijd. De veelzijdigheid en voedingsvoordelen hebben de groei van de griesmeelmarkt in de afgelopen jaren gestimuleerd. Dit artikel biedt inzicht in de dynamiek van de markt, de belangrijkste bedrijven, de marktsegmentatie en de regionale trends die het marktverloop bepalen.

Belangrijkste bedrijven:

Verschillende prominente spelers domineren de wereldwijde griesmeelmarkt en dragen elk bij aan de groei en innovatie. Bedrijven zoals Bob’s Red Mill Natural Foods, Bunge Limited, Cargill, ConAgra Brands en General Mills behoren tot de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van griesmeelproducten. Deze bedrijven hanteren strategieën zoals productinnovatie, uitbreiding naar nieuwe markten en strategische partnerschappen om hun marktpositie te behouden en aan de veranderende eisen van de consument te voldoen.

De belangrijkste bedrijven op de griesmeelmarkt zijn.

General Mills Inc. (VS), Conagra Brands (VS), ARDENT MILLS (VS), Gilchester Organics (VK), Shree Kailash Grain Mills Pvt. Ltd (India), SADAF FOODS (VS), MISKO (Griekenland), Kupiec (Polen), Honeywell Flour Mills (Nigeria), Europasta SE (Tsjechië).

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10166

Markt Segmentatie:

De griesmeelmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van type, toepassing en distributiekanaal:

Type: Griesmeel is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder grof, fijn en extra fijn. Elk type is geschikt voor specifieke culinaire behoeften en voorkeuren, waarbij grof griesmeel vaak wordt gebruikt bij het maken van pasta, fijn griesmeel bij het bakken en extra fijn griesmeel in desserts en puddingen.

Toepassing: Griesmeel wordt toegepast in een breed scala aan industrieën, waaronder voedingsmiddelen en dranken, diervoeding en persoonlijke verzorging. In de voedingsmiddelenindustrie wordt griesmeel onder andere gebruikt in pasta, brood, noedels, couscous en ontbijtgranen. In de diervoedersector dient griesmeel als voedzaam ingrediënt voor vee- en pluimveevoer. Daarnaast wordt griesmeel gebruikt in cosmetische producten zoals gezichtsscrubs en scrubs.

Distributiekanaal: Griesmeelproducten worden gedistribueerd via verschillende kanalen, waaronder supermarkten/hypermarkten, buurtwinkels, online detailhandel en foodservice. Supermarkten blijven het belangrijkste distributiekanaal voor griesmeelproducten en bieden consumenten een breed scala aan opties.

Regionale segmentatie:

De griesmeelmarkt vertoont regionale verschillen die worden beïnvloed door factoren zoals culinaire tradities, dieetvoorkeuren en landbouwpraktijken. De belangrijkste regionale segmenten zijn:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een belangrijke markt voor griesmeel, gedreven door het gevarieerde culinaire landschap van de regio en de vraag van consumenten naar pasta, brood en bakkerijproducten. De Verenigde Staten en Canada zijn belangrijke consumenten van op griesmeel gebaseerde producten, met een groeiende trend naar gezondere en ambachtelijke opties.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/semolina-market-10166

Europa: Europa heeft een lange traditie van griesmeelconsumptie, vooral in landen als Italië, Griekenland en Turkije, waar pasta en couscous basisvoedingsmiddelen zijn. Het culinaire erfgoed van de regio en de voorkeur voor ingrediënten van hoge kwaliteit dragen bij aan de groei van de griesmeelmarkt in Europa.

Azië-Stille Oceaan: In de regio Azië-Pacific neemt de vraag naar griesmeelproducten toe als gevolg van de bevolkingsgroei, verstedelijking en veranderende eetgewoonten. Landen als India, China en Japan zijn grote consumenten van op griesmeel gebaseerde gerechten, waaronder noedels, dumplings en desserts.

Midden-Oosten en Afrika: Griesmeel heeft een culturele betekenis in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, waar het wordt gebruikt in traditionele gerechten zoals couscous, halva en verschillende gebakjes. De groeiende bevolking en het stijgende besteedbare inkomen in de regio dragen bij aan de expansie van de griesmeelmarkt in deze regio.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Semolina Market,Semolina,Semolina Market Share,Semolina Market Forecast,Semolina Market Analysis