header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor helikoptertoerisme zal tegen 2030 1,12 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 3,56%. AI- en IoT-toepassingen zorgen voor significante groei.

Apr 23, 2024 1:00 PM ET

Overzicht vande markt voor helikoptertoerisme :

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor helikoptertoerisme tegen 2030 1,12 miljard dollar bereiken met een CAGR van 3,56%.

Drivers:

Populariteit van helikopterreizen zal de marktgroei stimuleren

De sector van het helikoptertoerisme maakt een snelle groei door dankzij de stijgende populariteit van helikopterreizen. Dankzij de toename van goedkope vliegreizen in de afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen voor deze avonturen vanuit de lucht. De wereldwijde markt voor helikoptertoerisme zal naar verwachting blijven groeien, aangewakkerd door factoren zoals de voorkeur voor helikopters onder oudere mensen en mensen met een handicap, evenals het verlangen naar uitzonderlijke reiservaringen. Helikoptervluchten bieden passagiers een beter zicht en toegang tot afgelegen locaties, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor reizigers die op zoek zijn naar unieke en ontoegankelijke bestemmingen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4495

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over helikoptertoerisme worden genoemd zijn onder andere Chicago Helicopter Tours, Sydney Helicopters, Maverick Helicopters, Cape Town Helicopters, Bravo Helicopters, Heliair Venice, Liberty Helicopter, Kaikoura Helicopters, Barcelona Helicopters, SUNDANCE HELICOPTERS, Birds Eye View Helicopters, HELI-JET AVIATION en Niagara Helicopters.

Mogelijkheden:

Toepassing van nieuwe technologieën zoals AI en IoT biedt grote kansen

De reis- en toerisme-industrie wordt sterk beïnvloed door de integratie van het internet der dingen en kunstmatige intelligentie. AI vergemakkelijkt naadloze communicatie, zowel voor als na de reis, wat de algehele reiservaring verbetert. Smartphone apps met AI zijn van onschatbare waarde voor reizigers en bieden gemak en veiligheid. Bovendien biedt het gebruik van digitale en snelle betalingsmethoden talloze voordelen voor bedrijven. Door gebruik te maken van deze technologische vooruitgang zijn luchttourbedrijven klaar voor aanzienlijke groeikansen.

Beperkingen en uitdagingen:

Luchtvaartbeperkingen die de markt afremmen

Verschillende factoren zullen de helikoptermarkt in de nabije toekomst afremmen. Luchtvaartvoorschriften, ontoereikende infrastructuur en de hoge kosten van helikopters behoren tot de belangrijkste belemmeringen. Deze beperkingen kunnen de groei van de markt tijdens de prognoseperiode belemmeren. Daarnaast kunnen de aanhoudende effecten van COVID-19 de groeivooruitzichten verder belemmeren door de vraag- en aanboddynamiek te verstoren en financiële onzekerheden binnen de sector te veroorzaken.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/helicopter-tourism-market-4495

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde helikoptertoerisme-industrie wordt gesegmenteerd op basis van types en toepassingen. Maatwerktoerisme zal naar verwachting de koploper worden in de markt gedurende de verwachte periode. Ondertussen zal het familietoerisme de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Aangepast toerisme verwijst naar op maat gemaakte helikopterreizen die tegemoetkomen aan specifieke voorkeuren en behoeften van individuele reizigers of groepen. Dit segment zal naar verwachting de markt aanvoeren omdat reizigers steeds meer op zoek zijn naar unieke en persoonlijke ervaringen, die helikopteroperators kunnen bieden door aanpasbare routes, bestemmingen en diensten aan te bieden.

Aan de andere kant heeft familietoerisme betrekking op helikopterreizen die zijn ontworpen om gezinnen te ontvangen en hen samen onvergetelijke en plezierige ervaringen te bezorgen. Dit toepassingssegment zal naar verwachting de markt domineren vanwege de stijgende vraag naar gezinsvriendelijke reisopties en de aantrekkingskracht van helikoptertours als een nieuwe manier voor gezinnen om bestemmingen vanuit een ander perspectief te verkennen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de combinatie van toerisme op maat en familietoerisme de groei van de wereldwijde markt voor helikoptertoerisme zal stimuleren, omdat het reizigers diverse ervaringen biedt en tegemoet komt aan verschillende voorkeuren en demografische groepen.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor helikoptertoerisme

In 2021 kwam Noord-Amerika naar voren als de leidende markt als gevolg van een daling van de prijzen van ruwe olie en een toename van het aantal binnenlandse reizigers in de Verenigde Staten. Met name de aanzienlijke defensie-uitgaven, vooral voor ultramoderne lichtgewicht helikopters van Lockheed Martin Corporation, Bell Textron en anderen, hebben bijgedragen aan de groei van de regionale markt. Deze trend zal zich naar verwachting voortzetten, waarbij Noord-Amerika een dominant marktaandeel zal behouden in de komende jaren, aangewakkerd door toegenomen binnenlands toerisme en gunstige olieprijzen. De reis- en toerismesector, met name excursies vanuit de lucht, zal naar verwachting een belangrijke motor voor economische groei zijn, waarbij de Verenigde Staten een centrale rol spelen in de reisuitgaven. Bovendien heeft de technologische vooruitgang een revolutie teweeggebracht in de reiservaring van zowel reizigers als touroperators, waardoor de toeristische sector wereldwijd een nieuwe richting is ingeslagen.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor helikoptertoerisme

De regio Azië-Pacific kende de snelste groei in helikoptertoerisme in 2021, gedreven door een toename van het aantal helikopteroperators, een grotere vraag naar toeristische vluchten en een toename in zoek- en reddingsmissies. Deze groei heeft touroperators aangespoord om meer betaalbare reizen aan te bieden, voor reizigers die op zoek zijn naar unieke ervaringen. Factoren zoals het toenemende aantal welvarende toeristen, de aantrekkingskracht van ongewone avonturen en de vooruitgang in helikoptertechnologie hebben de snelle expansie van de sector in Azië gestimuleerd. Iconische monumenten zoals de Taj Mahal, het Angkor Wat tempelcomplex en de Chinese Muur zijn populaire bestemmingen geworden voor helikopterexcursies. Toonaangevende fabrikanten zoals Avic in China en Kamov in Rusland produceren ultramoderne helikopters die op maat gemaakt zijn voor de toeristische sector. Bovendien heeft de regio verschillende landen met gunstige regelgeving die helikoptertoerisme bevordert.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor civiele helikopters per motortype (eenmotorig en tweemotorig), gewicht (lichte helikopters, middelzware helikopters, middelgrote helikopters en grote & helikopters), eigenaar (eigendom en huur), eindgebruik (wetshandhaving, Onshore & Offshore Transport, Bosbouw & Natuurbehoud, Helikopter Medische Nooddienst, Opsporing & Redding, Opleidingsdiensten, en anderen), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Global Helicopter Avionics Market Research Report Information per motortype (eenmotorig en tweemotorig), systeem (vluchtbeheersysteem, gezondheidsmonitoringsysteem, communicatiesysteem, navigatiesysteem en elektrisch noodsysteem), helikoptertype (commercieel en militair) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportHelikopter Simulator Marktinformatie per Type, Component, Platform en Regio- Voorspelling tot 2030

Helikopterverlichting marktonderzoek rapport informatie per type, toepassing, leverancier, technologie en per regio wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Helicopter Tourism industry,Helicopter Tourism Market,Global Helicopter Tourism Market,Helicopter Tourism Market Trends,Helicopter Tourism Market Growth,Helicopter Tourism Business,Helicopter Tourism Market Size