header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis lanceert tweede generatie juridische AI-assistent op Lexis+ AI

Apr 23, 2024 9:00 AM ET

Nieuwste Lexis AI verbeteringen maken juridische AI Assistant efficiënter, effectiever en persoonlijker voor alle bestaande klanten

NEW YORKLexisNexis Legal & Professional®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, onthult zijn tweede generatie AI Assistant op het toonaangevende Lexis AI™. Door gebruik te maken van voortdurende feedback van gebruikers, biedt de volgende generatie AI Assistant een steeds persoonlijkere ervaring om juridische professionals te ondersteunen bij het sneller nemen van geïnformeerde beslissingen, het genereren van uitstekend werk en het vrijmaken van tijd om zich te concentreren op inspanningen die economische waarde genereren. Alle bestaande Lexis AI-klanten krijgen toegang tot de verbeterde AI Assistant.

Deze verbeteringen vormen een nieuwe mijlpaal in het leiderschap van het bedrijf op het gebied van juridische generatieve AI en bouwen voort op de commerciële introductie van Lexis AI in oktober 2023. Lexis AI is gebaseerd op \’s werelds grootste verzameling van actuele, exclusieve juridische content van LexisNexis en maakt conversatiegericht zoeken, inzichtelijke samenvattingen, intelligente juridische teksten en het uploaden en analyseren van documenten mogelijk in een naadloze gebruikerservaring.

Onlangs gelanceerde en komende verbeteringen zijn onder andere

  • Snellere levering van resultaten – AI-gegenereerde antwoorden worden nu woord voor woord geleverd voor een snellere, meer conversationele ervaring. De AI-assistent geeft twee keer sneller betrouwbare resultaten, ondersteund door verifieerbare autoriteit, dan de dichtstbijzijnde concurrent.
  • Verbeterde Multi-Turn Conversatie Mogelijkheid – Contextuele prompt conversaties met de AI Assistant zijn verhoogd van een limiet van vijf interacties naar tien, waardoor gebruikers diepere inzichten krijgen en generatieve AI antwoorden kunnen verfijnen.
  • Conversationele begeleiding bij het opstellen van teksten – Op maat gemaakte, stapsgewijze aanbevelingen die anticiperen op vragen en gebruikers helpen de antwoorden direct te gebruiken bij het opstellen van e-mails, brieven, argumenten, clausules en memo\’s.
  • Toegevoegde afleveropties –Lexis AI-mogelijkheden worden uitgebreid met nieuwe afleveropties voor conversaties, waaronder e-mail, downloaden en afdrukken.
  • Door AI gegenereerde samenvattingen van statuten – De eerste door AI gegenereerde samenvattingen op de juridische markt van federale en deelstaatstatuten in de VS. Ook beschikbaar voor het publiek via het LexisNexis U.S. Voting Laws & Legislation Center als onderdeel van het werk van het bedrijf om de transparantie van de wet te ondersteunen.
  • Verhoogde uploadcapaciteit voor documenten – stelt gebruikers in staat grotere documenten te analyseren en samen te vatten, nu tot 400.000 tekens per aanvraag (ongeveer 150 pagina\’s per document).
  • Verbeterde gebruikerservaring – Verfijning van de gebruikerservaring met verbeterde leesbaarheid, gebruiksgemak en esthetische updates, inclusief ondersteuning voor het eenvoudig leveren en delen van Lexis AI-uitvoer.

 

Alle functies zullen begin mei beschikbaar zijn voor klanten. Klanten reageren positief op de verbeteringen: 91% van de gebruikers geeft aan dat Lexis AI gebruiksvriendelijk is – een stijging van 5 punten sinds oktober 2023. De productverbeteringen breiden de langjarige leidende positie van het bedrijf op het gebied van juridische AI uit en bevorderen de visie van het bedrijf om generatieve AI te gebruiken om juridisch werk te transformeren.

“Onze visie is dat elke juridische professional wereldwijd een virtuele AI-assistent heeft die specifiek is getraind en aangepast aan hun behoeften”, zegt Sean Fitzpatrick, CEO van LexisNexis Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. “We werken bij elke stap samen met onze klanten om snel AI-innovaties te leveren die hen in staat stellen topprestaties te leveren en nieuwe mogelijkheden te ontsluiten die waarde genereren voor hun organisaties.”

Sinds de lancering in de VS in oktober 2023 is Lexis AI internationaal uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk en Australië; de Amerikaanse versie van Lexis AI is beschikbaar voor klanten in het Midden-Oosten, Japan en Korea.

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en neemt maatregelen om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Lexis AI levert betrouwbare resultaten met geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gegevens veilig te houden. Lexis AI maakt gebruik van een uitgebreid verbeterd LexisNexis platform Retrieval Augmented Generation 2.0 (RAG 2.0). De antwoorden van Lexis AI zijn gebaseerd op \’s werelds grootste repository van actuele, exclusieve juridische content, wat zorgt voor een antwoord van de hoogste kwaliteit met de meest actuele gevalideerde citatiereferenties. Geüploade documenten worden altijd aan het einde van elke sessie gewist en gebruikers kunnen hun prompt conversatiegeschiedenis eenvoudig beheren of verwijderen. De oplossing wordt voortdurend verbeterd met honderdduizenden beoordeelde antwoordvoorbeelden van LexisNexis juridische experts die worden gebruikt voor het afstemmen van het model. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, testen en valideren en uitgebreide, gezaghebbende informatie te leveren.

Sluit u aan bij de meer dan 30.000 Lexis AI Insiders en ontvang het laatste nieuws over generatieve AI en LexisNexis AI-producten. Klik hier om u aan te melden voor het Lexis AI Insider programma.

Deze verbeteringen zijn nu beschikbaar voor klanten van Lexis AI. Ga voor meer informatie naar www.lexisnexis.com/ai.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.800 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact

Dana Greenstein
Directeur Communicatie, Noord-Amerika & UK
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
[email protected]