header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Secure Access Services Edge Market (Nieuw rapport) Inkomstengroei maakt markt explosief gedurende 2024 – 2032 | 188 pagina’s rapport

Apr 23, 2024 3:00 PM ET

Veilige toegangsdiensten voor de randmarkt: De toekomst van veilige connectiviteit

De Secure Access Services Edge Market is een snel groeiend segment van de cyberbeveiligingsindustrie, gedreven door de toenemende vraag naar veilige en efficiënte toegang op afstand tot bedrijfsmiddelen. SASE is een cloudgebaseerde architectuur die netwerkbeveiligingsfuncties combineert, zoals Secure Web Gateway (SWG), Cloud Access Security Broker (CASB), Firewall-as-a-Service (FWaaS) en Zero Trust Network Access (ZTNA), met WAN-mogelijkheden (Wide Area Networking). De omvang van de markt voor beveiligde toegangsdiensten zal tegen 2032 waarschijnlijk 42,86 miljard USD bedragen en zal tussen 2024 en 2032 groeien met een CAGR van 22,1%.

Belangrijkste spelers op de markt:

De markt voor veilige toegangsdiensten wordt gedomineerd door een aantal belangrijke spelers, waaronder Cisco, Palo Alto Networks, Zscaler, Fortinet en Versa Networks. Deze bedrijven investeren actief in onderzoek en ontwikkeling om hun SASE-aanbod te verbeteren en de concurrentie voor te blijven. Daarnaast zijn er ook kleinere spelers, zoals Cato Networks, Netskope en McAfee, die hun stempel drukken op de SASE-markt en innovatieve oplossingen bieden om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van bedrijven.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10718

Reikwijdte van het marktrapport:

Parameter Details
Inkomstenraming in 2032 42,86 miljard dollar
Groeipercentage CAGR van 22,1% van 2024 tot 2032
Voorspellingsperiode 2024 -2032
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Impact van COVID-19:

De COVID-19 pandemie heeft de adoptie van Secure Access Services Edge-oplossingen aanzienlijk versneld, omdat organisaties gedwongen zijn om snel over te schakelen op werken op afstand en cloud-gebaseerde toepassingen. Nu werknemers vanaf verschillende locaties en apparaten toegang hebben tot bedrijfsmiddelen, is de behoefte aan een veilige en uniforme toegangsoplossing belangrijker dan ooit. SASE heeft zich ontpopt als een cruciale technologie om veilige en efficiënte toegang op afstand mogelijk te maken.

Markt Segmentatie:

De markt voor beveiligde toegangsdiensten kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder componenten (hardware, software en diensten), organisatiegrootte (kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen) en verticale sectoren (gezondheidszorg, financiën, onderwijs, overheid en andere). De segmenten software en diensten zullen naar verwachting de grootste groei doormaken, omdat organisaties steeds meer prioriteit geven aan cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen en managed services.

Drijfveren voor de markt:

De belangrijkste drijfveren voor de Secure Access Services Edge markt zijn de groeiende behoefte aan veilige toegang op afstand, de toenemende adoptie van cloudgebaseerde applicaties en infrastructuur, en de opkomst van het work-from-anywhere (WFA) model. Daarnaast wordt de vraag naar SASE-oplossingen verder aangewakkerd door de behoefte aan een uniforme en gecentraliseerde beveiligingsaanpak en de toenemende nadruk op compliance en regelgeving omtrent gegevensprivacy.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | Onmiddellijke levering Beschikbaar op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10718

Kansen in de markt:

De SASE-markt biedt tal van groeikansen, met name op het gebied van cloudbeveiliging, edge computing en het internet der dingen (IoT). Aangezien organisaties blijven migreren naar de cloud en edge computing-technologieën blijven gebruiken, zal de vraag naar SASE-oplossingen die veilige en efficiënte toegang tot deze bronnen kunnen bieden naar verwachting toenemen. Daarnaast kan de integratie van SASE met opkomende technologieën, zoals 5G en kunstmatige intelligentie, nieuwe gebruikssituaties ontsluiten en de verdere uitbreiding van de markt stimuleren.

Beperkingen en uitdagingen:

Hoewel de Secure Access Services Edge-markt een aanzienlijke groei doormaakt, zijn er ook een aantal beperkingen en uitdagingen die moeten worden aangepakt. Deze omvatten de complexiteit van de overgang van legacy beveiligingsarchitecturen naar SASE, de behoefte aan geschoold personeel om SASE-oplossingen te beheren en te onderhouden en de potentiële zorgen rond gegevensprivacy en naleving van de regelgeving. Daarnaast kunnen de integratie van SASE met bestaande IT-infrastructuur en de schaalbaarheid van SASE-oplossingen voor sommige organisaties een uitdaging vormen.

Regionale analyse:

De Secure Access Services Edge-markt is een wereldwijd fenomeen, waarbij Noord-Amerika en Europa momenteel de markt domineren. Er wordt echter verwacht dat de regio Azië-Pacific de grootste groei zal doormaken, gedreven door de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde technologieën en de groeiende nadruk op cyberbeveiliging in opkomende economieën. Het Midden-Oosten en Afrika, evenals Latijns-Amerika, zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de SASE-markt, omdat organisaties in deze regio’s hun beveiligde toegang op afstand willen verbeteren.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/secure-access-services-edge-market-10718

Updates voor de industrie:

De Secure Access Services Edge-markt is voortdurend in ontwikkeling, met regelmatig nieuwe ontwikkelingen en innovaties. In 2022 kondigde Cisco bijvoorbeeld de integratie aan van zijn Secure Access Service Edge (SASE) aanbod met zijn Meraki cloud managed netwerkplatform, waardoor klanten een naadloze en uitgebreide oplossing krijgen voor veilige toegang op afstand. Daarnaast heeft Palo Alto Networks Bridgecrew, een toonaangevend cloud security platform, overgenomen om de SASE-mogelijkheden te vergroten en in te spelen op de groeiende vraag naar cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen.

De Secure Access Services Edge (SASE) markt is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door de toenemende vraag naar veilige en efficiënte toegang op afstand, de opkomst van cloud-gebaseerde applicaties en infrastructuur, en de toenemende nadruk op compliance en data privacy. Naarmate organisaties zich blijven aanpassen aan het veranderende technologische landschap, zal de SASE-markt naar verwachting een cruciale rol spelen in het mogelijk maken van veilige en flexibele connectiviteit, waardoor uiteindelijk de manier waarop bedrijven werken in het digitale tijdperk zal veranderen.

Toprapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Secure Access Services Edge Market,Secure Access Services Edge Market Size,secure access services edge,secure access edge service solutions,secure access edge service providers