header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Skateboard marktomvang, trends, kansen, nieuwe productontwikkelingen, CAGR) van 3,30%, concurrentielandschap en prognose 2032

Apr 23, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang van de skateboardmarkt werd in 2022 geschat op USD 2,4 miljard. De skateboardmarkt zal naar verwachting groeien van USD 2,47 miljard in 2023 tot USD 3,21 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De skateboardmarkt heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke opleving doorgemaakt, gestimuleerd door de veranderende smaak van de consument, culturele invloeden en technologische vooruitgang. Volgens de uitgebreide analyse van Market Research Future is de wereldwijde skateboardmarkt klaar voor een significante groei, gedreven door een toename in recreatief skateboarden en de toenemende populariteit als stedelijk vervoersmiddel.

Surfen op de golf van mainstream aantrekkingskracht

Skateboarden was ooit beperkt tot niche-subculturen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een mainstream fenomeen dat wordt omarmd door mensen uit alle lagen van de bevolking. De aantrekkingskracht van skateboarden ligt in het gevoel van vrijheid, creativiteit en zelfexpressie dat het biedt en dat enthousiastelingen aantrekt die op zoek zijn naar opwindende ervaringen en onconventionele vrijetijdsbestedingen. Bovendien zorgt het inclusieve karakter van skateboarden voor een hechte gemeenschap, met liefhebbers die samenkomen in skateparken, evenementen en wedstrijden om hun passie voor de sport te delen.

De belangrijkste bedrijven in de skateboardmarkt zijn

Element Skateboards

Krown skateboards

SK8FACTORY

Skate Een

Absolute Board Co.

ALIEN WORKSHOP

Zero skateboards

CONTROL SKATEBOARDS INC.

Razor USA LLC

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12027

Inzicht in markttrends

Het rapport van Market Research Future belicht de belangrijkste trends in de skateboardmarkt:

Innovatieve productontwikkeling: Fabrikanten verleggen voortdurend de grenzen van skateboardontwerpen en richten zich op het verbeteren van prestaties, duurzaamheid en duurzaamheid. Geavanceerde materialen zoals koolstofvezel, bamboe en composieten worden steeds vaker gebruikt om lichtgewicht en veerkrachtige skateboarddecks te maken. Daarnaast speelt de opkomst van elektrische skateboards en gemotoriseerde longboards in op de behoefte van forenzen aan milieuvriendelijke en efficiënte transportoplossingen.

Toenemende vraag naar duurzame opties: Door het groeiende milieubewustzijn is er een toenemende voorkeur voor milieuvriendelijke en duurzame skateboardproducten. Bedrijven spelen hierop in door milieuvriendelijke praktijken toe te passen, duurzame materialen te gebruiken en recyclebare verpakkingsalternatieven aan te bieden om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Uitbreiding van e-commerce platforms: De toename van online winkelkanalen heeft de toegankelijkheid van skateboardproducten aanzienlijk vergroot. Online retailers bieden een ruime keuze aan skateboards, accessoires en kleding, in combinatie met concurrerende prijzen en handige bezorgdiensten, wat de groei van de markt stimuleert.

Jongeren en verstedelijking: De jongere demografische groep, met name Generatie Z, speelt een cruciale rol in het stimuleren van de vraag naar skateboards. Naarmate de verstedelijking versnelt, ontpopt skateboarden zich als een populaire manier van stedelijk vervoer, waarmee mobiliteit en navigatie door de straten van de stad gemakkelijker worden.

Marktsegmentatie skateboards

Skateboard Product Vooruitzichten

Straatboard

Cruiser

Long Board

Overige

Skateboard Eindgebruiker Vooruitzichten

Kinderen

Tieners

Volwassenen

Regionale analyse:

De wereldwijde skateboardmarkt in de Aziatisch-Pacifische regio zal naar verwachting groeien met een hoog groeipercentage tijdens de verwachte periode als gevolg van de stijgende bekendheid van skateboardmachines in dit gebied. Van alle belangrijke economieën in Azië-Pacific heeft Japan het grootste percentage. De verwachting is dat de markt voor skateboards in Azië en de Stille Oceaan gedurende het hele prognosejaar zal groeien als gevolg van het toegenomen gebruik van skateboardtoepassingen in bars, restaurants en bedrijfsevenementen in landen als China, Japan en India. Verwacht wordt dat Europese consumenten de komende jaren het op een na grootste marktaandeel zullen hebben. De grotere aanvaardbaarheid van deze systemen in de residentiële sector is de belangrijkste drijfveer voor de ontwikkeling van de regionale markt.

De regionale skateboardmarkt in Noord-Amerika zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de beoordelingsperiode. De regionale marktexpansie is te danken aan de stijgende populariteit van vrijetijdsbesteding in het gebied. Sinds de eeuwwisseling zijn er Skateboardbars gesloten en in 2020 zal het aantal naar verwachting op het laagste niveau ooit liggen. De impact van de pandemie van het coronavirus op de restaurantindustrie heeft hier waarschijnlijk aan bijgedragen.

“Download de PDF-brochure” – Toegang tot een downloadbare PDF-brochure met een overzicht van de belangrijkste hoogtepunten en voordelen van het rapport.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/skateboard-market-12027

Belangrijkste voordelen:

  • Dit onderzoek biedt een uitgebreide analyse van de huidige trends, prognoses en dynamiek voor de komende jaren, met als doel te helpen bij het identificeren van de huidige marktkansen.
  • De individuele marktopbrengsten van de belangrijkste landen in elk gebied worden in kaart gebracht.
  • Het onderzoek bestudeert de omstandigheden op de Skateboard Markt per regio en per land.
  • De belangrijkste deelnemers op de skateboardmarkt zijn geïdentificeerd.
  • Om inzicht te krijgen in het concurrentieklimaat in de verschillende regio’s, beoordeelt dit onderzoek het concurrentielandschap en voert het een waardeketenanalyse uit.
  • Er wordt een diepgaande analyse van de segmentatie van de Skateboard Markt binnen de markt aangeboden, die naar verwachting zal helpen bij de huidige marktkansen.

Ontwikkelingen in de skateboardindustrie

Oktober 2021: De film Alien Workshop bevat lokaal talent uit Zuid-Wales en Swansea en beleeft zijn internationale première in het Exist Skate Park op 16 oktober 2021. Nathan is benieuwd naar de opnames van de band.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Children’s Cosmetics Market Research Report Information By Category (Organic and Conventional), By Product Type (Face Products, Eye Products, Lip Products, and Others), By Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Specialty Stores, Online, and Others), and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World)-Forecast till 2030

De omvang vande markt voor luxekleding werd in 2021 geschat op USD 1.88.094,9 miljoen. De markt voor luxekleding zal naar verwachting groeien van 2021 tot USD 3.21.630,1 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,3% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2032).

Deomvang van de markt voor schoonmaakdiensten werd in 2022 geschat op USD 55,2 miljard. De markt voor schoonmaakdiensten zal naar verwachting groeien van 61,8 miljard dollar in 2023 tot 151,9 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,90% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Deomvang van de markt voor reizen en toerisme werd in 2022 geschat op USD 612,5 miljard. De reis- en toerismemarkt zal naar verwachting groeien van USD 648,03 miljard in 2023 tot USD 1017,37 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Skateboard Market Size,Skateboard Market Share,Skateboard Market cagr,Skateboard Market analysis