header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voetbalmarkt zal tegen 2032 een waarde bereiken van USD 3,3 miljard, met een groei van 4,50% : MRFR 2032

Apr 23, 2024 7:00 PM ET

De omvang van de voetbalmarkt werd in 2022 geschat op USD 2,2 miljard. De voetbalmarkt zal naar verwachting groeien van USD 2,3 miljard in 2023 tot USD 3,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Voetbal, ook wel bekend als het mooie spel, heeft een speciale plaats in de harten van miljoenen over de hele wereld. Afgezien van zijn status als sport, overstijgt voetbal grenzen, culturen en talen en verenigt het fans in een gedeelde passie voor het spel. In de afgelopen jaren heeft de voetbalmarkt een aanzienlijke groei en transformatie doorgemaakt, gedreven door een groot aantal factoren waaronder veranderende consumentenvoorkeuren, technologische innovaties en globaliseringstrends. Laten we, op basis van inzichten uit de diepgaande analyse van Market Research Future, ons verdiepen in de dynamiek van de voetbalmarkt en de trends blootleggen die het traject bepalen.

De wereldwijde aantrekkingskracht van voetbal

De universele aantrekkingskracht van voetbal ligt in het vermogen om het publiek te boeien op alle continenten, van bruisende metropolen tot afgelegen dorpen. Als populairste sport ter wereld geniet voetbal een enorme aanhang, met miljarden fans die afstemmen om wedstrijden te bekijken, hun favoriete teams te steunen en de kameraadschap van het spel te vieren. Deze wijdverspreide populariteit voedt de robuuste commercialisering van voetbal, waardoor inkomstenstromen ontstaan in verschillende sectoren, waaronder uitzendrechten, sponsordeals, merchandiseverkoop en kaartverkoop.

soccer-ball-foreground-with-blurred-field_91128-4659

De belangrijkste bedrijven op de voetbalmarkt zijn

Adidas AG

Baden Sports Inc.

Decathlon Sports India Pvt Ltd. (Decathlon S.A.)

Formatieve Sport

Franklin Sports Inc.

Nike Inc.

Nivia Sport

Puma SE (Artemis S.A)

Select Sport A/S

UMBRO (Iconix Merkengroep)

Wilson Sporting Goods Company (Amer Sports)

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11988

Markttrends en inzichten

Het uitgebreide rapport van Market Research Future biedt waardevolle inzichten in de belangrijkste trends die de voetbalmarkt vormgeven:

Digitale transformatie: De komst van digitale technologieën heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop voetbal wordt geconsumeerd, met online streamingplatforms, sociale mediakanalen en mobiele applicaties die de toegang tot livewedstrijden en exclusieve content democratiseren. Digitalisering heeft ook de betrokkenheid van fans vergroot, waardoor clubs en competities in contact kunnen komen met supporters over de hele wereld via interactieve ervaringen, virtuele fanzones en gepersonaliseerde content.

Commercialisering en sponsoring: De voetbalmarkt wordt gevoed door lucratieve sponsordeals, sponsorcontracten en merkpartnerschappen, waarbij toonaangevende clubs en spelers fungeren als krachtige merkambassadeurs. Bedrijfssponsors maken gebruik van het wereldwijde bereik en de emotionele weerklank van voetbal om de zichtbaarheid van het merk te vergroten, de betrokkenheid van de consument te stimuleren en nieuwe markten aan te boren.

Opkomende markten en wereldwijde expansie: Hoewel de traditionele bolwerken van voetbal in Europa en Zuid-Amerika een integraal onderdeel blijven van het erfgoed van de sport, wordt er steeds meer aandacht besteed aan het uitbreiden van de voetafdruk van voetbal in opkomende markten zoals Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Investeringen in de ontwikkeling van de basis, infrastructuurprojecten en jeugdopleidingen zijn bedoeld om talent aan te trekken en een fanbase op te bouwen in onontgonnen gebieden.

Segmentatie van de voetbalmarkt

Vooruitzichten voetbaltype

Voetbal voor training

Wedstrijd voetbal

Overige

Voetbal Grootte Vooruitzichten

Grootte 1

Grootte 2

Maat 3

Maat 4

Maat 5

Vooruitzichten distributiekanalen voetbal

Online

Offline

Regionale analyse:

De wereldwijde voetbalmarkt in de regio Azië-Stille Oceaan zal naar verwachting groeien met een hoog groeipercentage tijdens de verwachte periode als gevolg van het toenemende bewustzijn van voetbalmachines in dit gebied. Van alle belangrijke economieën in Azië-Pacific heeft Japan het grootste percentage. Er wordt verwacht dat de markt voor voetbal in Azië en de Stille Oceaan tijdens het prognosejaar zal groeien als gevolg van het toegenomen gebruik van voetbaltoepassingen in bars, restaurants en bedrijfsevenementen in landen zoals China, Japan en India. Verwacht wordt dat Europese consumenten de komende jaren het op één na grootste marktaandeel zullen hebben. De grotere aanvaardbaarheid van deze systemen in de residentiële sector is de belangrijkste drijfveer voor de ontwikkeling van de regionale markt.

De regionale Football-markt in Noord-Amerika zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de beoordelingsperiode. De regionale marktexpansie is te danken aan de stijgende populariteit van vrijetijdsactiviteiten in het gebied. Sinds de eeuwwisseling zijn er voetbalcafés gesloten en in 2020 zal het aantal cafés naar verwachting het laagste niveau ooit hebben bereikt. De impact van de pandemie van het coronavirus op de restaurantsector heeft hier waarschijnlijk aan bijgedragen.

“Download de PDF-brochure” – Toegang tot een downloadbare PDF-brochure met een overzicht van de belangrijkste hoogtepunten en voordelen van het rapport.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/football-market-11988

Belangrijkste voordelen:

  • Dit onderzoek biedt een uitgebreide analyse van de huidige trends, prognoses en dynamiek voor de komende jaren, met als doel te helpen bij het identificeren van de huidige marktkansen.
  • De individuele marktopbrengsten van de belangrijkste landen in elk gebied worden in kaart gebracht.
  • Het onderzoek onderzoekt de omstandigheden op de voetbalmarkt per regio en per land.
  • De belangrijkste spelers op de voetbalmarkt zijn geïdentificeerd.
  • Om inzicht te krijgen in het concurrentieklimaat in de verschillende regio’s, beoordeelt dit onderzoek het concurrentielandschap en voert het een waardeketenanalyse uit.
  • Er wordt een diepgaande analyse van de segmentatie van de voetbalmarkt binnen de markt aangeboden, die naar verwachting zal helpen bij de huidige marktkansen.

Ontwikkelingen in de voetbalindustrie

April 2021: De Ligue de Football Professionnel (LFP) en Decathlon kondigden gezamenlijk aan dat Kipsta zou starten als de officiële ballenleverancier voor de twee hoogste divisies van het Franse voetbal.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Children’s Cosmetics Market Research Report Information Per Categorie (Organische en Conventionele), Per Producttype (Gezichtsproducten, Oogproducten, Lipproducten, en Andere), Per Distributiekanaal (Supermarkten en Hypermarkten, Speciaalzaken, Online, en Andere), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor spiraalmengers per type (mengers met vaste mengkom en mengers met verwijderbare mengkom), eindgebruik (bakkerijen, pizzeria’s en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

DeOutdoor Performance Apparel marktomvang werd gewaardeerd op USD 18,1 miljard in 2022. De Outdoor Performance Apparel markt zal naar verwachting groeien van USD 19,4 miljard in 2023 tot USD 33,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De omvang van de markt voor draagbare luchtkoelers zal van 2022 tot 2030 naar verwachting een enorm ontwikkelingstempo van 6,45% laten zien om vóór 2030 een marktwaarde van USD 1,90 miljard te bereiken.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Football Market,Football Market size,Football Market share,Football Market CAGR,Football Market analysis