header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Heren Haarkleur Markttrends door de belangrijkste spelers, eindgebruiker, vraag, (CAGR) van 7,15%, analyse groei en prognose voor 2032

Apr 24, 2024 8:00 PM ET

Toekomstige marktonderzoek Highlights

In de afgelopen jaren heeft de verzorgingsindustrie voor mannen een significante evolutie doorgemaakt, waarbij mannen steeds meer gebruik maken van een breed scala aan verzorgingsproducten en -diensten om hun individualiteit en stijl tot uitdrukking te brengen. Binnen dit landschap heeft de haarkleuringsmarkt voor mannen zich ontpopt als een levendig en snel groeiend segment, dat mannen de mogelijkheid biedt om te experimenteren met hun haarkleur en hun uiterlijk te verbeteren. Laten we op basis van de uitgebreide analyse van Market Research Future de dynamiek van de markt voor haarkleuringen voor mannen verkennen en de trends ontdekken die de groei van deze markt bepalen.

De omvang vande markt voor haarkleuringen voor mannen werd in 2022 geschat op USD 0,5 miljard. De markt voor haarkleuringen voor mannen zal naar verwachting groeien van USD 0,53 miljard in 2023 tot USD 0,93 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,15% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De belangrijkste bedrijven op de markt voor haarkleuringen voor mannen zijn

Revlon (VS)

L’Oréal S.A. (Frankrijk)

Coty, Inc. (VK)

Combe Incorporated (VS)

Indus Valley (India)

Bedek je grijs (VS)

Hoyu Co. Ltd (Japan)

Natulique aps(Denemarken)

Kao Corporation (Japan)

John Paul Mitchell (VS).

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9437

Geografisch gezien wordt er een gedetailleerde analyse gemaakt van de consumptie, de inkomsten, het marktaandeel en het groeipercentage van de volgende regio’s:

Het Midden-Oosten en Afrika (Zuid-Afrika, Saoedi-Arabië, VAE, Israël, Egypte, enz.)

Noord-Amerika (Verenigde Staten, Mexico & Canada)

Zuid-Amerika (Brazilië, Venezuela, Argentinië, Ecuador, Peru, Colombia, enz.)

Europa (Turkije, Spanje, Nederland Denemarken, België, Zwitserland, Duitsland, Rusland Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, enz.)

Azië-Pacific (Taiwan, Hong Kong, Singapore, Vietnam, China, Maleisië, Japan, Filippijnen, Korea, Thailand, India, Indonesië en Australië).

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/men-hair-color-market-9437

Marktsegmentatie Kleuren Mannenhaar

Producttype Vooruitzichten Kleur voor Mannen

Permanent

Semi-permanente haarkleuring

Tijdelijke haarkleuring

Aanpassen Wortel

Vooruitzichten haarkleuringen voor mannen

Conventioneel

Natuurlijk

Biologisch

Vooruitzichten distributiekanaal haarkleuringen voor mannen

Winkelgebaseerd

Niet-winkelgebaseerd

Uitdagingen en kansen

Hoewel de markt voor haarkleuringen voor mannen belangrijke mogelijkheden biedt voor groei en innovatie, kent deze ook bepaalde uitdagingen. Maatschappelijke stigma’s en achterhaalde stereotypen over de verzorging van mannen kunnen voor sommige consumenten een belemmering vormen. Daarnaast kunnen zorgen over haarbeschadiging en onderhoudsvereisten mannen ervan weerhouden om met haarkleuringen te experimenteren. Maar proactieve inspanningen om stereotypen te bestrijden, consumenten voor te lichten over de veiligheid en doeltreffendheid van het product en marketingstrategieën op maat te maken om mannelijke consumenten aan te spreken, kunnen helpen om deze uitdagingen te overwinnen en de markt uit te breiden.

Vooruitblik: De toekomst van haarkleuringen voor mannen

Omdat de maatschappelijke houding ten opzichte van verzorging zich blijft ontwikkelen en de voorkeuren van de consument steeds diverser worden, is de markt voor haarkleuringen voor mannen klaar voor voortdurende groei en innovatie. Met de vooruitgang in productformules, verpakkingen en marketingstrategieën hebben merken de mogelijkheid om een breder spectrum van mannelijke consumenten aan te spreken en nieuwe marktsegmenten te veroveren. Daarnaast biedt de opkomst van digitale platforms en e-commerce kanalen mogelijkheden voor merken om direct in contact te komen met consumenten, persoonlijke aanbevelingen te doen en een meeslepende winkelervaring te creëren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

De omvang vande markt voor salondiensten wordt geschat op 215,2 miljard dollar in 2022. De markt voor salondiensten zal naar verwachting groeien van 232,8 miljard dollar in 2023 tot 437,4 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De omvang vande markt voor haarherstellende diensten werd in 2022 geschat op USD 9,5 miljard. De markt voor haarherstellende diensten zal naar verwachting groeien van USD 9,97 miljard in 2023 tot USD 14,61 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De omvang van demarkt voor thuisgymnastiekapparatuur zal naar verwachting groeien met een hoge CAGR van 4,80% en aan het einde van de voorspelde periode (2022-2030) goed zijn voor een hoger marktaandeel van USD 8,62 miljard.

De omvang vande markt voor antiverouderingscosmeticaproducten werd in 2022 geschat op 42,9 miljard dollar. De markt voor antiverouderingscosmeticaproducten zal naar verwachting groeien van 45,2 miljard USD in 2023 tot 69,4 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America