header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Honingraat papier markt exclusieve trendanalyse met prognose tot 2031

Apr 24, 2024 5:00 PM ET

De wereldwijde honingraat papier markt wordt gewaardeerd op 7,45 miljard in 2023 en zal naar verwachting 11,99 miljard bereiken tegen het jaar 2031 met een 6,33% CAGR tijdens de prognoseperiode voor 2024-2031.

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1579

Nieuwste drijfveren, beperkingen en kansen Momentopname van de markt:

De belangrijkste factoren die de wereldwijde honingraatpapiermarkt beïnvloeden zijn:

 • Nieuwe ontwikkelingen in de productie van honingraatpapier
 • Snelle groei in industrialisatie en verstedelijking
 • Toenemende vraag van consumenten naar milieuvriendelijke producten

Hieronder volgen de belangrijkste obstakels voor de expansie van de markt voor honingraatpapier:

 • Problemen met veiligheid en naleving van regelgeving
 • Schommelingen in grondstofprijzen en hogere initiële financiering
 • Sterke concurrentie van gevestigde marktleider

Toekomstige expansiemogelijkheden voor de wereldwijde honingraatpapiermarkt omvatten:

 • Toenemende vraag in ontwikkelingslanden
 • Stijging van het aantal mensen over de hele wereld
 • De opkomst van internetaankopen heeft lichtgewicht en veilige verpakkingen steeds crucialer gemaakt

Marktanalyse:

De toegenomen populariteit en het gebruik van milieuvriendelijke producten, het lichtgewicht karakter en honingraatpapier helpen geld te besparen en milieueffecten te verminderen, wat een significante groei van de wereldwijde honingraatpapiermarkt betekent. Daarnaast is de markt voor honingraatpapier aanzienlijk beïnvloed door de toenemende bezorgdheid over de milieueffecten van verpakkingen, wat naar verwachting de expansie van de wereldwijde honingraatpapierindustrie zal stimuleren. Bovendien hebben de toegenomen verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen de koopkracht van klanten vergroot, waardoor de wereldwijde vraag naar honingraatpapier is versneld.

Lijst van prominente spelers in de markt voor honingraatpapier:

 • American Containers
 • Axxor
 • Crown Holdings Inc.
 • DuPont
 • EcoGlobe Verpakking
 • Greencore Verpakking
 • Grigeo AB
 • Helios Verpakking
 • Hexagonas Mexicanos
 • Hexcel
 • Honecore
 • Honicel Nederland B.V.
 • IPC Industriële Verpakkingsonderneming
 • Lsquare Eco Producten Pvt. Ltd.,
 • MAC PACK
 • PCA Hexacomb
 • Schütz GmbH & Co. KGaA
 • Smurfit Kappa
 • Sunrise MFG Inc.
 • YOJ Pack-Kraft

Recente ontwikkelingen:

 • In november 2023 kondigde Hexcel zijn geavanceerde lichtgewicht materiaaloplossingen aan, zoals de HexPly M79 prepregs gemaakt van vezels met gemiddelde en hoge modulus. Het bedrijf zal ook componenten tonen die gemaakt zijn door klanten die gebruik maken van Hexcel materialen, zoals superjachten en windschepen met hoge prestaties.
 • In september 2023 kondigden DuPont en Point Blank Enterprises een partnerschap aan waardoor Noord-Amerikaanse staats- en lokale politieagentschappen lichaamspantsers zullen krijgen die gemaakt zijn met Kevlar EXOTM aramidevezel.
 • In juli 2023 presenteert Schütz Composites de vele voordelen en praktische toepassingen van hun lichtgewicht materialen. Met het baanbrekende CORMASTER®-materiaal, dat een ongeëvenaarde mechanische sterkte en weerstand biedt en tegelijkertijd opmerkelijk licht blijft dankzij de honingraatstructuur, zal Schütz Composites een breed scala aan mogelijke toepassingen laten zien.

Benieuwd naar deze laatste versie van het rapport? @ https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/1579

Honingraatpapier marktdynamiek:

Marktdrivers: Toenemende publieke interesse in milieuvriendelijke producten

Consumenten hechten steeds meer belang aan duurzaamheid, wat een belangrijke drijfveer is voor de wereldwijde markt. De vraag naar voedselcertificaten wordt gedreven door de toenemende voorkeur van consumenten voor milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare papieren verpakkingen. Het toenemende bewustzijn over milieukwesties, met name plastic afval en schadelijke bouwmaterialen, stimuleert deze verandering. Bijenwasverpakkingen van papier zijn een van de vele milieuvriendelijke alternatieven die bedrijven gebruiken. Steeds meer mensen winkelen online, wat betekent dat er een grotere behoefte is aan stevige maar milieuvriendelijke verpakkingen. Honingraatpapier is een geweldige optie om kwetsbare artikelen te beschermen tijdens verzending vanwege de groeiende interesse in en het gebruik van milieuvriendelijke goederen. Bovendien veranderen de gewoonten van consumenten, en het toenemende publieke en private bewustzijn van het belang van duurzame productie en de auto-industrie ziet ook het gebruik van gerecycled papieren honingraat voor het verzenden en opslaan van voertuigonderdelen toenemen, zijn initiële factoren die de expansie van de markt stimuleren.

Uitdagingen: Variaties in de kosten van grondstoffen voor honingraatpapier

Verschillende beperkingen belemmeren de verwachte groei van de wereldwijde markt. Een van de belangrijkste factoren die bijdraagt aan de vertragende groei van de wereldwijde markt, zijn de grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van honingraatpapier, zoals papier, lijm en stoffen, waarvan veranderingen de wereldwijde marktprijzen kunnen beïnvloeden. De productiekosten en prijzen van honingraatpapierproducten zijn gevoelig voor deze onvoorspelbaarheid, wat een uitdaging vormt voor de markt. Bovendien kan concurrentie van andere verpakkingsmaterialen de markt voor honingraatpapier beperken, en een belangrijke factor die de groei van de markt voor honingraatpapier beperkt, is de stijgende populariteit van flexibel papier in verschillende eindgebruikerssectoren. Ook het aandeel van de consument belemmert de marktgroei.

Noord-Amerika zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode

De Noord-Amerikaanse markt voor honingraatpapier zal waarschijnlijk een aanzienlijk omzetaandeel registreren en zich in de nabije toekomst ontwikkelen met een snelle CAGR. Dit komt door de snelle industrialisatie, de duurzaamheid voor het milieu, de voordelige kosten-batenverhouding van flexibele verpakkingen en de expansie in de transport- en elektronica-industrie, waardoor de markt de komende jaren zal groeien. Bovendien wordt het effectief gebruikt om het gewicht van voertuigen te verminderen, wat leidt tot een verbetering van de brandstofefficiëntie. Aangezien draagbare en op papier gebaseerde producten aan belang winnen in de architectuur- en bouwsector, is honingraatpapier een veelgebruikt materiaal. Verwacht wordt dat de markt door al deze factoren tijdens de prognoseperiode zal groeien.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1579

Segmentatie van de Honingraat Papier Markt-

Naar Kerntype

 • Honingraat geëxpandeerd papier
 • Geëxpandeerd papieren honingraatblokken
 • Continu papier honingraat

Op celgrootte

 • Tot 10 mm
 • 10 tot 30 mm
 • Boven 30 mm

Naar eindgebruiker

 • Woningdecoratie
 • Transport en logistiek
 • Auto
 • Bouw en constructie
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/honeycomb-paper-market/1579

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:


Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce

Keywords:  business,growth,forecast,scope,trend,industry,research,report,sales,marketing