header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aangesloten voertuigen marktomvang, aandeel, vooruitzichten rapport 2032 | Harman International, Denso Corporation, Robert Bosch GmbH

Apr 26, 2024 3:47 PM ET

Het recente rapport van Market Research Future, getiteld “Connected Vehicle Market Revenue Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity, and Forecast 2024-2032,” biedt een grondige analyse van de industrie en biedt inzicht in de inkomstenanalyse van de connected vehicle markt. Dit onderzoeksrapport gaat in op de huidige groeidynamiek en de primaire factoren voor het genereren van inkomsten binnen de verbonden voertuigindustrie, samen met verschillende andere relevante factoren die de markt naar verwachting vorm zullen geven van 2024 tot 2032.

Dit rapport heeft een complete inhoudsopgave, cijfers, tabellen en grafieken, evenals inzichtelijke analyses. De Connected Vehicle Market is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, gedreven door verschillende belangrijke factoren, zoals een toenemende vraag naar zijn producten, een groeiend klantenbestand en technologische vooruitgang. Dit rapport biedt een uitgebreide analyse van de Connected Vehicle Market Revenue, inclusief marktomvang, trends, drijfveren en beperkingen, concurrentieaspecten en vooruitzichten voor toekomstige groei.

Vraag een proefexemplaar van dit rapport aan: Aangesloten Voertuig Markt

Het doel van het marktonderzoek is om de industrie grondig te onderzoeken om kennis te vergaren over de industrie en haar economisch potentieel. Als gevolg hiervan heeft de klant een volledige kennis van de markt en het bedrijf vanuit het verleden, het heden en prospectieve aspecten waardoor ze middelen kunnen toewijzen en verstandig geld kunnen investeren.

Omvang van de Connected Vehicle Market Revenue:

De wereldwijde Connected Vehicle Market Revenue zal naar verwachting aanzienlijk stijgen tijdens de voorspellingsperiode, tussen 2022 en 2031. In 2021 groeit de markt in een gestaag tempo en met de toenemende toepassing van strategieën door de belangrijkste spelers, zal de markt naar verwachting stijgen in de geprojecteerde horizon.

Connected Vehicle Market Inkomsten per segmentatie: Door Aanbod (Hardware, Software en Diensten), Communicatie Type (Voertuig naar Netwerk (V2N), Voertuig naar Infrastructuur (V2I), Voertuig naar Voertuig (V2V), Voertuig naar Cloud (V2C), Voertuig naar Voetganger (V2P), Voertuig naar Apparaat (V2D), en Vehicle to Grid (V2G)), door connectiviteit (DSRC, cellulair, satelliet en Wi-Fi), door voertuigtype (personenauto’s en bedrijfsvoertuigen), door aandrijving (ICE-voertuig en elektrisch voertuig (EV)), door eindgebruik (OEM en aftermarket) en door regio.

Belangrijke spelers op de markt van aangesloten voertuigen: Harman International, Denso Corporation, Robert Bosch GmbH, Aisin Corporation, Continental AG, Qualcomm Technologies, Inc, ZF Friedrichshafen AG, Visteon Corporation, Valeo, Intellias, AT & T Intellectual Property, Verizon Communications Inc., TomTom International BV, Voxelmaps, Broadcom.

Geografisch landschap van de Connected Vehicle Market Revenue:

Het rapport Connected Vehicle Market Revenue geeft informatie over het marktgebied, dat verder is onderverdeeld in subregio’s en landen/regio’s. Naast het marktaandeel in elk land en elke subregio bevat dit hoofdstuk van het rapport ook informatie over winstkansen.

Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada en Mexico)

Europa (Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Italië)

Azië en Stille Oceaan (China, Korea, Japan, India en Zuidoost-Azië)

Zuid-Amerika (Brazilië, Colombia, Argentinië, enz.)

Het Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, VAE, Nigeria, Egypte en Zuid-Afrika)

Dit rapport biedt bruikbare groei-inzichten en een uitgebreide studie bestaande uit secundair onderzoek, primaire interviews met belanghebbenden in de sector en concurrenten, validatie en triangulatie met de regionale database van Worldwide Market Reports. Experts hebben gedetailleerde primaire verslagen met de marktspelers in de waardeketen in alle regio’s en industrie-experts om kwalitatieve en kwantitatieve inzichten te verkrijgen.

Trends en kansen van de wereldwijde Connected Vehicle Market Revenue:

De wereldwijde Connected Vehicle Market Revenue heeft de afgelopen jaren verschillende trends gezien en het begrijpen van deze trends is cruciaal om de concurrentie voor te blijven. De wereldwijde Connected Vehicle Market Revenue biedt ook verschillende kansen voor spelers in de markt. De toenemende vraag naar connected voertuigen in verschillende industrieën biedt verschillende groeikansen voor spelers op de markt.

Wereldwijde Connected Vehicle Marktopbrengsten 2024 Belangrijkste inzichten:

Marktgrootte: De wereldwijde markt voor connected voertuigen zal naar verwachting een aanzienlijke omzetgroei vertonen in 2024, gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde connectiviteitsfuncties in voertuigen.

Technologische vooruitgang: Snelle technologische vooruitgang, met name op gebieden zoals IoT (Internet of Things), kunstmatige intelligentie en voertuig-voertuig communicatie, stimuleren de expansie van de markt voor connected voertuigen.

Groeiende vraag van consumenten: Consumenten zijn in toenemende mate op zoek naar voertuigen die zijn uitgerust met connected functies, zoals realtime navigatie, voertuigdiagnostiek, entertainmentsystemen en afstandsbedieningsfuncties, wat bijdraagt aan de groei van de omzet.

Ondersteuning door regelgeving: Gunstige regelgevingsinitiatieven die connectiviteit, veiligheid en efficiëntie van voertuigen bevorderen, stimuleren de toepassing van technologieën voor geconnecteerde voertuigen, wat leidt tot meer inkomsten voor marktspelers.

Regionale trends: De inkomstengroei in de markt voor connected voertuigen zal waarschijnlijk variëren per regio, waarbij regio’s zoals Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific naar verwachting de belangrijkste inkomstenbronnen zullen zijn, gedreven door factoren zoals technologische infrastructuur, consumentenvoorkeuren en regelgevingskaders.

Toonaangevend rapport :

Europa Aangesloten Auto Markt

Europese markt voor elektrische bussen

Europese markt voor elektrische vrachtwagens

Europese markt voor bestuurdersassistentiesystemen

India markt voor auto-onderdelen

Markt voor loodzuurbatterijen in de Verenigde Staten

Contact VS

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Connected Vehicle Market,Connected Vehicle Market size,Connected Vehicle Market share,Connected Vehicle Market growth,Connected Vehicle Market trends,Connected Vehicle Market report,Connected Vehicle Market insights,Connected Vehicle Market demands,Connected Vehicle Market analysis