header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Segmentale analyse van de waterstofelektrolytische markt, aandeel in de omzet, concurrentieanalyse en prognose voor 2032

Apr 26, 2024 6:34 PM ET

Overzicht van de markt voor waterstofelektrolyse:

De waterstofelektrolytische industrie zal naar verwachting groeien van USD 0,51 miljard in 2023 tot USD 3,11 miljard in 2032, met een CAGR van 25,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Concurrentielandschap

De belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Siemens Energie
  • Nel Waterstof
  • Bloom Energie
  • Giner Inc.
  • Plug Power
  • McPhy
  • Pure Energie Centrum
  • Idroenergy
  • Sterrenpoort Waterstof
  • Enapter

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16144

Marktdynamiek

Verhoogde investeringen in energieopwekking en de vraag naar waterstof in op brandstofcellen gebaseerde auto’s stimuleren de CAGR van de waterstofelektrolyzermarkt. India, Singapore en Maleisië investeren in de productie en opslag van waterstof in Azië-Pacific. Waterstof wordt meer gebruikt in energie en transport. Technologie in grootschalige on-site waterstofproductie voor milieuvriendelijke energieopslag, netbalancering, power-to-gas en waterstoftankstations is een prioriteit voor de overheid.

FCEV’s worden technologisch en economisch levensvatbaarder dan conventionele voertuigen, wat de elektrolyzerindustrie een boost zal geven. Door de toenemende investeringen in energieopwekking en het waterstofverbruik in de op brandstofcellen gebaseerde automobielsector zal de markt voor waterstofelektrolyse naar verwachting groeien gedurende de verwachte periode. Dit stimuleert de inkomsten van de waterstofelektrolytische markt.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16144

Analyse per segment

De segmentatie van de waterstofelektrolytische markt op basis van producttype omvat protonuitwisselingsmembranen, alkaline elektrolytische systemen en vaste oxide elektrolytische systemen.

De segmentatie van de waterstofelektrolytische markt op basis van capaciteit omvat tot 150 kW, 151 tot 500 kW, 500 tot 1000 kW en meer dan 1000 kW.

De segmentatie van de waterstofelektrolytische tankmarkt op basis van uitlaatdruk omvat tot 10 bar, 11-40 bar en meer dan 40 bar.

De segmentatie van de waterstofelektrolytische tankmarkt op basis van eindgebruik omvat tot methanol, raffinage, elektronica, elektriciteit, gas, transport, voeding en dranken, en andere.

De segmentatie van de waterstofelektrolytische tankmarkt op basis van distributiekanaal omvat directe verkoop en indirecte verkoop.

Regionaal overzicht

De Noord-Amerikaanse markt voor waterstofelektrolyse zal naar verwachting om verschillende redenen groeien. Elektrolyzers zijn het populairst in Noord-Amerika vanwege hun gebruik in de industrie. Het wijdverspreide gebruik van waterstof in de energie-industrie van deze regio levert veel geld op. De productiesector in Noord-Amerika stimuleert de groei van de markt. Door de enorme uitgaven voor raffinage, exploratie en productie heeft de regio de waterstofgasmarkt uitgebreid.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-electrolyzer-market-16144

De Europese markt voor waterstofelektrolyse-installaties is de op één na grootste markt dankzij de groei van toonaangevende leveranciers van elektrolyse-installaties. Europa heeft meerdere grootschalige elektrolyzer- en groene waterstofproductiefaciliteiten, die de levensvatbaarheid en schaalbaarheid van de technologie aantonen en de groei van de industrie ondersteunen. De Europese sectoren mobiliteit, chemie en zware industrie evalueren groene waterstof als alternatief, waardoor de vraag naar elektrolyzers toeneemt. De Duitse markt voor waterstofelektrolyzers had het grootste aandeel en de Britse markt was de snelst groeiende in Europa.

De Aziatisch-Pacifische markt voor waterstofelektrolyseertoestellen zal het snelst groeien van 2023 tot 2032. Europa ondervindt sterke concurrentie van China omdat nationale waterstofplannen wereldwijd en in Azië-Pacific aan snelheid winnen. Noord-Amerika en Azië-Pacific vragen om meer brandstofcelauto’s, vooral elektrische bussen. China, Japan en Zuid-Korea hebben zwaar geïnvesteerd in programma’s voor brandstofcelauto’s om het benzineverbruik te minimaliseren.

Meest recente rapporten: –

Europe LNG Bunkering Market Research Report Information By Product Type, Application – and Europe Market Forecast Till 2032.

America Transformers Market Research Report Information Per Power Rating, Medium and Large, Cooling Type and Transformer Type – Industry Size, Share, Growth, Trends and Forecast Till 2032.

Noord-Amerika Middenspanningskabels Marktonderzoeksrapport: Informatie per spanning, product, installatie, eindgebruiker – en Noord-Amerikaanse marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor hernieuwbare energie in Saoedi-Arabië: informatie per type – marktvoorspelling tot 2032

UAE Green Hydrogen Market Research Report Informatie per technologie, distributiekanaal, toepassing – marktvoorspelling tot 2032

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Hydrogen Electrolyzer Market,Hydrogen Electrolyzer Market Size,Hydrogen Electrolyzer Market Scope,Hydrogen Electrolyzer Market Share,Hydrogen Electrolyzer Market Demand,Hydrogen Electrolyzer Market Analysis,Hydrogen Electrolyzer Market Growth