header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor instant noedels is in 2030 USD 1.16.792,66 miljoen waard met een CAGR van 5,17%: MRFR

Apr 29, 2024 3:55 PM ET

Instant noedels marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor instant noedels zal waarschijnlijk gestaag groeien. De markt wordt gekenmerkt door voortdurende productlanceringen, wat de groei van de markt stimuleert. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor instant noedels zal escaleren van USD 78.033,41 miljoen in 2022 tot USD 1.16.792,66 miljoen in 2030, met een CAGR van 5,17% tijdens de evaluatieperiode (2024-2030).

De groeiende consumentenvoorkeur en populariteit stimuleren de omvang van de instant noedelsmarkt. Bovendien stimuleert de snelle groei van de beroepsbevolking de groei van de instant noedelsmarkt, waardoor een grote vraag naar gemaksvoeding ontstaat. Tegelijkertijd stimuleren de groei in de gemaksvoedselmarkt en de vooruitgang in voedseltechnologie de verkoop op de markt.

Download gratis voorbeeldrapport PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1841

Instant Noodles Market

Ook innovaties en de introductie van nieuwe soorten instant noedels, zoals noedels gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten, stimuleren de marktinkomsten. De steeds groeiende bevolking en veranderende trends in de voedselconsumptie zijn belangrijke drijvende krachten die de groei van de markt beïnvloeden.

Anderzijds belemmeren factoren zoals de volatiliteit van de prijzen en het tekort aan grondstoffen voor de productie van deze instant noedels de groei van de markt. Niettemin wordt verwacht dat de hogere vraag van de internationale markt de exportinkomsten tijdens de beoordelingsperiode zal doen toenemen.

Concurrentielandschap:

De instant noedels markt is zeer competitief en wordt grotendeels gedreven door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een groter marktaandeel te verwerven, blijven fusies & overnames, samenwerking, expansie en productlanceringen populaire trends voor de spelers in de sector. Gezien de stijgende vraag naar natuurlijke producten ontwikkelen spelers steeds meer het plantaardige segment. Ze investeren aanzienlijk in productontwikkeling en breiden hun wereldwijde aanwezigheid uit.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1841

Grote spelers:

De belangrijkste spelers op de markt van instant noedels zijn Indofood (Indonesië), Nestlé (Zwitserland), Nissin Food (Japan), Ajinomoto (Japan), Unilever (Verenigd Koninkrijk), ITC Ltd. (India), Campbell Soup (Verenigde Staten), Tat Hui Foods (Singapore), Capital Food (India) en Acehomoto. (India), Campbell Soup (Verenigde Staten), Tat Hui Foods (Singapore), Capital Food (India) en Acecookvietnam (Vietnam).

Segmentaties:

Het marktrapport is onderverdeeld in producttypen, verpakkingsformaten, distributiekanalen en regio’s. Het segment producttype bestaat uit bekers/schaaltjes en pakjes. Het segment verpakkingsgrootte bestaat uit eenpersoonsverpakkingen, vierpersoonsverpakkingen, zespersoonsverpakkingen en andere. Het distributiekanaal bestaat uit winkels en niet-winkels. Per regio is de markt voor instant noedels onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (114 pagina’s) over de markt voor instant noedels: https://www.marketresearchfuture.com/reports/instant-noodles-market-1841

Regionale analyse:

Wereldwijd is Azië-Pacific de grootste markt voor instant noedels. Een enorme consumentenbasis en een stijgend besteedbaar inkomen waardoor ze kunnen uitgeven aan gevarieerde voedingsmiddelen zijn de belangrijkste drijvende krachten. Consumenten in deze regio geven meer uit aan gemaksvoedsel om de tijd te besparen die nodig is voor conventionele kookmethoden. De hogere productie draagt in grote mate bij aan de snelgroeiende landen zoals Nieuw-Zeeland, Australië, China en India.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

Sep.01, 2023 — Nissin Foods USA lanceerde een nieuw merk, Geki, in haar instant noedelportfolio met de lancering van een noedelinnovatie met een chili-infuus. Geki is ontworpen voor liefhebbers van authentieke Aziatische maaltijden thuis, waarbij echte chilivlokken direct in de ronde noedels worden geïnfuseerd om een pittige smaak te genereren. Geki Fiery Hot Chicken is ontwikkeld met behulp van een nieuwe geavanceerde productietechnologie ontworpen door Nissin.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & door Market Research Future:

Zeep noedels markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/soap-noodles-market-1095

Soepen Markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/soups-market-1846

Markt voor oploskoffie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/instant-coffee-market-7834

Markt voor instant drankpremix: https://www.marketresearchfuture.com/reports/instant-beverage-premix-market-4475

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Instant Noodles Market,Global Instant Noodles Market,Instant Noodles Market Size,Instant Noodles Market Share,Instant Noodles Market Trends,Instant Noodles Market Research,Instant Noodles Market Report,Instant Noodles Market Growth,Instant Noodles Market Analysis,Instant Noodles Market Outlook