header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor navelstrengbloedbanken bereikt $4,6 miljard in 2030: Treg cellen, kankerbehandeling stimuleren groei | MRFR

Apr 29, 2024 4:00 PM ET

Marktbereik:

Tijdens de zwangerschap dient de navelstreng om de foetus van zuurstof en voedingsstoffen te voorzien. Normaal gesproken wordt dit weefsel na de geboorte weggegooid. Kort voor de bevalling worden echter stamcellen en immuuncellen overgedragen aan het kind, wat bijdraagt aan de verbetering van het immuunsysteem van zowel de moeder als het kind. Omdat ze erkennen dat de navelstreng een rijke bron van stamcellen is, zijn professionals in de gezondheidszorg gaan pleiten voor het bewaren van deze cellen direct na de geboorte. Cord Blood Banking Services omvat de verzameling, verwerking en opslag van stamcellen voor toekomstig therapeutisch gebruik.

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), getiteld “Cord Blood Banking Services Market Research Report: By Storage Services, Component, Application, End-User – Forecast Till 2030”, werd de omvang van de markt voor Cord Blood Banking Services in 2021 geschat op USD 1,03 miljard en zal deze naar verwachting groeien van USD 1,22 miljard in 2022 tot USD 4,60 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2030).

Gratis voorbeeld van PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5817

Markt voor navelstrengbloedbanken concurrerende dynamiek:

De markt voor bloedbankdiensten voor navelstrengbloed heeft een enorm en nagelbijtend competitief landschap, met nieuwe concurrenten die de markt gemakkelijk betreden en oudere spelers die zwaar investeren in dit gebied. De grote namen in deze markt zijn:

  • China Cord Blood Corporation (China)
  • Cord Blood America, Inc. (VS)
  • CBR Systems, Inc. (VS)
  • Cordlife Group Limited (Singapore)
  • Cryo-Cell International, Inc. (VS)
  • Cryo-Save AG (Nederland)
  • ViaCord, Inc. (VS)
  • Virgin Health Bank (Qatar)
  • California Cryobank Stam Cell Services LLC (VS)
  • StemCyte, Inc (India)
  • Norton Healthcare, Inc (VS)
  • Lifeforce Cryobank Sciences Inc. (VS)
  • Cordova (Brazilië)
  • CryoHoldco de Latinoamerica, S.A.P.I. De C.V. (Mexico)
  • Vita 34 International (Duitsland)
  • Maze navelstrengbloedlaboratoria (VS)

Markt Drivers:

De expansie van de markt voor Cord Blood Banking Services wordt gedreven door de toenemende prevalentie van auto-immuunziekten en hun verschillende subtypes. De aanwezigheid van Treg-cellen in navelstrengen, cruciaal voor het reguleren van overmatige reacties van het immuunsysteem, dient als een belangrijke drijfveer voor de groei van de markt. Stamcellen uit navelstrengbloed zijn effectief gebleken bij de behandeling van meer dan 80 erfelijke ziekten, waaronder kanker en diabetes. De laatste jaren is er een toename te zien in de prevalentie van kanker en genetische ziekten zoals lymfklierkanker, leukemie en het Edwards-syndroom, evenals beenmerg- en immuunsysteemaandoeningen zoals artritis en het Wiskott-Aldrich-syndroom, wat bijdraagt aan de expansie van de markt in meerdere landen.

Bovendien hebben verschillende medische verenigingen gepleit voor overheidsinitiatieven om de implementatie van bankdiensten voor navelstrengbloed te bevorderen, wat naar verwachting de expansie van de markt aanzienlijk zal beïnvloeden. Daarnaast heeft de vooruitgang in medische behandelingen, technologie, gezondheidszorginfrastructuur en onderzoek en ontwikkeling (Rinxdeepl68 D) gezorgd voor aanzienlijke groeikansen voor de industrie van bankdiensten voor navelstrengbloed. Toenemende investeringen in de sector zullen deze expansie verder versnellen, waardoor deze factoren belangrijke drijvende krachten zijn achter de groei van de markt voor bankdiensten voor navelstrengbloed.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5817

Beperkingen van de markt:

Ondanks het groeipotentieel vormen de verschillen in prijs tussen de publieke en de private sector, samen met de bijkomende onderhouds- en opslagkosten, een beperking voor de expansie van de markt voor bankdiensten voor navelstrengbloed.

Hoewel sommige non-profitorganisaties gratis opslag van navelstrengbloed aanbieden, is toegang tot opgeslagen navelstrengbloed in de toekomst niet gegarandeerd, omdat organisaties het kunnen gebruiken voor onderzoeksdoeleinden of transplantatiepatiënten in noodsituaties. Het gebrek aan betaalbare opslagmogelijkheden vormt een belemmering voor de algehele expansie van de markt voor Cord Blood Banking Services.

Marktsegmentatie:

Naar type bank:

  • Particuliere navelstrengbloedbanken: Tijdens de onderzoeksperiode hadden particuliere navelstrengbloedbanken het grootste marktaandeel in navelstrengbloedbankdiensten. Deze dominantie wordt toegeschreven aan hun uitgebreide klantenbestand en aantrekkelijkere marketingstrategieën in vergelijking met publieke banken. Daarnaast dragen de hogere tarieven per afgenomen en bewaarde navelstrengbloedeenheid bij aan de grootste marktinkomsten.
  • Publieke navelstrengbloedbanken: Het segment van de publieke banken zal naar verwachting de grootste Compound Annual Growth Rate (CAGR) kennen tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt gestimuleerd door toegenomen investeringen en overheidsinitiatieven om het aantal genetisch diverse eenheden dat is opgeslagen in publieke banken uit te breiden.

Door opslagdiensten:

  • Segment navelstrengweefsel: Dit segment genereerde de hoogste omzet en zal naar verwachting zijn gestage groei voortzetten tijdens de evaluatieperiode.

Naar toepassing:

  • Kankersegment: Een opmerkelijke groei tijdens de voorspellingsperiode.

Op eindgebruiker:

  • Segment ziekenhuizen: Zal naar verwachting de hoogste groei vertonen tijdens de evaluatieperiode.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Chirurgische Navigatiesystemen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cord-blood-banking-services-market-5817

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika: Domineert de marktvoorspelling voor Cord Blood Banking Services vanwege de toegenomen prevalentie van kanker en gezondheidsaandoeningen zoals leukemie en lymfomen in alle leeftijdsgroepen. De uitbreiding van dienstverleners en non-profitorganisaties, in combinatie met een groeiend bewustzijn van de langetermijnvoordelen van de opslag van navelstrengbloed, heeft de groei van de markt voor bloedbankdiensten voor navelstrengbloed in Noord-Amerika gestimuleerd.
  • Azië-Pacific: Zal naar verwachting een opmerkelijke groei doormaken tijdens de geprojecteerde periode, gedreven door een verhoogd bewustzijn van stamcelopslag en verbeterde hervormingen in de gezondheidszorg. Landen als Maleisië, India, Indonesië en China bieden aanzienlijke groeivooruitzichten voor de markt van diensten voor navelstrengbloedbanken. Inspanningen om het bewustzijn te verbeteren door middel van mededelingenborden en kaarten in ziekenhuizen en zorginstellingen in deze landen hebben bijgedragen aan een grotere acceptatie van de dienst.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Radiation Protection Apparels Market Research Report Information By Material (Lead-Free, Lead-Based and Light Lead Composite), By Product Type (Aprons, Gloves, Head Shields, Thyroid Shields and Others), By End Use (Hospitals and Clinics, Diagnostic Centers, Research Laboratories, Specialty Clinics and Others) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

HbA1c Testing Market Research Report Information per product (instrumenten (Bench-Top Device en handheld apparaten) en reagentia en kits), per technologie (ionenuitwisseling High-Performance Liquid Chromatography (HPLC), Turbidimetric Inhibition Immunoassay (TINIA), Enzymatic Assay en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, diagnostische laboratoria en anderen) en per regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – marktvoorspelling tot 2032.

Pharmacy Management System Market Research Report Information per type oplossing (apotheekinventarisbeheersysteem, apotheekgegevensbeheersysteem, softwaresysteem voor magistrale bereidingen, beheersysteem voor apothekersvoordelen, beheersysteem voor de inkomstencyclus van apotheken en andere), component (software, hardware en diensten), implementatiemethode (webgebaseerd en lokaal), eindgebruiker (intramurale apotheken en poliklinische apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030.

Critical Illness Insurance Market Research Report Informatie per Toepassing (Kanker, Hartaanval, Beroerte en andere) en per Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Prognose tot 2030.

Big data in gezondheidszorg marktonderzoeksrapport: Informatie per Hardware (VPN’s, Firewalls, Routers, Gegevensopslag, E-mailservers & toegangspunten), Per Software (EHR, Revenue cycle management, Workforce management, Practice management), Per Servicetype (Beschrijvend, Voorspellend, Voorschrijvend), Per Toepassing (Klinische analyse, Financiële analyse, Operationele analyse), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cord Blood Banking Services Market,Cord Blood Banking Services Market Size,Cord Blood Banking Services Market Share,Cord Blood Banking Services Market Trends,Cord Blood Banking Services Market Insights,Cord Blood Banking Services Market Outlook,Cord Blood Banking Services Market Overview,Cord Blood Banking Services Market Demands