header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor zwangerschapstestkits zal naar verwachting een CAGR van 5,2% registreren tijdens de prognoseperiode, 20242032

Apr 29, 2024 6:00 PM ET

Marktaandeel, trends en groei van zwangerschapstestkits, per type test (bloedtest voor hcg, urinetest voor hcg en andere); per product (digitale apparaten, lijnindicatoren (strips, cassettes en mid-stream apparaten) en andere); per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, huishoudens) – voorspelling tot 2032

De markt voor zwangerschapstestkits werd in 2022 gewaardeerd op USD 1,4 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 2,1 miljard in 2032, met een CAGR van 5,2% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Een van de belangrijkste redenen die de markt voor zwangerschapstestkits positief beïnvloedt, is de toegenomen prevalentie van gezondheidsaandoeningen die het algemene welzijn van vrouwen beïnvloeden. Bovendien wordt de wereldwijde vraag naar point-of-care diagnostiek voor de gezondheid van vrouwen gestimuleerd door een groeiend gezondheidsbewustzijn en een toegenomen begrip van de voordelen van vroegtijdige opsporing. Daarnaast stimuleert het stijgende risico op onvruchtbaarheid als gevolg van een gespannen leven en een verhoogd alcohol- en drugsgebruik de vraag naar diagnostiek voor de gezondheid van vrouwen om zwangerschapsproblemen te behandelen en een gezond leven te garanderen. Omdat de menopauze het risico op bepaalde medische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten en urine-incontinentie verhoogt, draagt een aanzienlijke toename van de vrouwelijke 50-plussers bovendien bij aan de groei van de markt voor zwangerschapstestkits.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2982

Daarnaast hebben verschillende onderzoeken aangetoond dat vrouwen tijdens hormonale schommelingen vatbaarder zijn voor psychologische aandoeningen zoals wanhoop en angst. Dit, samen met verschillende maatregelen van gezondheidsorganisaties in verschillende landen om de geestelijke gezondheid van vrouwen te verbeteren, stimuleert de wereldwijde marktexpansie.

Drijfveren voor de markt:

Toenemend bewustzijn met betrekking tot de nieuwste zwangerschapsdetectiekits, toenemende kennis over het gebruik van zelfdetecterende zwangerschapsapparaten en de voordelen ervan, en de toenemende voorkeur voor zelfdetectiekits stimuleren de marktomvang over de hele wereld. Ook de toename van het aantal zwangerschappen onder adolescenten en de toename van promotionele evenementen en campagnes door toonaangevende bedrijven die ook samenwerkingsverbanden aangaan met beroemdheden om de aandacht van meer consumenten te trekken, zijn gunstig voor de wereldwijde industrie.

Daarnaast kan de frequente technische vooruitgang in zwangerschapstestkits in combinatie met de focus op het uitbreiden van distributienetwerken door de fabrikanten om de beschikbaarheid van apparaten te bevorderen, ook goede vooruitzichten voor de wereldwijde markt garanderen.

De toenemende last van vruchtbaarheidsstoornissen bij zowel vrouwen als mannen draagt ook bij aan de groei van de markt. De Wereldgezondheidsorganisatie meldde dat in 2010 bijna 48,5 miljoen paren over de hele wereld geen kinderen konden krijgen. De organisatie onthulde ook dat ruwweg 1,9% van de vrouwelijke bevolking tussen 20 en 44 jaar er niet in slaagde om bij de eerste poging een levend kind te krijgen, terwijl bijna 10,5% die al één kind had er zelfs na zes jaar proberen niet in slaagde om voor de tweede keer zwanger te raken. Vandaar dat de toenemende bekendheid van vruchtbaarheidsstoornissen de vraag naar en het gebruik van zwangerschapstestkits heeft doen toenemen.

Beperkingen van de markt:

Er is een groot aantal beperkende factoren in de wereldwijde markt, waaronder een laag kennisniveau onder mensen met betrekking tot zwangerschapskits en inefficiëntie bij het testen in een aantal gevallen. De hoge prijs en het strenge overheidsbeleid, vooral in ontwikkelingslanden, zullen ook een uitdaging vormen voor de deelnemers in de sector.

Dit gezegd hebbende, zullen de toenemende gevallen van zwangerschap onder adolescenten, de stijgende verkoop van zelfdetecterende zwangerschapskits en de acceptatie van geplande zwangerschap op de lange termijn aantrekkelijke kansen creëren voor de spelers.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor zwangerschapstestkits: Alere Inc. (VS), Prestige Brands Holdings Inc. (VS), Quidel Corporation (VS), Procter & Gamble Co. (Duitsland), Piramal Enterprises (India), Cardinal Health (VS) en Confirm Biosciences (VS).

Diepgaand marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over zwangerschapstestkits: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pregnancy-test-kits-market-2982

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt is onderverdeeld in vier soorten testen per product, eindgebruiker en regio. Met het type test is de markt onderverdeeld in drie secties: bloedtest voor HCG, urinetest voor HCG en overige. De productsecties hebben de markt onderverdeeld in vijf: digitale apparaten, lijnindicatoren, strips, cassettes en mid-stream apparaten. Bij de eindgebruikers is de wereldwijde markt voor zwangerschapstestkits onderverdeeld in drie secties: ziekenhuizen, klinieken en huishoudens. Volgens de regionale basis is de markt onderverdeeld in vijf secties: Azië-Stille Oceaan, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Midden-Oosten & Afrika.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft de grootste marktomvang en de grote vraag naar zwangerschapstestkits in deze regio is het gevolg van het grote aantal vrouwen dat zich bewust is van de nieuwste technologieën op dit gebied. Daarnaast is de Noord-Amerikaanse markt ook gebaat bij de toenemende behoefte aan kits die zwangerschapsdetectie thuis mogelijk maken en de technische vooruitgang die gericht is op het verhogen van de nauwkeurigheid en het verkorten van de wachttijd. Het aantal ongeplande zwangerschappen in de VS is in de loop der jaren aanzienlijk gestegen, veel hoger dan in andere landen. Uit een onderzoek uit 2017 van het Guttmacher Institute (VS) bleek dat bijna 52% van de zwangerschappen het gevolg was van paren die geen anticonceptiemiddelen gebruikten, terwijl 43% het gevolg was van onjuist gebruik van anticonceptiemiddelen.

Azië-Pacific wordt gezien als een van de snelst groeiende markten, gezien de toenemende vooruitgang in de gezondheidszorg in combinatie met de toenemende financiële omstandigheden van mensen. Het marktaandeel wordt ook versterkt door de toenemende focus van spelers op het versterken van hun toeleveringsketens, het verbeteren van distributiekanalen en de toename van het bewustzijn over de nieuwste zwangerschapsapparaten als gevolg van de toename van gezinsplanningsinitiatieven van de overheid. De beschikbaarheid van zwangerschapstestkits op e-commerce websites en het stijgende aantal promotionele reclameactiviteiten van gevestigde merken in de regio zullen ook zorgen voor een aanzienlijke groei van de activiteiten in de nabije toekomst.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Fertility Services Market Research Report Information Per Onderliggende Oorzaak (Mannelijke Onvruchtbaarheid en Vrouwelijke Onvruchtbaarheid), Per Behandelingstype (ART, en Medicijnen tegen Vruchtbaarheid), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Artificial Intelligence in Healthcare Market Research Report Information Per Component (Hardware, Software en Diensten), Per Toepassing (Robotondersteunde Chirurgie, Virtuele Verpleegassistent, Reductie van Dosisfouten, Klinische Proef, Voorlopige Diagnose en Geautomatiseerde Beelddiagnose), Per Technologie (Machine Learning, Querymethode en Natuurlijke Taalverwerking), Per Eindgebruiker (Farmaceutische & Biotechnologiebedrijven, Ziekenhuis & Diagnostische Centra en Academische & Onderzoekslaboratoria) en Per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Oral Mucositis Market Research Report Information per oorzaak (chemotherapie, radiotherapie, hematopoëtische stamceltransplantatie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, oncologieziekenhuizen en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Informatie overhet marktonderzoek naar cerebrale vasospasmen, per diagnose (comotomografieangiografie, digitale subtractieangiografie, magnetische resonantieangiografie en transcraniële doppler), per behandeling (nimodipine, triple-H-therapie, ballonangioplastie, vasopressoren, Inotropes, trombolytica, ontstekingsremmers), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra, traumacentra, spoedeisende hulpafdelingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York, NY 10013

United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Pregnancy Test Kits Market,Pregnancy Test Kits Market Size,Pregnancy Test Kits Market Share,Pregnancy Test Kits Market Trends