header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Health Market Boom: Telehealth, mHealth & Wearables drijven USD 1,1 triljoen groei tegen 2032 | MRFR

Apr 29, 2024 4:00 PM ET

Marktoverzicht:

De sterke toename van het gebruik van big data in de gezondheidszorg, de wijdverspreide toepassing van elektronische patiëntendossiers (EHR) en elektronische medische dossiers (EMR), samen met de vereenvoudiging van het bijhouden van elektronische patiëntendossiers en wettelijke mandaten zijn de drijvende krachten achter de digitale gezondheidszorgsector. Digitale gezondheidszorg omvat het beheer op afstand van chronische aandoeningen door middel van communicatie- en informatietechnologieën in de gezondheidszorg. Deze markt omvat gepersonaliseerde geneesmiddelen, draagbare technologieën, telegeneeskunde, mobiele gezondheid (mHealth) en medische informatietechnologie (IT) en biedt een overvloed aan diensten die de toegang tot het beheer van chronische ziekten en vroegtijdige diagnose vergemakkelijken.

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) met de titel “Digital Health Market Information By Technology, Application, Delivery Mode, Components, End User and Region – Forecast till 2032”, werd de markt in 2021 gewaardeerd op 167 miljard dollar en zal deze tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van 1,1 biljoen dollar, met een opmerkelijke Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 22,2% tijdens de prognoseperiode van 2022-2032.

Gratis voorbeeld van PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7636

De belangrijkste drijfveren voor de groei van de wereldwijde markt voor digitale gezondheid zijn onder andere de toegenomen financiering van publieke en private sectoren voor mHealth-bedrijven, een toename van het aantal mensen dat lijdt aan chronische ziekten en technologische vooruitgang op maat van de medische sector. Bovendien draagt de vergrijzende bevolking, die vatbaarder is voor chronische ziekten, aanzienlijk bij aan de expansie van de digitale medische sector.

Reikwijdte van het rapport:

Het uitgebreide rapport beschrijft de voorspelde omvang van de markt van 1,1 biljoen dollar in 2032, met een robuuste CAGR van 22,2% van 2022 tot 2032. Het bestrijkt verschillende segmenten, waaronder technologie, toepassing, leveringswijze, componenten en eindgebruiker in regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

Concurrentielandschap:

De belangrijkste spelers op de digitale gezondheidsmarkt zijn onder andere:

  • iHealth Lab Inc. (VS)
  • Qualcomm Technologies Inc. (VS)
  • Koninklijke Philips NV (Nederland)
  • McKesson Corporation (VS)
  • Allscripts Healthcare LLC (VS)
  • BioTelemetry Inc (VS)
  • Cerner Corporation (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • AT & T Inc. (VS)
  • Athenahealth Inc (VS)
  • EClinicalWorks (VS)

Samenwerkingen en innovatieve ontwikkelingen in digitale technologieën zijn opmerkelijke trends binnen de markt, gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het uitbreiden van de marktaanwezigheid.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (210 pagina’s) over digitale gezondheid: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-healthcare-market-7636

Markttrends digitale gezondheid:

Marktdrivers:

Factoren die de groei van de markt stimuleren zijn onder andere het toenemende gebruik van smartphones, verbeterde internetconnectiviteit dankzij de uitrol van 4G/5G, vooruitgang in IT-infrastructuur voor de gezondheidszorg, de dwingende noodzaak om de kosten van de gezondheidszorg te beheersen, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en verbeterde toegankelijkheid tot virtuele zorg. De belangrijkste marktspelers richten zich op het leveren van geavanceerde toepassingen om de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien stimuleren lopende onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven de ontwikkeling van innovatieve digitale technologieën met concurrerende prijzen en nieuwe functies. Daarnaast draagt digitale technologie bij aan kostenbeheersing in het hele ecosysteem van de gezondheidszorg, wat gunstig is voor patiënten omdat het de gezondheidszorg betaalbaarder en toegankelijker maakt.

Beperkingen van de markt:

Er wordt verwacht dat de bezorgdheid over compliance-vereisten de groei van de digitale gezondheidsindustrie tijdens de prognoseperiode zal afremmen.

Marktsegmentatie:

De markt wordt gesegmenteerd op basis van componenten (software, diensten, hardware), toepassing (cardiologie, diabetes, neurologie, slaapapneu, oncologie), technologie (telegezondheidszorg, digitale gezondheidssystemen, mHealth, gezondheidszorganalyse), leveringswijze (op locatie, in de cloud) en eindgebruiker (zorgverleners, zorgbetalers, farmaceutische bedrijven).

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7636

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor digitale gezondheidszorg vanwege factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de aanwezigheid van belangrijke marktspelers, de hoge penetratiegraad van smartphones en de vooruitgang in informatietechnologie voor de gezondheidszorg. De regio Azië-Pacific is klaar voor een aanzienlijke groei als gevolg van overheidsinvesteringen in de gezondheidszorg, een toenemende vraag naar telegezondheidsdiensten en verbeteringen in de digitale infrastructuur.

De sector breidt zich uit onder invloed van factoren zoals de verspreiding van smartphones, de verbetering van de netwerkdekking, de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de vergrijzing van de bevolking, de stijgende kosten van de gezondheidszorg, het tekort aan eerstelijnszorgverleners en de vraag naar een beter beheer en een betere preventie van chronische ziekten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportKoude Keten Logistiek Gezondheidszorg Markt Informatie Per Product (Vaccins, Biofarmaceutische Producten, Klinische Proefmaterialen en Andere), Per Dienst (Transport, Opslag, Verpakking, Etikettering en Andere), Per Leveringswijze (Laatste-Mijl Levering en Hubs-to-Distributeur), Op temperatuurbereik (omgevingstemperatuur, gekoeld, diepgevroren en cryogeen), op eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, farmaceutische, biofarmaceutische en biotechnologische bedrijven en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld).

Onderzoeksrapport overde markt voor laboratoriumapparatuur Informatie per producttype (incubatoren, centrifuges, spectrometers, scopen, sonificatoren, autoclaven en andere), per toepassing (biochemie, endocrinologie, microbiologie, genetische tests en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Intraveneuze oplossing marktonderzoeksrapport informatie per voedingstype (perifere parenterale voeding en totale parenterale voeding), per zaktype (groot volume zakken (>250 ml) en klein volume zakken (<250 ml)), per voedingsinhoud (aminozuuroplossing, koolhydraten, Vitaminen & mineralen, parenterale lipidenemulsie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen & , ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Ultralage Temperatuur Diepvriezers Marktonderzoeksrapport Informatie Per Type (Rechtop en Borst), Per Mate van Koeling (-41°C tot -86°C Diepvriezers en -87°C tot-150°C Diepvriezers), Per Toepassing (Bloed & Producten, Biologische Monsters, en farmaceutische verbindingen), per eindgebruiker (farmaceutische verbindingen, ziekenhuizen, klinieken en academische onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Health Market,Digital Health Market Size,Digital Health Market Share,Digital Health Market Trends,Digital Health Market Insights,Digital Health Market Demands,Digital Health Market Outlook