header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Functionele dienstverleners markt: Analyse van de wereldwijde marktomzet en het aandeel van fabrikanten die de gezondheidszorg wereldwijd stimuleren

Apr 29, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

De markt voor functionele dienstverleners werd in 2023 gewaardeerd op 14,26 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 15,43 miljard USD in 2024 tot 27,76 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,68% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De markt van functionele dienstverleners (FSP’s) blijft groeien, gedreven door de vraag van de farmaceutische, biotechnologische en gezondheidszorgsectoren naar gespecialiseerde expertise. FSP’s bieden oplossingen op maat, waaronder klinisch onderzoek, regelgevingszaken en geneesmiddelenbewaking, die de operationele efficiëntie verhogen en de kosten voor klanten verlagen. De marktdynamiek weerspiegelt een verschuiving naar strategische samenwerkingen, die innovatie en flexibiliteit in de dienstverlening bevorderen. Toenemende outsourcingtrends, aangedreven door de behoefte aan flexibele toewijzing van middelen en naleving van de regelgeving, stimuleren de groei van de markt verder. Uitdagingen zoals gegevensbeveiliging en de behoefte aan kwaliteitsborging blijven echter bestaan. Over het algemeen verwacht de FSP-markt een aanhoudende expansie, aangedreven door de vraag vanuit de industrie en de veranderende eisen van klanten.

Ontvang gratis PDF-brochurevoorbeelden @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10780

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor functionele dienstverleners wordt voornamelijk gesegmenteerd in type, fase en toepassing. Op basis van type is de markt voor functionele dienstverleners onderverdeeld in klinische monitoring, medisch schrijven, gegevensbeheer, geneesmiddelenbewaking, biostatistiek/programmering, regelgevingszaken en overige. Op basis van de fase is de markt voor functionele dienstverleners onderverdeeld in klinische ontwikkeling en post-goedkeuring. Op basis van toepassing is de markt voor functionele dienstverleners gesegmenteerd in biofarmaceutische bedrijven, biotechbedrijven, medische hulpmiddelenbedrijven en onderzoekscentra en academische instellingen.

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven die actief zijn op de markt van functionele dienstverleners zijn.

  • IQVIA Inc. (VS)
  • Laboratory Corporation of America Holdings (VS)
  • Parexel International Corporation (VS)
  • Icon Plc (Ierland)
  • PPD Inc. (VS)
  • Quanticate International Limited (VK)
  • BioPoint Inc. (VS)
  • RHO, Inc. (VS)
  • Wuxi AppTec Co., Ltd. Ltd. (China)
  • KPS Life, LLC (VS)

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor functionele dienstverleners is op basis van regio gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt is verder onderverdeeld in de VS en Canada. De Europese markt voor functionele dienstverleners is onderverdeeld in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor functionele dienstverleners in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor functionele dienstverleners omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Functional Service Providers Market:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/functional-service-providers-fsp-market-10780

Een ontwikkelde infrastructuur in de gezondheidszorg, een hoog aantal klinische onderzoeken en de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio zoals IQVIA (VS), Parexel (VS) en Labcorp Drug Development (VS) zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de Noord-Amerikaanse markt voor functionele dienstverleners (FSP) stimuleren. Volgens ClinicalTrials.gov waren er op 27 oktober 2021 wereldwijd 393.739 klinische studies geregistreerd, waarvan 127.129 (32%) in de VS. Bovendien werden er wereldwijd in totaal 60.947 wervende studies geregistreerd, waarvan 34% in de VS. Volgens Health Canada, de instantie die toestemming geeft voor klinische proeven in Canada, worden er elk jaar ongeveer 900 klinische proeven geregistreerd in Canada. Het grote aantal klinische studies in de Noord-Amerikaanse regio resulteert dus in een grote vraag naar FSP-diensten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Azië-Pacific is de snelst groeiende regionale markt voor functionele dienstverleners omdat het zich snel ontwikkelt en een gunstige omgeving is voor het uitvoeren van klinische proeven. De APAC-regio is een hotspot geworden voor het uitvoeren van klinische proeven vanwege verschillende factoren zoals een grote patiëntenpopulatie, lagere kosten voor het uitvoeren van proeven en een gunstig regelgevend beleid. Bovendien breiden de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt van functionele dienstverleners actief uit naar deze regio, wat de regionale marktgroei verder stimuleert. Zo kondigde IQVIA (VS) in mei 2021 de uitbreiding aan van haar dochteronderneming IQVIA Biotech in de APAC-regio om haar diensten voor klinische proeven aan te bieden.

Onderzoeksrapport overovermatige slaperigheid overdag Informatie per ziekte (obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie), per behandeling (apparaten, therapeutische geneesmiddelen (stimulerende middelen, antidepressiva, amfetaminezouten, natriumoxybaat)), per distributiekanaal (ziekenhuizen, slaaplaboratoria, thuiszorginstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportLipfillers Markt Informatie Per Product (Hyaluronzuur Lipfillers, Poly-L-Lactinezuur Lipfillers), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Centra, Kantoren, Schoonheidsklinieken) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportExoskeleton Markt Informatie Per Component (Hardware, Software), Per Type (Aangedreven, Passief), Per Lichaamsdeel (Onderste Extremiteiten, Bovenste Extremiteiten, Volledig Lichaam), Per Mobiliteit (Stationair, Mobiel), Per Structuur (Stijve Exoskeletten, Zachte Exoskeletten), Per Vertical (Gezondheidszorg, Defensie, Industrieel, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde DNA-polymerasemarkt Informatie per type (Taq-polymerase, Pfu-polymerase, eigen enzymmengsels), per toepassing (polymerasekettingreactie, DNA-sequencing, DNA-klonering, SNP-analyse, Next Generation Sequencing), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en diagnostische centra, moleculaire diagnostische bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Functional Service Providers Market,Functional Service Providers Market Size,Functional Service Providers Market Share,Functional Service Providers Market Analysis,Functional Service Providers Market Trends