header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomstperspectieven seksuele wellnessmarkt (2024-2032) Trends, omvang, aandeel, vraag en regionale analyse

Apr 29, 2024 5:00 PM ET

Seksueel Welzijn Marktonderzoek Informatie Per Product Type (Seksspeeltjes (Vibrators, Penisringen, Toverstokken, Dildo’s, Anderen), Condoom en Anticonceptiemiddelen, Seksuele Verbeteringssupplementen, Glijmiddelen, Zalfjes, en Anderen), Geslacht (Man, Vrouw, en Anderen), Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheek, Hypermarkten & Supermarkten, Detailhandel Apotheek, Online Apotheek, en Anderen), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2032

De markt voor seksuele wellness werd in 2022 gewaardeerd op 113,74 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 247,3 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 8,71% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De Sexual Wellness Market maakt een significante groei door naarmate de maatschappelijke houding ten opzichte van seksuele gezondheid blijft evolueren. Deze markt omvat een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om de seksuele bevrediging te verbeteren, seksuele gezondheidsproblemen aan te pakken en het algehele welzijn te bevorderen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7328

Men kan zeggen dat iemand seksueel gezond is als zowel aan zijn behoeften en verlangens op deze gebieden als aan zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid wordt voldaan. Producten die beschikbaar zijn op de markt voor seksueel welzijn helpen bij het bereiken van de doelen van meer plezier in seks, verhoogde seksuele veiligheid en een verminderd risico op het oplopen van HIV/AIDS en andere SOA’s. Het groeiende bewustzijn onder de stedelijke bevolking met betrekking tot seksueel welzijn heeft wereldwijd ongekende mogelijkheden voor de markt gecreëerd.

Drivers van de markt

Om de juiste redenen staat de bezorgdheid over seksuele en reproductieve gezondheid bovenaan de publieke agenda. Nu seksueel expliciete media steeds breder beschikbaar worden, neemt de overheid maatregelen om seksuele voorlichting te bevorderen. Samen met andere projecten en programma’s zou het aanbieden van uitgebreide seksuele voorlichtingsprogramma’s de verspreiding van hiv en andere soa’s helpen terugdringen. Dit is een belangrijk element waarvan wordt voorspeld dat het de vraag naar deze producten en diensten zal doen toenemen tot het voorspelde jaar 2030.

Nu de LGBT-gemeenschap meer geaccepteerd is en homohuwelijken gelegaliseerd zijn, is de vraag naar seksuele gezondheidsproducten zoals glijmiddelen, vertragingssprays en vibrators gestegen. Wettelijke bescherming voor de LGBT-gemeenschap is in veel landen aangenomen, waaronder de VS, Zweden, Nederland en vele andere landen in Europa. Er wordt verwacht dat de markt voor seksuele gezondheid zal groeien als gevolg van wettelijke garanties voor het homohuwelijk en partnerschappen tussen mensen van hetzelfde geslacht. Online verkopers winnen wereldwijd aan populariteit in de markt voor seksuele gezondheid vanwege hun discrete diensten. Online winkelen is explosief in populariteit gestegen onder de jongeren van vandaag, deels vanwege het gemak om artikelen thuis te laten bezorgen tegen een gereduceerde prijs.

Als reactie op het groeiende bewustzijn van het belang van seksuele gezondheid en het verband met de algehele gezondheid zijn er tal van educatieve programma’s ontstaan. Winkelen voor artikelen die seksuele ontmoetingen veiliger en aangenamer kunnen maken voor beide mensen is makkelijker dankzij de anonimiteit van het internet. Door seksueel welzijn op te nemen in discussies over het algehele sociale welzijn van mensen, voelen mensen zich bovendien meer aangemoedigd om open en eerlijk te zijn tegen hun partners over hun seksuele wensen en voorkeuren.

Beperkingen in de markt

De meeste ontwikkelingslanden en onderontwikkelde landen ondersteunen of promoten seksuele bevrediging echter niet. Het taboe op het openlijk uiten van behoeften en verlangens zorgt ervoor dat veel mensen dit vermijden. Door een combinatie van een gebrek aan begrip en een verminderde beschikbaarheid van de juiste bronnen voor deze gegevens, vertrouwen de mensen, vooral millennials, steeds meer op onbetrouwbare en kunstmatige middelen om informatie te ontvangen. Er wordt verwacht dat deze factoren de goede werking van de sector en de marktexpansie zullen belemmeren tijdens de projectieperiode 2030.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde Sexual Wellness Market- Reckitt Benckiser Group plc. (VK), Lelu (Zweden)Mankind Pharma (India), BMS Factory (VS), Lovehoney Group (VK), Churchinxdeepl68 Dwight Co., Inc. (VS), Doc Johnson Enterprises (VS), Lifestyles (India), FUN FACTORY GmbH (Duitsland), Karex Berhad (Maleisië).

Diepgaand marktonderzoeksrapport (129 pagina’s) over Seksueel welzijn: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sexual-wellness-market-7328

Markt Segmentatie

Op basis van het soort product omvatten de marktcategorieën voor seksueel welzijn seksspeeltjes, condooms en andere voorbehoedsmiddelen, supplementen voor seksuele verbetering, glijmiddelen, lotions en andere.

Op basis van geslacht wordt de markt voor seksuele wellness onderverdeeld in mannen, vrouwen en andere categorieën.

Op basis van distributiekanalen omvat de marktsegmentatie voor seksuele wellness ziekenhuisapotheken, hypermarkten en supermarkten, apotheken, online apotheken en andere.

Regionale analyse

Vanwege de stijgende overdrachtsfrequentie van seksueel overdraagbare aandoeningen, de aanwezigheid van krachtige ondernemingen, de toegenomen kennis over seksuele gezondheidsproducten en de verbeterde e-commerce bedrijfsstructuren, wordt verwacht dat de Amerikaanse seksuele wellnessindustrie de seksuele wellnessmarkt zal domineren.

Vanwege de groeiende kennis van seksuele welzijnsproducten en geautoriseerde seksuele voorlichtingsprogramma’s zal de markt voor seksuele wellness in Azië en de Pacific naar verwachting het snelst groeien. Door de stijgende vraag naar luxe seksspeeltjes en condooms en naar glijmiddelen op water- en siliconenbasis, zal Azië-Pacific de markt domineren gedurende de projectieperiode. Bovendien neemt het aantal overheidsinspanningen en NGO-activiteiten toe.

Verder zullen het Midden-Oosten en Afrika naar verwachting het kleinste marktaandeel hebben in de seksuele wellness-industrie. De Europese regionale markt zal naar verwachting de volgende leidende positie innemen in de seksuele wellness-industrie. Bovendien is de toegenomen acceptatie van seksuele verscheidenheid een van de belangrijkste redenen die de ontwikkeling van de seksuele wellness-industrie naar verwachting snel zal stimuleren. Mensen voelen zich de laatste jaren meer op hun gemak bij het verkennen van hun seksualiteit, omdat seksuele verscheidenheid steeds meer wordt geaccepteerd. Dit heeft de populariteit van seksuele wellnessdiensten en -producten voor verschillende seksuele smaken verhoogd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Cancer API Market Research Report Information by Drug Type (Innovative Oncology API, And Generic Oncology API), By Manufacturer Type (Captive Manufacturer, Merchant Manufacturer), By Type of Synthesis (Synthetic Oncology Apis, And Biotech Oncology API), By Indication (Lung Cancer, Breast Cancer, Colorectal Cancer, Prostate Cancer, Stomach Cancer, Liver Cancer, Cervical Cancer, and Others), and by Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World) – Forecast till 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor business intelligence in de gezondheidszorg: Informatie per Component (Platforms, Software en Service), per Functie (OLAP en Visualisatie en Performance Management) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Women Healthcare Market Research Report Information Per Indicatie (Postmenopauzale Osteoporose, Onvruchtbaarheid, Reproductief Gezondheidsmanagement, Polycysteus Ovarieel Syndroom, Gynaecologische Kanker, en anderen), Per Diagnose en Behandeling (Botdensitometrie, Diagnostische Beeldvormingstesten, Biopsies, Ovulatietesten en andere), op behandeling (therapeutica, operaties en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gynaecologische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling

Cerebraal Vasospasme Marktonderzoeksrapport Informatie, Per Diagnose (Comoted Tomography Angiografie, Digitale Subtractie Angiografie, Magnetische Resonantie Angiografie en Transcraniële Doppler), Per Behandeling (Nimodipine, Triple-H Therapie, Ballon Angioplastiek, Vasopressoren, Inotropes, trombolytica, ontstekingsremmers), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra, traumacentra, spoedeisende hulpafdelingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Sexual Wellness Market,Sexual Wellness Market Size,Sexual Wellness Market Share,Sexual Wellness Market Trends