header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitgebreide analyse van de Indiase CRO-markt, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en groei van de sector met een hoge CAGR bij prognose 2032

Apr 29, 2024 5:00 PM ET

MRFR_Logo

India CRO Market Research Report Information Per Type Dienst (Klinische Proeven, Productontwikkeling, Procesontwikkeling, Post-Marketing Surveillance en Kwaliteitsmonitoring Overige), Per Therapeutische Toepassing (Oncologie, Cardiovasculair, Neurologie, Nefrologie en Urologie, en Overige), Per Eindgebruiker (Farmaceutische/Biofarmaceutische Bedrijven, Bedrijven Medische Hulpmiddelen, en Academische Instituten), en Per Regio (India) – Marktvoorspelling tot 2032

De Indiase CRO-markt werd in 2023 gewaardeerd op USD 0,69 miljard. De CRO-marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,73 miljard in 2024 tot USD 1,32 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,23% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Marktbereik:

De diensten van een onderzoeksorganisatie op contractbasis kunnen nodig zijn voor farmaceutische, biotechnologische en gezondheidszorgbedrijven (CRO). Klinisch onderzoek, proces- en productontwikkeling, kwaliteitscontrole, post-marketing surveillance en andere diensten behoren tot de aangeboden diensten. CRO’s leveren ook managementdiensten voor klinische proeven en geneesmiddelenbewaking. De Indiase overheid heeft een aantal elementen uit de regelgeving voor klinische studies geschrapt die de sponsor verplichtten om de familie van de patiënt tot 60% van de totale kosten te compenseren in het geval van overlijden of blijvende invaliditeit tijdens een klinische studie. Farmaceutische bedrijven zien India ook als een plaats voor lokale klinische studies waar ze meer voordeel kunnen halen uit het op de markt brengen van het medicijn zodra het is goedgekeurd in Europa, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië en andere landen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2927

India CRO-markt Markttrends

Drijfveren voor de markt

De sector wordt aanzienlijk beïnvloed door het bestaan van diverse testomstandigheden in het Indiase CRO-klimaat, de implementatie van internationale standaarden en intellectuele eigendomsrechten. De aanwezigheid van een omvangrijke patiëntenpool, een aanzienlijk aantal ziekenhuizen, bekwame en gemakkelijk toegankelijke human resources en lage operationele kosten als gevolg van betaalbare human resources zijn andere variabelen die de markt helpen om zijn doel te bereiken tijdens de geprojecteerde periode. India is snel gestegen naar de top van de lijst van voorkeurslocaties voor klinische studies als gevolg van de enorme en diverse patiëntenpopulatie, de zich snel ontwikkelende gezondheidszorg, hoogopgeleide medische professionals en kostenconcurrentie. Er wordt ook verwacht dat tijdens de projectieperiode toenemende investeringen van lokale en internationale marktdeelnemers de ontwikkeling van de markt zullen stimuleren. Daarnaast zal de expansie van de Indiase CRO-markt waarschijnlijk worden gestimuleerd door de groeiende onderzoeksindustrieën, zoals diagnostisch onderzoek.

De markt profiteert ook van de inspanningen van regelgevende instanties om een ondersteunende omgeving te creëren voor onderzoek in India, zoals die van de Director Controller General of India (DCGI), Indian Council of Medical Research (ICMR), Directorate General of Foreign Trade (DGFT) en Department of Biotechnology (DBT). De markt voor klinisch onderzoek wordt grotendeels gedreven door de toegenomen behoefte in de gezondheidszorg aan innovatieve oplossingen, samenwerkingsverbanden tussen Indiase CRO-organisaties en farmaceutische, biotechnologische en medische bedrijven, en technologische vooruitgang. Belangrijke factoren die van invloed zijn op de expansie van de markt zijn de grote behoefte aan klinische proeven in ontwikkelingslanden, de hoge uitgaven van de farmaceutische industrie aan klinische proeven, de toenemende incidentie van ziekten, de focus op zeldzame ziekten en de overvloed aan weesgeneesmiddelen in klinische proeven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (70 pagina’s) over deIndiase CRO-markt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-cro-market-2927

Marktsegmentatie:

Naar type diensten

Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat het segment klinische tests een aanzienlijke CAGR zal kennen. De incidentie van belangrijke ziekten zal naar verwachting toenemen, er zal een verlangen zijn naar nieuwe, creatieve behandelingsalternatieven en er zal een grote last zijn van chronische ziekten in het land.

per therapeutische toepassing

Tijdens de projectieperiode zal het oncologiesegment naar verwachting het snelst groeien, nadat het de afgelopen twee jaar het grootste aandeel in de inkomsten had. Dit is te verklaren door de stijgende incidentie van kanker in het land en de stijgende vraag naar geavanceerde medische technologie en kankertherapieën.

per eindgebruiker

Tijdens de beoordelingsperiode zullen de farmaceutische en biofarmaceutische bedrijven naar verwachting de markt leiden.

Concurrentiedynamiek:

De belangrijkste spelers op de Indiase CRO-markt zijn:

  • Quintiles IMS Holdings, Inc
  • Syngene
  • Pharmaceutical Product Development, LLC.
  • Siro Clinpharm
  • Clininvent Research Pvt. Ltd.
  • VIMTA
  • Bilcare Limited
  • Aizant Drug Research Solutions Private Limited
  • Piramal Pharma-oplossingen
  • Synapse Labs Pvt Limited
  • Eurofins Wetenschappelijk
  • Laurus Laboratoria
  • Neuland Laboratories Ltd
  • PAREXEL Corporation

Regionale analyse:

De gezondheidszorgindustrie in India is onderverdeeld in vele regio’s en staten. Een groot deel van de Indiase CRO-markt bevindt zich in het zuiden en westen van India. De CRO-bedrijven in India zijn de laatste tijd echter naar het noorden verhuisd. Onder andere het kantoor van de Director Controller General of India (DCGI), de Indian Council of Medical Research (ICMR), het Directoraat-Generaal Buitenlandse Handel (DGFT) en het Department of Biotechnology (DBT) hebben hun regelgevende autoriteit samengevoegd als een van de redenen voor deze verhuizing. Bovendien zijn de kosten in Noord-India lager en is de genetische diversiteit er groter.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

DNA Polymerase Market Research Report Information By Type (Taq Polymerase, Pfu Polymerase, Proprietary Enzyme Blends), By Application (Polymerase Chain Reaction, DNA Sequencing, DNA Cloning, SNP Analysis, Next Generation Sequencing), By End-User (Biopharmaceutical Companies, Academic and Research Institutes, Hospitals and Diagnostic Centers, Molecular Diagnostic Companies) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

United States Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase 1, Fase 2, Fase 3 en Fase 4), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel en Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Vaccin, Cel& Gentherapie, Kleine Moleculen en Andere Toepassingen), Op indicatie (auto-immuun/ontsteking (reumatoïde artritis, multiple sclerose, artrose, prikkelbare darm syndroom (IBS), andere), pijnbestrijding (chronische pijn, acute pijn), oncologie (bloedkanker, vaste tumoren, andere), aandoeningen van het CZS (epilepsie, ziekte van Parkinson, andere), pijnstillers, enz.

European Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase II, Fase III, Fase IV), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel, Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Farmaceutisch, Medische Hulpmiddelen, Voeding, Overige), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg, Ambulante Chirurgie Centra), Per Type Dienst (Protocolontwerp, Locatie-identificatie, Patiëntenwerving, Laboratoriumdiensten, Bio-analytische Testdiensten, Klinische Proef, Gegevensbeheerdiensten), Per Land (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Rest van Europa)

OnderzoeksrapportExoskeleton Markt Informatie Per Component (Hardware, Software), Per Type (Aangedreven, Passief), Per Lichaamsdeel (Onderste Extremiteiten, Bovenste Extremiteiten, Volledig Lichaam), Per Mobiliteit (Stationair, Mobiel), Per Structuur (Stijve Exoskeletten, Zachte Exoskeletten), Per Vertical (Gezondheidszorg, Defensie, Industrieel, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  India CRO Market,India CRO Market Size,India CRO Market Share,India CRO Market Trends,India CRO Market Analysis