header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BFGoodrich Tires legt de lat hoger met de lancering van de All-Terrain T/A KO3 band

May 1, 2024 10:30 AM ET
  • Langverwachte opvolger van iconische KO2 band komt op de markt
  • De gefaseerde introductie begint deze maand met 13 vervangingsmaten
  • KO3 verbetert de prestaties van de KO2 band

 

GREENVILLE, S.C., 1 mei 2024 – BFGoodrich Tires heeft de all-terrain band uitgevonden en revolutionair veranderd. Nu doet het dat opnieuw met de BFGoodrich All-Terrain T/A KO3 band.

Voortbouwend op de uitstekende prestaties van de BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 band, ontwikkelde BFGoodrich de KO3 band om aan de veranderende behoeften van off-road consumenten te voldoen door de nieuwste bandentechnologieën te integreren in een band die nog betere prestaties en voordelen biedt dan de KO2 band.

“De legendarische robuustheid van BFGoodrich Tires is nog sterker geworden met de ontwikkeling van de All-Terrain KO3 band,” zegt Harold Phillips, BFGoodrich Global General Manager. “We hebben veel geracet en onderzoek gedaan in de 10 jaar sinds we de KO2 band lanceerden, dus een decennium aan data, feedback, technologie en ervaring is gebruikt voor de ontwikkeling van de KO3 band. We zijn onze eigen concurrentie en we wisten dat het tijd was om de all-terrain band naar een hoger niveau te tillen. Het wordt spannend om te zien wat consumenten gaan doen – op het werk en in het spel – met de KO3 band.”

BFGoodrich zal in 24 maanden meer dan 100 maten introduceren, te beginnen met 13 maten in mei. De gefaseerde introductie wordt voortgezet met 17 extra maten in augustus en vijf extra maten in oktober. Nog eens 52 maten komen in 2025 en 19 maten in 2026.

De All-Terrain T/A KO3-band heeft verbeterde slijtageprestaties, verbeterde duurzaamheid op grindwegen en verbeterde tractie op sneeuw, terwijl de stevigheid van de zijwand en de tractie op zachte ondergrond van de KO2-band behouden blijven.

Loopvlakslijtage: BFGoodrich heeft de All-Terrain T/A KO3 band ontworpen met een nieuw profielpatroon en een nieuwe rubbersamenstelling voor all-terrain loopvlak om duurzaamheid en een lange levensduur te bieden, zelfs op gravel. De KO3-band heeft een geoptimaliseerde voetafdruk en 3D-lamellen met vergrendeling over de volledige diepte voor gelijkmatige slijtage op lange termijn.

Robuustheid: CoreGard Technologie geeft de KO3 band een uitstekende zijwand taaiheid, wat de band de Baja Champion badge opleverde. Het Advanced Deflection Design helpt voorkomen dat voorwerpen aan de zijwand blijven haken en deze splijten.

Tractie: Zelfs in de slechtste omstandigheden is de All-Terrain T/A KO3 gemaakt voor grip. Het gekartelde schouderontwerp en de Mud-Phobic Bars verbeteren de uitstekende modder- en sneeuwtractie van de KO2-band, waardoor deze band de \’three-peak Mountain Snowflake severe-snow\’-classificatie verdient.

Het is bewezen dat deze eigenschappen de volgende voordelen bieden:

  • De BFGoodrich All-Terrain T/A KO3 band heeft betere slijtageprestaties dan de BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 band.
  • Het nieuwe profielpatroon van de All-Terrain KO3 en de nieuwe rubbersamenstelling van het all-terrain loopvlak bieden een betere duurzaamheid op onverharde wegen dan de All-Terrain T/A KO2.
  • Het nieuwe profielpatroon en de nieuwe rubbersamenstelling van het All-Terrain KO3 loopvlak bieden betere tractie op sneeuw dan de All-Terrain T/A KO2 band.

 

De All-Terrain T/A KO3 band is het nieuwste lid van de Terrain familie van BFGoodrich banden. De KO3 heeft een garantie van 50.000 km en een tevredenheidsgarantie van 60 dagen. Ga voor meer informatie naar bfgoodrichtires.com of naar uw lokale BFGoodrich dealer en begin aan uw volgende off-road avontuur.

Over BFGoodrich Banden

BFGoodrich Tires is toegewijd aan het leveren van banden met hoge prestaties voor diegenen die een passie hebben voor het rijden in vrijwel elke omgeving. BFGoodrich combineert technische expertise met 50 jaar ervaring in de motorsport en levert banden voor een volledig scala aan rijervaringen, van ultra-high-performance op straat tot off-road terrein met één gemeenschappelijk thema – extreme prestaties. Upgrade uw prestaties met BFGoodrich en ontdek waar onze banden u kunnen brengen op BFGoodrichTires.com en BFGoodrichRacing.com, evenals op Facebook, X (voorheen Twitter) en Instagram op @BFGoodrichTires.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Andrew Festa
[email protected]
Persvoorlichter