header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Amerikaanse markt voor commerciële drones zal naar verwachting groeien met USD 10,9 miljard in 2032

May 11, 2024 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor commerciële drones in de Verenigde Staten

De omvang van demarkt voor commerciële drones in de Verenigde Staten werd in 2022 geschat op USD 4,8 miljard. De markt voor commerciële drones zal naar verwachting groeien van USD 5,2 miljard in 2023 tot USD 10,9 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Onbemande luchtvaartuigen (UAV’s), beter bekend als drones, zijn hun oorspronkelijke rol als recreatieve gadgets ontgroeid tot onmisbare hulpmiddelen in verschillende sectoren. In de Verenigde Staten heeft de commerciële dronemarkt een exponentiële groei doorgemaakt, aangewakkerd door technologische vooruitgang, ondersteuning door regelgeving en de identificatie van diverse toepassingen, variërend van luchtfotografie tot infrastructuurinspectie. Dit artikel onderzoekt de dynamiek, trends, belangrijkste spelers en toekomstperspectieven van de Amerikaanse markt voor commerciële drones.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor commerciële drones in de Verenigde Staten zijn

  • 3D Robotics, Inc.
  • AeroVironment Inc.
  • FLIR Systems, Inc.
  • Teal Drones
  • Intel
  • AgEagle Luchtvaartsystemen Inc.
  • PrecisionHawk, Inc.
  • Skydio, Inc.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21778

Het landschap van commerciële drones

Commerciële drones vormen een divers ecosysteem van op afstand bestuurde vliegtuigsystemen (RPAS) die op maat gemaakt zijn voor professioneel gebruik. Deze drones zijn uitgerust met geavanceerde sensoren, camera’s en nuttige ladingen die zijn ontworpen om specifieke commerciële toepassingen met precisie en efficiëntie uit te voeren. Sectoren die gebruik maken van commerciële drones zijn onder andere landbouw, bouw, vastgoed, logistiek, energie en openbare veiligheid.

Marktdynamiek en groeidrijvers

De markt voor commerciële drones in de Verenigde Staten wordt gedreven door verschillende belangrijke factoren:

  1. Regelgevend kader: De Federal Aviation Administration (FAA) speelt een centrale rol in de regulering van commerciële droneactiviteiten in de Verenigde Staten. De inspanningen van de instantie om de regelgeving te stroomlijnen en de integratie van drones in het nationale luchtruim mogelijk te maken, hebben de groei van de markt ondersteund en innovatie in dronetechnologie aangemoedigd.

  2. Technologische vooruitgang: De snelle vooruitgang in dronetechnologie heeft geleid tot de ontwikkeling van meer capabele en veelzijdige UAV’s die zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals obstakelvermijding, autonome vliegmodi, hogeresolutiecamera’s en thermische beeldsensoren. Deze technologische verbeteringen breiden het toepassingsgebied uit en verbeteren de operationele efficiëntie, wat de vraag naar commerciële drones stimuleert.

  3. Kostenefficiëntie: Commerciële drones bieden een kosteneffectief alternatief voor traditionele methoden van gegevensverzameling, inspectie en bewaking. Doordat er geen bemande vliegtuigen of grondapparatuur meer nodig zijn, verlagen drones de operationele kosten aanzienlijk en leveren ze waardevolle inzichten en gegevens voor bedrijven in verschillende sectoren.

  4. Industriële adoptie: Een toenemend bewustzijn van de voordelen van dronetechnologie in verschillende sectoren, in combinatie met succesvolle gebruiksscenario’s en proefprojecten, heeft geleid tot een wijdverspreide adoptie van commerciële drones. Van gewasbewaking en luchtkartering in de landbouw tot terreininspecties en voortgangsbewaking in de bouw, drones zorgen voor een revolutie in werkstromen en een hogere productiviteit.

  5. Opkomende toepassingen: De veelzijdigheid van commerciële drones blijft nieuwe toepassingen en use cases stimuleren. Van dronebezorging en stedelijke luchtmobiliteit tot milieumonitoring en rampenbestrijding, de potentiële toepassingen van drones zijn vrijwel onbeperkt en creëren nieuwe kansen voor marktgroei en innovatie.

Belangrijkste spelers en concurrentielandschap

De Amerikaanse markt voor commerciële drones wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan fabrikanten, dienstverleners en technologiebedrijven. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • DJI: Als ‘s werelds grootste dronefabrikant domineert DJI de markt voor commerciële drones met zijn uitgebreide assortiment UAV’s voor verschillende sectoren. De drones van het bedrijf staan bekend om hun betrouwbaarheid, prestaties en geavanceerde functies, waardoor ze populair zijn bij professionele gebruikers.

  • Parrot SA: Parrot is een toonaangevende Europese dronefabrikant met een sterke aanwezigheid op de commerciële dronemarkt in de Verenigde Staten. Het bedrijf biedt een reeks drones die zijn uitgerust met gespecialiseerde sensoren en payloads voor toepassingen zoals landbouw, cartografie en inspectie.

  • 3D Robotics: 3D Robotics is gespecialiseerd in de productie van drones voor industriële toepassingen, waaronder cartografie, landmeting en inspectie. De drones van het bedrijf zijn voorzien van open-source softwareplatforms en aanpasbare payloads, die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van professionele gebruikers.

  • Skydio: Skydio staat bekend om zijn autonome dronetechnologie, waarmee drones door complexe omgevingen kunnen navigeren en obstakels met precisie kunnen vermijden. De drones van het bedrijf zijn populair onder professionals in sectoren zoals cinematografie, openbare veiligheid en infrastructuurinspectie.

Koop eersteklas onderzoeksrapport> https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21778

Toekomstperspectief

De toekomst van de markt voor commerciële drones in de Verenigde Staten is klaar voor aanhoudende groei en innovatie, gedreven door technologische vooruitgang, ondersteuning door regelgeving en groeiende toepassingen. De belangrijkste trends die het markttraject bepalen zijn onder andere:

  • Integratie van kunstmatige intelligentie: De integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en algoritmen voor machinaal leren in commerciële drones zal hun mogelijkheden voor autonome navigatie, gegevensanalyse en besluitvorming verbeteren, waardoor nieuwe mogelijkheden voor automatisering en efficiëntie worden ontsloten.

  • Vooruitgang in sensortechnologie: Voortdurende vooruitgang in sensortechnologie, waaronder LiDAR, multispectrale beeldvorming en thermische sensoren, zal de mogelijkheden van commerciële drones voor toepassingen zoals precisielandbouw, milieubewaking en infrastructuurinspectie verder uitbreiden.

  • Stedelijke luchtmobiliteit (UAM): De opkomst van stedelijke luchtmobiliteitsconcepten en de ontwikkeling van elektrische eVTOL-vliegtuigen (electric vertical takeoff and landing) zijn klaar om een revolutie teweeg te brengen in het vervoer in stedelijke gebieden. Er wordt verwacht dat commerciële drones een vitale rol zullen spelen in UAM-initiatieven, door taken als bewaking vanuit de lucht, pakketbezorging en rampenbestrijding te ondersteunen.

Meer artikelen lezen

Elektronische Artikel Bewakingssysteem Markt

Markt voor aanraaksensoren

Markt voor draagbare batterijen

Waterdichte beveiligingscamera’s markt

Waterdichte Bluetooth Speakers Markt

AR- en VR-smartbrilmarkt

Markt voor röntgeninspectiesystemen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  US Commercial Drones Market,US Commercial Drones Market Size,US Commercial Drones Market Share,US Commercial Drones Market Growth