header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Europese markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 8,90%.

May 11, 2024 3:00 PM ET

Overzicht van de markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur in Europa

De omvang van deEuropese markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur werd in 2022 geschat op USD 12,5 miljard. De markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur zal naar verwachting groeien van USD 13,61 miljard in 2023 tot USD 26,92 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,90% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

In het dynamische landschap van de industriële logistiek is de rol van automatisering steeds prominenter geworden, waarbij geautomatiseerde material-handlingapparatuur (AMHE) zich ontpopt als een hoeksteen van operationele efficiëntie en productiviteit. In heel Europa blijft het gebruik van AMHE toenemen, gedreven door factoren als technologische vooruitgang, tekorten aan arbeidskrachten en de noodzaak om supply chain-activiteiten te stroomlijnen. Dit artikel verdiept zich in de fijne kneepjes van de Europese markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur en verkent de dynamiek, groeistimulansen, belangrijkste spelers en toekomstige vooruitzichten.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeld> https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21782

De belangrijkste bedrijven op de markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur zijn onder andere

  • Schaefer
  • Daifuku
  • Vanderlande
  • Mecalux
  • Dematic
  • Murata
  • Swisslog AG
  • Intelligrated
  • Beumer Groep

Inzicht in geautomatiseerde material-handlingapparatuur (AMHE)

Automated Material Handling Equipment omvat een breed spectrum aan technologieën en systemen die ontworpen zijn voor het automatiseren van het verplaatsen, opslaan, ophalen en verwerken van materialen in productiefaciliteiten, magazijnen, distributiecentra en logistieke centra. Deze systemen variëren van automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en robotarmen tot transportsystemen, software voor magazijnbeheer en automatische opslag- en zoeksystemen (AS/RS).

Marktdynamiek en groeidrivers

De Europese markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur wordt aangedreven door verschillende sleutelfactoren:

  • Invoering van Industrie 4.0: De voortdurende overgang naar Industrie 4.0, gekenmerkt door de integratie van automatisering, gegevensuitwisseling en geavanceerde productietechnologieën, onderstreept het belang van AMHE voor het bereiken van operationele uitmuntendheid, flexibiliteit en concurrentievermogen.

  • Uitdagingen voor de arbeidsmarkt: Door demografische verschuivingen en tekorten aan arbeidskrachten in traditionele, arbeidsintensieve industrieën, wenden organisaties zich steeds meer tot automatisering om hun personeelscapaciteit te vergroten, de veiligheid te verbeteren en de afhankelijkheid van handmatige arbeid te verminderen.

  • E-commerce Boom: De exponentiële groei van e-commerce en omnichannel retailing heeft geleid tot een grotere vraag naar geautomatiseerde oplossingen voor warehousing en orderverwerking die grote hoeveelheden uiteenlopende producten efficiënt en nauwkeurig kunnen verwerken.

  • Optimalisatie van de toeleveringsketen: In een tijdperk van globalisering en just-in-time productie is de optimalisatie van supply chain operaties cruciaal om aan de eisen van de klant te voldoen en doorlooptijden te verkorten. AMHE maakt een vlottere materiaalstroom, voorraadbeheer en orderverwerking mogelijk, waardoor de beweeglijkheid en het reactievermogen van de toeleveringsketen worden verbeterd.

  • Technologische vooruitgang: Voortdurende vooruitgang in robotica, kunstmatige intelligentie, machinaal leren en sensortechnologieën zorgen voor innovatie in AMHE, wat resulteert in intelligentere, adaptieve en efficiëntere systemen die uiteenlopende taken nauwkeurig en betrouwbaar kunnen uitvoeren.

Koop eersteklas onderzoeksrapport> https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21782

Toekomstperspectief

De toekomst van de Europese markt voor geautomatiseerde material-handlingapparatuur is veelbelovend, gedreven door de behoefte aan efficiëntie, flexibiliteit en veerkracht in de industriële logistiek. De belangrijkste trends die het markttraject bepalen zijn onder andere:

  • Modulaire en schaalbare oplossingen: De vraag naar modulaire en schaalbare AMHE-oplossingen die zich kunnen aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften, groei kunnen opvangen en naadloos kunnen integreren met bestaande infrastructuur.

  • Integratie van robotica en AI: Toenemende integratie van robotica, kunstmatige intelligentie en algoritmen voor machinaal leren in AMHE-systemen om de autonomie, de besluitvorming en het aanpassingsvermogen in dynamische omgevingen te verbeteren.

  • Focus op duurzaamheid: Groeiende nadruk op duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu stimuleren de ontwikkeling van energie-efficiënte, milieuvriendelijke AMHE-oplossingen met een kleinere CO2-voetafdruk en een lager verbruik van hulpbronnen.

  • Uitbreiding van industriële toepassingen: Diversificatie van AMHE-toepassingen buiten traditionele industrieën zoals productie en logistiek naar sectoren zoals gezondheidszorg, voeding en drank, farmaceutica en detailhandel.

Meer artikelen lezen

Markt voor geïntegreerde systemen

Opto-elektronicamarkt

Markt voor programmeerbare robots

Chipschaalpakket-LED-markt

Spanningskalibrator markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  EU Automated Material Handling Equipment Market,EU Automated Material Handling Equipment Market Size,EU Automated Material Handling Equipment Market Share