header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onderzoeksrapport over de markt voor pijnstillers op basis van omvang, aandelen, kansen, industriële trends en prognose tot 2032

May 13, 2024 5:00 PM ET

MRFR_Logo

De markt voor pijnstillers zal naar verwachting groeien van USD 41,7 miljard in 2023 tot USD 69,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,50% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor pijnstillers blijft een belangrijk segment binnen de farmaceutische industrie, gedreven door de aanhoudende vraag naar pijnstillers in verschillende demografische en geografische gebieden. Pijnstillers zijn farmaceutische geneesmiddelen die worden gebruikt om pijn te verlichten, variërend van mild tot ernstig. Deze markt omvat een breed scala aan producten, waaronder vrij verkrijgbare (OTC) pijnstillers zoals acetaminofen, ibuprofen en aspirine, maar ook opioïden en niet-opioïde geneesmiddelen op recept.

Verschillende factoren dragen bij aan de groei en dynamiek van de pijnstillende markt. Ten eerste stimuleert de toenemende prevalentie van chronische pijnaandoeningen, zoals artritis, lage rugpijn en neuropathische pijn, onder de ouder wordende wereldbevolking de vraag naar effectieve oplossingen voor pijnbestrijding. Daarnaast stimuleert het toenemende gebruik van pijnstillers voor postoperatieve pijnbestrijding, letselgerelateerde pijn en pijn die samenhangt met chronische ziekten de expansie van de markt.

Bovendien heeft de vooruitgang in farmaceutisch onderzoek en ontwikkeling geleid tot de introductie van innovatieve pijnstillende formules met een verbeterde werkzaamheid en veiligheid, die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van patiënten. De markt voor pijnstillers wordt echter ook geconfronteerd met uitdagingen, waaronder zorgen over misbruik en verslaving aan opioïden, regelgeving en de opkomst van generieke concurrentie, die de marktgroei en winstgevendheid voor de belangrijkste spelers kunnen beïnvloeden.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19195

Marktsegmentatie

In de markt voor pijnstillers is segmentatie van vitaal belang om te kunnen inspelen op de verschillende behoeften van de consument. Ten eerste houdt demografische segmentatie rekening met leeftijd, geslacht en inkomen, waarbij producten worden afgestemd op specifieke groepen zoals senioren of jongvolwassenen. Psychografische segmentatie verdiept zich in de houding, levensstijl en voorkeuren van de consument en stemt het aanbod van pijnstillers af op de verschillende benaderingen van pijnbestrijding. Gedragssegmentatie analyseert aankooppatronen, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen frequente kopers en occasionele kopers, zodat promotionele inspanningen effectief kunnen worden gestrategiseerd. Geografische segmentatie richt zich op regionale verschillen in pijnprevalentie en culturele voorkeuren en zorgt zo voor de juiste distributiekanalen en berichtgeving. Psychografische segmentatie, ten slotte, richt zich op specifieke pijntypen en biedt gespecialiseerde oplossingen voor migraine, spierpijn of chronische aandoeningen, waardoor de tevredenheid en loyaliteit van de consument wordt vergroot.

Concurrentielandschap

Abbott, Pfizer Inc., Eli Lilly & Company, GSK plc., F. Hoffmann-La Roche AG, Bausch Health Companies Inc., Merck & Co. Inc., AbbVie Inc., Novartis AG en Johnson & Johnson Private Limited.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor pijnstillers is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor pijnstillers bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor pijnstillers in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor pijnstillers bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over pijnstillers:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/analgesics-market-19195

Het grootste marktaandeel voor pijnstillers bleef in handen van de Noord-Amerikaanse regio vanwege de toenemende prevalentie van sportblessures en aandoeningen aan het bewegingsapparaat onder de actieve bevolking, wat de vraag naar pijnstillers stimuleert. Bovendien stimuleren de robuuste infrastructuur voor gezondheidszorg en de hoge uitgaven voor gezondheidszorg in de regio een wijdverspreide toegang tot pijnstillende medicijnen. Daarnaast stimuleert de toenemende opioïdenepidemie een verschuiving naar alternatieven zonder opioïden, zoals NSAID’s en acetaminofen, wat de verkoop van pijnstillers verder stimuleert. Bovendien stimuleren het groeiende consumentenbewustzijn en de nadruk op holistische pijnbestrijding de toepassing van complementaire therapieën naast traditionele pijnstillers.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Botox Market Research Report Information Per Toepassing (Therapeutica (Chronische Migraine, Spasticiteit, Overactieve Blaas, Cervicale Dystonie, Blefarospasme, Anderen) en Esthetica), Per Type (Botulinum Toxine Type A en Botulinum Toxine Type B), per eindgebruiker (gespecialiseerde & dermatologieklinieken, ziekenhuizen & en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overbuitensporige slaperigheid overdag Informatie per ziekte (obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie), per behandeling (apparaten, therapeutische geneesmiddelen (stimulerende middelen, antidepressiva, amfetaminezouten, natriumoxybaat)), per distributiekanaal (ziekenhuizen, slaaplaboratoria, thuiszorginstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportLipfillers Markt Informatie Per Product (Hyaluronzuur Lipfillers, Poly-L-Lactinezuur Lipfillers), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Centra, Kantoren, Schoonheidsklinieken) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportExoskeleton Markt Informatie Per Component (Hardware, Software), Per Type (Aangedreven, Passief), Per Lichaamsdeel (Onderste Extremiteiten, Bovenste Extremiteiten, Volledig Lichaam), Per Mobiliteit (Stationair, Mobiel), Per Structuur (Stijve Exoskeletten, Zachte Exoskeletten), Per Vertical (Gezondheidszorg, Defensie, Industrieel, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Analgesics Market,Analgesics Market Size,Analgesics Market Share,Analgesics Market Trends