header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel in de omzet van de windenergiemarkt, zakelijk inzicht, groeikansen en prognose voor 2032

May 14, 2024 5:23 PM ET

Overzicht windenergiemarkt:

Volgens de onderzoeksdocumenten van MRFR zal de markt voor windenergie naar verwachting groeien van 82,65 miljard dollar in 2023 tot 183,72 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 10,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De wereldwijde windenergiemarkt is klaar voor een aanzienlijke groei en transformatie vanaf 2024, gedreven door beleidsondersteuning, technologische vooruitgang en een toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen.

De windenergiemarkt wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen, waaronder fluctuerend beleid, problemen met vergunningen en beperkingen in de toeleveringsketen. Er zijn echter aanzienlijke groeikansen, vooral in windenergie op zee en op opkomende markten. Verhoogde beleidsondersteuning, vooral in de Verenigde Staten en de Europese Unie, zal naar verwachting de groei stimuleren.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21722

Analyse van de concurrentie

  • Vestas
  • Dongfang Electric
  • ENERCON GmbH
  • Goldwind
  • Nordex SE
  • Sinovel
  • GE hernieuwbaar
  • Suzlon Groep
  • Ming Yang Smart Energy Group Co.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21722

Drivers van de markt

Technologische vooruitgang: Innovaties in windturbinetechnologie, zoals grotere en efficiëntere turbines, verbeteren de levensvatbaarheid en kosteneffectiviteit van windenergie. Vooral de ontwikkelingen in offshore windenergietechnologie zijn opmerkelijk, met nieuwe drijvende windparken en verbeteringen in netintegratietechnologieën die de groei aandrijven.

Bedrijfsverplichtingen voor hernieuwbare energie: Grote bedrijven zetten zich steeds meer in voor hernieuwbare energie via initiatieven zoals RE100, dat streeft naar 100% inkoop van hernieuwbare energie. Deze stimulans van het bedrijfsleven wakkert de vraag naar windenergie aan, omdat bedrijven ernaar streven hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen en hun koolstofvoetafdruk te verkleinen.

Economisch concurrentievermogen: De dalende kosten van windenergie, in combinatie met de stijgende kosten van conventionele brandstoffen, maken windenergie aantrekkelijker. De windenergiemarkt zal naar verwachting aanzienlijk groeien en de wereldwijde capaciteit zal naar verwachting toenemen naarmate nieuwe markten opkomen en bestaande markten hun installaties opschalen.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wind-energy-market-21722

Segmentanalyse

Windenergie Locatie – Onshore, Offshore

Toepassing windenergie – Nutsbedrijf, Niet-utsbedrijf

Windenergiecomponent – turbine, ondersteuningsstructuur, elektrische infrastructuur, andere

Windenergieclassificatie – ≤ 2 MW, >2≤ 5 MW, >5≤ 8 MW, >8≤10 MW, >10≤ 12 MW, 12 MW

Regionale analyse

Noord-Amerika:

Verenigde Staten: Leidt de windenergiemarkt in Noord-Amerika, met aanzienlijke installaties in staten als Texas, Iowa en Californië. Beleidsondersteuning en dalende kosten stimuleren de groei.

Canada: Toenemende investeringen in windenergie, vooral in provincies als Ontario en Quebec. Overheidsstimulansen en bezorgdheid om het milieu zijn belangrijke drijfveren.

Europa:

Duitsland: Een van de grootste windenergiemarkten wereldwijd, met een sterke nadruk op zowel onshore als offshore windparken. Overheidsbeleid en de Energiewende (energietransitie) zijn belangrijke factoren.

VERENIGD KONINKRIJK: Aanzienlijke groei in offshore windinstallaties, ondersteund door overheidsveilingen en gunstige windomstandigheden offshore.

Denemarken: Een pionier in windenergie, met een hoge penetratie van windenergie in de elektriciteitsmix. Sterke overheidssteun en technologische innovatie stimuleren de markt.

Azië-Stille Oceaan:

China: De grootste markt voor windenergie, met aanzienlijke onshore installaties en groeiende offshore capaciteit. Overheidsdoelen voor hernieuwbare energie en bezorgdheid over luchtvervuiling stimuleren de groei.

India: Snel groeiende windenergiecapaciteit, ondersteund door overheidsveilingen, doelstellingen voor hernieuwbare energie en gunstige windbronnen in staten als Gujarat en Tamil Nadu.

Australië: Toenemende interesse in windenergie, vooral in staten met sterke windbronnen zoals Zuid-Australië en Victoria. Beleidsondersteuning en dalende kosten dragen bij aan de groei.

Toonaangevende rapporten: –

Onderzoeksrapport overde Europese infrastructuur voor hernieuwbare energie per producttype, toepassing en Europese marktvoorspelling tot 2032

Europa Offshore Wind Installations Market Research Report Informatie per turbineschaal, component, installatie en Europese marktvoorspelling tot 2032

Europa marktonderzoeksrapport warmtepomp per product, toepassing en Europa marktvoorspelling tot 2032

Asia Pacific Solar PV Glass Market Research Report Informatie per toepassing, type, eindgebruiker, installatie -en Asia Pacific Market Forecast Till 2032

North America Wind Tower Market Research Report Informatie per locatie – en Noord-Amerikaanse marktvoorspelling tot 2032

Over ons:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Wind Energy Market,Wind Energy Market Size,Wind Energy Market Share,Wind Energy Market Scope,Wind Energy Market Growth,Wind Energy Market Trends,Wind Energy Market Analysis