header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ayurveda Markt 2024, Aandeel, Grootte, Analyse, Rapport over Recente Ontwikkelingen, Bedrijfsgegevens, Bedrijfsoverzicht tot 2032

May 14, 2024 7:00 PM ET

Ayurveda Market Research Report Information By Form (Herbal, Herbomineral and Mineral), By Application (Medicinal and Personal Care), By Source (Vegetable and Animal & Mineral), By Disease Pattern (Respiratory System, Nervous Systems, Hart- en vaatstelsel, infectieziekten, skeletstelsel en huid en haar), per eindgebruiker (academische wereld en onderzoek en ziekenhuizen en klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

Market Research Future (MRFR) onderzocht de wereldwijde Ayurveda-markt in 2020 voor de beoordelingsperiode tot 2023. De groeiende neiging tot het traditionele Indiase systeem van geneeskunde en de toename van het bewustzijn over toxiciteit van geneesmiddelen in allopathische behandelingen kan de expansie van de markt ondersteunen. De geleidelijke toename van O&O-activiteiten met betrekking tot moderne geneeskunde en de introductie van effectieve geneesmiddelen zijn andere belangrijke drijfveren voor de Ayurveda-markt. De toename van de steun van overheden voor het beoefenen van traditionele geneeskunde kan bijdragen aan de stijging van de markt in de analyseperiode. De geleidelijke uitbreiding van de e-commerce sector die de kruiden- en voedingsindustrie ondersteunt, kan de markt binnenkort ten goede komen. COVID-19 effectbeoordeling voor de markt van alternatieve geneeswijzen wordt in het rapport aangeboden.

Product Segmentatie

Kruidensupplementen en medicijnen: Ayurvedische kruidensupplementen en medicijnen zijn afgeleid van natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, wortels, fruit en mineralen. Deze producten zijn samengesteld om de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen, maar ook om specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken, variërend van spijsvertering en immuniteit tot huidverzorging en stressmanagement.

Persoonlijke verzorging en schoonheidsproducten: Ayurvedische verzorgings- en schoonheidsproducten omvatten huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten samengesteld met plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun therapeutische eigenschappen. Deze producten worden steeds populairder vanwege hun natuurlijke en zachte aanpak om schoonheid en welzijn te verbeteren.

Ayurvedische cosmetica en ayurceutica: Ayurvedische cosmetica combineren traditionele Ayurvedische principes met moderne cosmetische formules om producten te creëren die de huid voeden en verjongen en tegelijkertijd het algehele welzijn bevorderen. Ayurceutica verwijst naar Ayurvedische producten met medicinale eigenschappen die voor therapeutische doeleinden worden gebruikt.

Ayurvedische voedingsmiddelen en dranken: Ayurvedische voedingsmiddelen en dranken zijn samengesteld op basis van Ayurvedische principes ter ondersteuning van een evenwichtige voeding en spijsvertering. Deze producten kunnen kruidenthee, kruiden, gezondheidsdrankjes en functionele voedingsmiddelen bevatten die zijn ontworpen om specifieke gezondheidsvoordelen te bevorderen.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6166

Belangrijkste leveranciers

Ayurveda Market Players Zandu Pharmaceutical Works Ltd, Hamdard Laboratories, Charak Pharma, Dabur, Baidyanath Group, Vicco Labs, Patanjali Ayurved Ltd., en Emami Group zijn enkele top-notch leveranciers in de Ayurveda markt die worden geprofileerd door MRFR om de expansie dynamiek van de markt voor de studie duur te bestuderen. Bijdragen van deze leveranciers aan de marktexpansie zijn opgenomen in het rapport.

Diensten en Praktijken:

Ayurvedische Wellnesscentra en Retraites: Ayurvedische wellnesscentra en retraites bieden holistische gezondheidsdiensten en behandelingen gebaseerd op Ayurvedische principes. Deze kunnen bestaan uit persoonlijke consulten met Ayurvedische behandelaars, traditionele Ayurvedische therapieën zoals massage (Abhyanga), ontgifting (Panchakarma) en yoga- en meditatiesessies.

Ayurvedische ziekenhuizen en klinieken: In India en andere landen waar Ayurveda wordt beoefend, zijn er gespecialiseerde Ayurvedische ziekenhuizen en klinieken die uitgebreide gezondheidszorg bieden, waaronder diagnose, behandeling en preventieve zorg, met behulp van Ayurvedische therapieën en medicijnen.

Online platforms en consulten: Met de toenemende populariteit van Ayurveda wereldwijd, is er een groeiende trend naar online platforms die Ayurvedische raadplegingen, advies en informatie aanbieden. Deze platforms kunnen ook verkopen Ayurvedische producten en supplementen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over Ayurveda Markt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ayurveda-market-6166

Wereldwijde markttrends:

Toenemende vraag naar natuurlijke en holistische gezondheidszorg: De groeiende voorkeur voor natuurlijke en holistische benaderingen van gezondheid en welzijn stuwt de vraag naar Ayurvedische producten en diensten wereldwijd.

Toenemende bewustwording van de consument: Consumenten worden steeds beter geïnformeerd over de voordelen van Ayurveda door middel van educatieve middelen, sociale media en steunbetuigingen van beroemdheden en beïnvloeders.

Uitbreiding van Ayurvedische merken: Ayurvedische merken breiden hun aanwezigheid internationaal uit via online kanalen, partnerschappen met detailhandelaren en samenwerkingen met wellnessresorts en kuuroorden.

Uitdagingen op het gebied van regelgeving en kwaliteitscontrole: Het waarborgen van de veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid van Ayurvedische producten blijft een uitdaging, vooral in markten met verschillende regelgevende normen. Er worden inspanningen geleverd om kwaliteitscontrolemaatregelen en certificeringen in te voeren om deze problemen aan te pakken.

Gerelateerde rapporten:

Molecular Cytogenetics Market Research Report Information By Product (Kits & Reagents (Testing Kits, Probes, Fluorescent Affinity Reagents, Other Kits & Reagents), Instruments, Consumables and Software & Services), By Technique (Comparative Genomic Hybridization, Array-gebaseerde vergelijkende genomic hybridisatie, standaard vergelijkende genomic hybridisatie, fluorescentie-in-situ hybridisatie, chromogene in-situ hybridisatie en andere technieken), per toepassing (genetische ziekten, kanker, gepersonaliseerde geneeskunde en andere toepassingen)

Immunohistochemistry Market Research Report Information Per Product (Antilichamen (Primaire antilichamen en Secundaire antilichamen), Reagentia (Histologische Vlekken, Blokkerende Sera en Reagentia, Chromogene Substraten, Fixatie Reagentia, Organische Oplosmiddelen, Proteolytische Enzymen, Verdunningsmiddelen, en andere reagentia), apparatuur (systemen voor het kleuren van objectglaasjes, systemen voor weefselverwerking, scanners voor objectglaasjes en andere apparatuur) en kits (IHC-kits voor menselijk weefsel en IHC-kits voor dierlijk weefsel)), per toepassing (diagnostische toepassingen (kanker, infectieziekten, auto-immuunziekten, enz.

Global Single-use Assemblies Market Research Report Information Per Product (Filtratie Assemblages, Zak Assemblages, Mengsysteem Assemblages, Fles Assemblages en Andere Producten), Per Oplossing (Oplossingen op Maat en Standaard Oplossingen), Per Toepassing (Filtratie & Zuivering, Celcultuur & Mengen, Formulering & Vullen, Opslag, Monstername en Andere Toepassingen), Per Eindgebruiker (Farmaceutische & Biofarmaceutische Bedrijven, Academische & Onderzoeksinstituten en Contract Onderzoeksorganisaties & Contract Productie Organisaties)

Nucleïnezuur Isolatie & Purificatie Marktonderzoek Informatie Per Type (DNA Isolatie & Purificatie en RNA Isolatie & Purificatie), Per Methode (Kolom-Gebaseerd, Magnetische Kralen, Reagent-Gebaseerd en Anderen), Per Toepassing (Precisie Geneeskunde, Diagnostiek, Drug Discovery & Ontwikkeling, Landbouw en Dieronderzoek en Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

UK Breast Cancer Treatment Market Research Report Information Per Toepassing (Ziekenhuizen, Klinieken, Ambulante Zorgeenheden), Per Soort (Chemotherapie, Bestralingstherapie, Biologische Gerichte Therapie, Borstchirurgie, Hormoontherapie)-Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ayurveda Market,Ayurveda Market Size,Ayurveda Market Share,Ayurveda Market Trends,Ayurveda Market Report