header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor Hot Drinks Verpakkingen wereldwijd??Statistieken & Feiten | industrietrends, industriegrootte, kansen & Prognose tot 2030

May 14, 2024 5:00 PM ET

Inzichten van Future Market Research

De markt voor verpakkingen voor warme dranken kent een robuuste groei, gedreven door veranderende consumentenvoorkeuren, innovatieve verpakkingsoplossingen en de groeiende vraag naar gemak en duurzaamheid. Dit artikel gaat in op de belangrijkste trends, drijvende krachten achter de markt en toekomstperspectieven van deze dynamische sector.

De groei van de markt voor Hot Drinks Verpakkingen zal naar verwachting een CAGR van 4,8% bereiken met een marktwaarde van USD 13347,2 miljoen in het jaar 2028.

Drijfveren voor de markt

 1. Groeiende vraag naar gemak: Moderne levensstijlen hebben de vraag naar consumptie onderweg doen toenemen. Verstedelijking en drukke agenda’s betekenen dat consumenten snelle en handige opties zoeken voor hun warme dranken, zoals koffie, thee en warme chocolademelk. Deze verschuiving heeft de ontwikkeling gestimuleerd van draagbare en gebruiksvriendelijke verpakkingsoplossingen, zoals pods voor eenmalig gebruik, wegwerpbekers en kant-en-klare formaten.
 2. Opkomst van premium en speciale dranken: De wereldwijde opkomst van de koffiecultuur en de populariteit van theespecialiteiten hebben de behoefte aan verpakkingen van hoge kwaliteit die smaak en aroma behouden, aangewakkerd. Premium trends vereisen verpakkingen die niet alleen het product beschermen, maar ook het chique karakter ervan weerspiegelen, wat leidt tot het gebruik van materialen zoals glas, hoogwaardige kunststoffen en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen.
 3. Aandacht voor duurzaamheid: Een toenemend bewustzijn over milieukwesties heeft consumenten en fabrikanten in de richting van duurzame verpakkingsoplossingen geduwd. Biologisch afbreekbare, recyclebare en composteerbare materialen worden steeds populairder. Bedrijven investeren in milieuvriendelijke verpakkingen om te voldoen aan wettelijke eisen en aan de verwachtingen van de consument voor een kleinere impact op het milieu.
 4. Technologische innovaties: Vooruitgang in verpakkingstechnologie heeft slimmere, efficiëntere oplossingen geïntroduceerd. Innovaties zoals vacuümverpakking, verpakking onder gemodificeerde atmosfeer (MAP) en slimme verpakkingen met QR-codes voor productinformatie verlengen de houdbaarheid van producten en bieden consumenten meer transparantie en betrokkenheid.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1821

Belangrijkste trends

 1. Opkomst van e-commerce: De groei van online winkelen heeft de markt voor verpakkingen voor warme dranken aanzienlijk beïnvloed. E-commerce vereist een verpakking die de integriteit van het product tijdens het transport garandeert. Verpakkingen moeten robuust en beschermend zijn en soms extra lagen bevatten om schade te voorkomen, vooral voor breekbare artikelen zoals glazen flessen of potten.
 2. Aanpassing en personalisatie: Gepersonaliseerde verpakkingen worden steeds populairder naarmate merken op een dieper niveau contact zoeken met consumenten. Aanpasbare verpakkingsontwerpen, beperkte edities en seizoensthema’s worden gebruikt om de aandacht te trekken en merkloyaliteit op te bouwen.
 3. Minimalistische en transparante verpakkingen: Minimalisme in verpakkingsontwerp, gekoppeld aan het gebruik van transparante materialen, wordt populair. Consumenten geven de voorkeur aan eenvoud en transparantie, die worden geassocieerd met productzuiverheid en kwaliteit. Deze trend is vooral zichtbaar in de verpakking van premium thee en biologische warme dranken.
 4. Functionele verpakking: Er is steeds meer vraag naar verpakkingen die extra functionaliteit bieden, zoals gemakkelijk te openen deksels, hersluitbare sluitingen en warmtebehoud. Functionele verpakkingen verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar voegen ook waarde toe aan het product.

Vooruitzichten voor de toekomst

 1. Voortdurende innovatie: De markt voor warme drankverpakkingen zal naar verwachting voortdurend innoveren, waarbij bedrijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om slimmere, efficiëntere en duurzame verpakkingsoplossingen te creëren. De integratie van IoT en slimme technologieën zal in de toekomst waarschijnlijk een belangrijke rol spelen en consumenten interactieve en informatieve ervaringen bieden.
 2. Uitbreiding in opkomende markten: Opkomende markten bieden aanzienlijke groeikansen voor de verpakkingsindustrie van warme dranken. Stijgende besteedbare inkomens, veranderende consumentenvoorkeuren en toenemende verstedelijking in regio’s zoals Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Afrika stimuleren de vraag naar verpakte warme dranken.
 3. Veranderingen in regelgeving: Strengere milieuregelgeving zal de markt blijven bepalen. Bedrijven zullen zich moeten aanpassen aan nieuwe normen en moeten innoveren om te voldoen aan de eisen voor duurzaamheid, recycleerbaarheid en een kleinere ecologische voetafdruk.
 4. Focus op gezondheid en welzijn: Naarmate het gezondheidsbewustzijn toeneemt, zal er een grotere vraag zijn naar verpakkingen die de nadruk leggen op gezondheidsvoordelen en natuurlijke ingrediënten. Deze trend zal waarschijnlijk leiden tot een toenemend gebruik van transparante verpakkingen en etiketten die de productkwaliteit en voedingsinformatie benadrukken.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde Hot Drinks Verpakkingsindustrie – Bemis Company Inc. (V.S.),Sonoco Products Company (V.S.),Alcoa Corporation (V.S.),Saint-Gobain (Frankrijk),Crown Holdings (V.S.),Reynolds Group Holdings Ltd (Virginia),Amcor Ltd (Zwitserland),Tetra Laval International (Zwitserland),Stora Enso Mondi (Finland)

Conclusie

De markt voor verpakkingen voor warme dranken is klaar voor een aanzienlijke groei, gedreven door gemak, premiumisering, duurzaamheid en technologische vooruitgang. Naarmate consumentenvoorkeuren veranderen en nieuwe trends zich aandienen, zal de industrie blijven innoveren. Dit biedt interessante mogelijkheden voor merken en fabrikanten om zich te onderscheiden en te voldoen aan de eisen van de moderne consument.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1821

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Verpakkingsmarkt voor ingeblikt voedsel – Omvang en aandeel in 2024 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2024 – 2030)

Verpakkingsmarkt voor vlees, gevogelte en zeevruchten omvang en aandeel in 2024 Trend biedt nieuwe groeikansen (2024 – 2030)

De markt voor slimme voedselverpakkingen – omvang en aandeel in 2024 – zal nieuwe groeikansen creëren (2024 – 2032)

De markt voordiepvriesverpakkingen voor zeevruchten – omvang en marktaandeel in 2024 – zal nieuwe groeikansen creëren (2024 – 2032)

Amerikaanse markt voor meeneemverpakkingen – Omvang en marktaandeel in 2024 – Trend biedt nieuwe groeikansen (2024 – 2032)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hot Drinks Packaging,Hot Drinks Packaging Market,Hot Drinks Packaging Market Size,Hot Drinks Packaging Market Share,Hot Drinks Packaging Market Growth,Global Hot Drinks Packaging Market