header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slaapkussens: omvang, aandeel, vraag, fabrikanten en 19,5 miljard dollar in 2030

May 14, 2024 10:00 PM ET

De weg naar een verkwikkende slaap begint vaak met het juiste hoofdkussen, waardoor het een hoeksteen van het slaapcomfort wordt. In de wereld van vandaag, waar slaapkwaliteit steeds belangrijker wordt, is de markt voor slaapkussens uitgegroeid tot een brandpunt van innovatie en consumentenvraag. In deze blog verkennen we deze dynamische markt en ontdekken we de trends, innovaties en drijvende krachten achter de groei.

De markt voor slaapkussens werd in 2022 geschat op USD 14,1 miljard. Prognoses geven aan dat de sector zal groeien van USD 14,7 miljard in 2024 tot USD 19,5 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,80% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030).

De belangrijkste bedrijven op de markt voor slaapkussens zijn

Hollander Slaap en Decor

American Textile Company (VS)

Wendre AS (Estland)

Romantic Home Textiles (Pty) Ltd (Zuid-Afrika)

Hunan Mendale Hometextile Co. Ltd (China)

Luolai Lifestyle Technology Co. Ltd. Ltd. (China)

My Sleeping Pillow Inc. (VS)

Tempur-Pedic International Inc. (VS)

HanseTextilvertrieb GmbH (Duitsland)

Paradise Sleeping Pillow Inc (VS)

Magniflex (Italië)

Comfy Quilts Ltd (UK), onder andere

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8204

Inzicht in de markt voor slaapkussens:

Slaapkussens zijn meer dan alleen een steun voor het hoofd, ze zijn essentieel voor een goede uitlijning van de wervelkolom en een goede nachtrust. De hoofdkussens zijn verkrijgbaar in een overvloed aan materialen en ontwerpen en komen tegemoet aan verschillende slaapvoorkeuren en -posities. Naarmate men zich meer bewust wordt van slaapproblemen, stijgt ook de vraag naar hoofdkussens met ergonomische ondersteuning, aanpasbare functies en eersteklas comfort.

sleeping pillows Market (1)

Marktdynamiek:

De markt voor slaapkussens kent een gestage opmars, die door verschillende factoren wordt gestimuleerd. Het toegenomen bewustzijn van de invloed van slaap op de algehele gezondheid heeft consumenten ertoe aangezet te investeren in slaapverbeterende producten, waaronder hoofdkussens. Daarnaast hebben factoren zoals veranderingen in levensstijl, stressniveaus en een vergrijzende bevolking de behoefte aan hoofdkussens die comfort en ontspanning vooropstellen onderstreept.

De komst van e-commerce heeft het kopen van hoofdkussens gedemocratiseerd, waardoor consumenten gemakkelijk producten kunnen ontdekken en kopen. Deze toegankelijkheid, gecombineerd met een overvloed aan opties, stelt consumenten in staat om weloverwogen keuzes te maken die zijn afgestemd op hun unieke behoeften en voorkeuren.

Segmentatie van de markt voor slaapkussens

Slaapkussen Type Vooruitzichten

Veren slaapkussens

Donzen slaapkussens

Traagschuim Hoofdkussens

Microparelslaapkussens

Slaapkussen Eindgebruik Vooruitzichten

Woon

Commercieel

Distributiekanaal voor slaapkussens

Winkelgebaseerd

Niet in de winkel

Volledige rapportgegevens bekijken @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sleeping-pillow-market-8204

Trends die de markt vormgeven:

De markt voor slaapkussens wordt bepaald door een groot aantal trends die de veranderende voorkeuren van de consument en innovaties in de sector weerspiegelen. Aanpasbaarheid is een prominente trend, met hoofdkussens die aanpasbare functies bieden om tegemoet te komen aan individuele slaapprofielen. Van uitneembare inzetstukken tot aanpasbare vullingen, deze hoofdkussens bieden persoonlijke ondersteuning en comfort.

Bovendien is er een stijgende vraag naar verkoelende hoofdkussens, voorzien van innovatieve technologieën om de temperatuur te reguleren en het slaapcomfort te verbeteren. Deze hoofdkussens, met geheugenschuim met gel of ademende stoffen, komen tegemoet aan de behoeften van warme slapers en benadrukken het belang van temperatuurregulering voor een goede nachtrust.

Onderzoeksdoelstellingen:
– Richt zich op de belangrijkste fabrikanten om de waarde, het verkoopvolume, het marktaandeel, het concurrentielandschap, de SWOT-analyse en de ontwikkelingsplannen voor de komende jaren te definiëren, uit te spreken en te onderzoeken.
– Om uitgebreide informatie te delen over de belangrijkste factoren die de groei van de markt beïnvloeden (kansen, drijfveren, groeipotentieel, branchespecifieke uitdagingen en risico’s).
– Het analyseren van de betreffende individuele toekomstperspectieven, groeitrends en hun betrokkenheid bij de totale markt.
– Om redelijke ontwikkelingen zoals overeenkomsten, uitbreidingen, nieuwe productlanceringen en overnames in de markt te analyseren.
– Het bewust profileren van de belangrijkste spelers en het systematisch onderzoeken van hun groeistrategieën.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

De wereldwijde markt voor kunstnagels zal tegen het jaar 2030 naar schatting een waarde bereiken van 2,23 miljard USD, met een CAGR van 4,85% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Demarkt voor vloeibare zeep werd in 2022 geschat op USD 21,9 miljard. De vloeibare zeepindustrie zal naar verwachting groeien van 23,49 miljard USD in 2023 tot 41,28 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,30% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Deomvang van de sokkenmarkt werd in 2022 geschat op USD 12.800,27 miljoen. De sokkenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 13.386,54 miljoen in 2023 tot USD 20.498,82 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,06% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De omvang van de markt voor biologisch afbreekbaar tafelgerei werd in 2022 geschat op USD 0,9 miljard. De industrie van biologisch afbreekbaar tafelgerei zal naar verwachting groeien van USD 0,95 miljard in 2023 tot USD 1,39 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,45% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Sleeping Pillow Market,Sleeping Pillow Market Size,Sleeping Pillow Market Share,Sleeping Pillow Market Trends,Sleeping Pillow Market Analysis