header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Droogshampoo markt: Trends en regionale analyse, CAGR van 6,2% tijdens prognoseperiode 2022 – 2030

May 14, 2024 8:00 PM ET

Toekomstige marktonderzoek Highlights

In het steeds veranderende landschap van persoonlijke verzorgingsproducten is er één product dat de aandacht van consumenten wereldwijd heeft getrokken: droogshampoo. Droogshampoo is een handig alternatief voor de traditionele natshampoo en is de afgelopen jaren enorm populair geworden door veranderende levensstijlen, zorgen over het milieu en technologische vooruitgang. In deze blog duiken we in de fijne kneepjes van de droogshampoo markt, onderzoeken we de trends, innovaties en de groeiende nadruk op duurzaamheid.

De waarde van de droogshampoo markt bedroeg USD 2,94 miljard in 2021. Projecties suggereren dat de industrie zal groeien van USD 3,11 miljard in 2022 tot USD 5,05 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,2% gedurende de voorspelde periode (2022 – 2030).

De belangrijkste bedrijven op de markt voor droogshampoo zijn

Kao Corporation

Unilever Plc

Loreal Groep

The Estee Lauder Companies Inc,

Procter & Gamble Company

Shiseido Company Limited

Pierre Fabre Groep

LVMH Groep

Kerk & Dwight Co Inc,

Henkel Limited

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8416

Droogshampoo regionaal inzicht

Per regio segmenteert het onderzoek de markt in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor droogshampoo in Noord-Amerika was in 2021 goed voor USD 1,03 miljard en zal naar verwachting een CAGR van 4,9% vertonen tijdens de onderzoeksperiode. Dit is voornamelijk te danken aan het stijgende aantal salons, spa’s en haarstudio’s in de VS, Canada en Mexico. Verwacht wordt dat de Amerikaanse markt voor droogshampoo tijdens de prognoseperiode een gezonde groei zal vertonen. De American Hair Loss Association schat dat op 35-jarige leeftijd tweederde van de Amerikaanse mannen te kampen heeft met aanzienlijke haaruitval en dat op 50-jarige leeftijd 85% van de mannen aanzienlijk uitgedund haar heeft.

Verder zijn de belangrijkste onderzochte landen de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/dry-shampoo-market-8416

De opkomst van droge shampoo:

Het concept van droogshampoo is niet helemaal nieuw, maar de wijdverspreide toepassing ervan heeft de afgelopen tien jaar een significante groei doorgemaakt. Droogshampoo werd in eerste instantie populair als een snelle oplossing om de tijd tussen traditionele haarwasbeurten te verlengen, maar heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig product dat voldoet aan verschillende consumentenbehoeften. De gemaksfactor, in combinatie met de hectiek van het moderne leven, heeft ervoor gezorgd dat droogshampoo niet meer weg te denken is uit veel huishoudens.

Dry Shampoo Market

Trends die de markt vormgeven:

De markt voor droogshampoo wordt gevormd door verschillende trends die de veranderende voorkeuren van de consument en de dynamiek van de industrie weerspiegelen. Een opvallende trend is de toenemende vraag naar natuurlijke en biologische ingrediënten. Naarmate consumenten kritischer worden over de producten die ze gebruiken, groeit hun voorkeur voor formules zonder agressieve chemicaliën en additieven.

Een andere trend die de markt stimuleert is de opkomst van aanpasbare droge shampoos. Merken erkennen dat één maat niet voor iedereen past en bieden daarom gepersonaliseerde oplossingen die zijn afgestemd op individuele haartypes, texturen en voorkeuren. Deze personalisatietrend verbetert niet alleen de consumentenervaring, maar bevordert ook merkloyaliteit.

Segmentatie van de droogshampoo markt

Droogshampoo Type Vooruitzichten

 • Sproeien
 • Kracht

Droogshampoo Functie Outlook

 • Anti-roos
 • Kleur Bescherming
 • Bescherming tegen haaruitval
 • Dagelijkse verzorging
 • Multifunctioneel

Distributiekanaal voor droge shampoo

 • Winkelgebaseerd
 • Niet in de winkel

Ontwikkelingen Droogshampoo industrie

 • December 2021 Klorane lanceerde de Klorane Organic Cupuaçu, een nieuwe lijn voor droog, beschadigd haar. Klorane Shampoo met Organic Cupuaçu, een plantaardige, gladde en romige shampoo die is ontwikkeld om verlichting en herstel te bieden aan zeer droog en beschadigd haar, waardoor het tot in de punten gevoed wordt.
 • In mei 2021 is Batiste, America’s een samenwerking aangegaan met zes Batiste merkambassadeurs een professionele atleet, een ondernemer en een groep uitstekende content creators. Batiste is het nummer één droogshampoo merk in Amerika. Deze BatisteTM -liefhebbers zullen optreden als merkambassadeurs en advies geven over hoe je je haar snel kunt opfrissen tussen wasbeurten door, samen met hun verschillende schoonheidsregimes.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

De markt voor huidverzorging werd in 2022 geschat op 7,15 miljard dollar. De markt voor huidverzorging zal naar verwachting groeien van USD 7,54 miljard in 2023 tot USD 11,58 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,51% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De omvang vande markt voor kantoorbenodigdheden werd in 2022 geschat op USD 5,5 miljard. De kantoorbenodigdhedenindustrie zal naar verwachting groeien van USD 6,05 miljard in 2023 tot USD 13,07 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Deomvang van de Amerikaanse markt voor e-sigaretten werd in 2022 geschat op USD 30,1 miljard. De e-sigarettenindustrie zal naar verwachting groeien van USD 34,5 miljard in 2023 tot USD 101,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Fotodienstenmarkt De fotodienstensector zal naar verwachting groeien van 35,4 miljard USD in 2023 tot 65,5 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Deonline kruideniersmarkt werd in 2022 gewaardeerd op USD 11,5 miljard. De online kruideniersmarkt zal naar verwachting groeien van USD 12,95 miljard in 2023 tot USD 33,49 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,61% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Dry Shampoo Market,Dry Shampoo Market size,Dry Shampoo Market Share,Dry Shampoo Market Analysis,Dry Shampoo Market CAGR