header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Oxytocine injectie marktomvang van USD 2,80 miljard met een CAGR van 7,20% tijdens de evaluatieperiode 2024-2032

May 14, 2024 5:00 PM ET

Oxytocine Injection Market Research Report Information Per Type (Merknaam en Generiek), Per Toepassing (Onvolledige Abortus, Zwangerschapsverlies, Bloedingscontrole, Bevalling, Contraction Stress Test, Psychatrische Stoornissen en Lactatiecontrole), Per Type Orgaan (Menselijk en Dierlijk), Per Geslacht (Mannen en Vrouwen), Per Toedieningsweg (Intranasaal, intraveneus en intramusculair), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen, geboortecentra en psychiatrische instellingen), per distributiekanaal (directe verkoop, ziekenhuisapotheek, detailhandel, online apotheek en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor oxytocine-injecties werd in 2023 geschat op USD 1,60 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 2,80 miljard in 2032, met een CAGR van 7,20% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De markt voor oxytocine-injecties is getuige van een robuuste groei, aangedreven door een toenemend bewustzijn over gezondheidszorg voor moeders en vooruitgang in de medische technologie. Oxytocine, een hormoon dat cruciaal is voor het opwekken van weeën en het onder controle houden van bloedingen na de bevalling, wordt toegediend door middel van injecties tijdens de bevalling en om bloedingen na de bevalling onder controle te houden.

Belangrijke factoren die de expansie van de markt stimuleren, zijn onder andere het wereldwijd stijgende aantal bevallingen, vooral in ontwikkelingsregio’s, in combinatie met groeiende overheidsinitiatieven om de gezondheid van moeders te verbeteren. Bovendien onderstreept de toenemende prevalentie van complicaties tijdens de bevalling, zoals bloedingen na de bevalling, de noodzaak van effectieve toediening van oxytocine, waardoor de groei van de markt verder wordt gestimuleerd.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19190

Technologische vooruitgang in systemen voor de toediening van medicijnen verbeteren de werkzaamheid en veiligheid van oxytocine-injecties, wat bijdraagt aan de groei van de markt. Daarnaast bevorderen strategische samenwerkingsverbanden tussen farmaceutische bedrijven en gezondheidszorgorganisaties voor productontwikkeling en distributie de groeimogelijkheden op de markt.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor oxytocine-injecties: Novartis AG, Ferring Pharmaceuticals Inc., Fresenius Kabi AG, Hikma Pharmaceuticals PLC, Sun Pharmaceutical Industries Ltd., Teva Pharmaceutical Industries Ltd., JHP Pharmaceuticals, LLC (een onderdeel van PAR Pharmaceutical), Bioceuticals Arzneimittel AG, Nanjing Xinbai Pharmaceutical Co., Ltd., Pfizer Inc.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over oxytocine-injectie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/oxytocin-injection-market-19190

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor oxytocine-injectie is gesegmenteerd op basis van type, toepassing, soort organisme, geslacht, toedieningsweg, eindgebruikers en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in merkproducten en generieke producten. Het generieke type heeft het grootste marktaandeel veroverd in de markt voor oxytocine-injecties in 2022, vanwege de kosteneffectiviteit en de wijdverspreide toegankelijkheid.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor oxytocine-injecties gesegmenteerd in onvolledige abortus, zwangerschapsverlies, controle op bloedingen, baring, weeënstresstest, psychatrische stoornissen en lactatiecontrole.

Op basis van soort organisme is de wereldwijde markt voor oxytocine-injectie gesegmenteerd in mens en dier.

Op basis van geslacht is de wereldwijde markt voor oxytocine-injectie onderverdeeld in mannen en vrouwen. In 2022 veroverden vrouwen het grootste marktaandeel op de markt voor oxytocine-injecties. In de context van de markt voor oxytocine-injecties wordt oxytocine “vrouwenseks” genoemd. Oxytocine wordt meestal gebruikt in verloskundige omgevingen om bevallingen op te wekken en postpartum bloedingen te stoppen.

Op basis van de toedieningsweg is de wereldwijde markt voor oxytocine-injecties onderverdeeld in intranasaal, intraveneus en intramusculair.

Op basis van eindgebruikers is de wereldwijde markt voor oxytocine-injecties onderverdeeld in klinieken, ziekenhuizen, geboortecentra en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. De categorie ziekenhuizen heeft het grootste marktaandeel in de markt voor oxytocine-injectie in 2022 als gevolg van de toenemende focus op gecentraliseerde, allesomvattende gezondheidszorg.

Op basis van het distributiekanaal is de wereldwijde markt voor oxytocine-injecties onderverdeeld in Direct Tender, Ziekenhuisapotheek, Detailhandelapotheek, Online apotheek en Overige.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor oxytocine-injecties is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor oxytocine-injecties bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa.

Het grootste marktaandeel voor Nucleaire Brandstoffen werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de markt voor oxytocine-injecties veroverd dankzij een geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg, een hoog bewustzijn van de gezondheid van moeders en een aanzienlijk aantal bevallingen. Het gevestigde regelgevingskader in de regio zorgt voor een veilig en wijdverbreid gebruik van oxytocine in de verloskundige zorg.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor oxytocine-injecties dankzij robuuste gezondheidszorgsystemen, hoogwaardige kraamzorg en aanzienlijke investeringen in verloskundige diensten. De gevestigde regelgeving in de regio garandeert een veilig gebruik van oxytocine in verloskundige procedures. De culturele nadruk op het welzijn van moeders en het proactieve gezondheidszorgbeleid in Europa dragen bij aan het aanzienlijke gebruik van oxytocine. De aanwezigheid van belangrijke marktspelers, technologische vooruitgang en een sterke focus op de gezondheid van moeders versterken de positie van Europa als de op een na grootste marktaandeelhouder.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Oral Mucositis Market Research Report Information Per Oorzaak (Chemotherapie, Radiotherapie, Hematopoëtische Stamceltransplantatie en Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Tandartspraktijken, Oncologieziekenhuizen en Onderzoeksinstituten) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMedisch Toerisme per behandelingstype (orthopedische/ wervelkolombehandelingen, oncologie/kankerbehandelingen, cosmetische behandelingen, cardiovasculaire behandelingen, tandheelkundige behandelingen, vruchtbaarheids-/IVF-behandelingen, overige), per regio, omvang, aandeel, statistisch inzicht – prognose tot 2032

Anti-Ageing Drugs Market Research Report Information per drugsklasse (serums en supplementen, antioxidanten en enzymen, stamcellen en geneesmiddelen), per toepassing (huid en haar, skelet en spieren, leeftijdsgebonden aandoeningen en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2032

OnderzoeksrapportVruchtbaarheidsdiensten Informatie per Onderliggende Oorzaak (Mannelijke onvruchtbaarheid en Vrouwelijke onvruchtbaarheid), per Behandelingstype (ART en medicijnen tegen onvruchtbaarheid) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Oxytocin Injection Market,Oxytocin Injection Market Size,Oxytocin Injection Market Share,Oxytocin Injection Market Trends