header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smartphone Display Marktanalyse van de huidige industriecijfers met groeivoorspelling tot 2032

May 14, 2024 11:00 AM ET

Inzicht in de markt voor smartphonebeeldschermen:

De omvang van de SmartphoneDisplay-markt werd in 2023 geschat op 63,4 miljard dollar. De markt voor smartphonebeeldschermen zal naar verwachting groeien van USD 64,5 miljard in 2024 tot USD 129,3 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,10% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032). Het gebruik van mens-systeeminteractie, het bewustzijn van nieuwe technologie, de vooruitgang op het gebied van smartphoneschermen en de wereldwijde groei van het besteedbaar inkomen zijn allemaal factoren die de groei van de markt stimuleren.

In de hyperverbonden wereld van vandaag zijn smartphones een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Van communicatie tot entertainment en van productiviteit tot navigatie, deze apparaten in zakformaat hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we met de wereld omgaan. Het hart van elke smartphone wordt gevormd door het beeldscherm, een cruciaal onderdeel dat niet alleen de gebruikerservaring bepaalt, maar ook de drijvende kracht is achter innovatie en concurrentie binnen de sector. De markt voor smartphonebeeldschermen is daarom een dynamisch en snel veranderend landschap, dat wordt gevormd door technologische vooruitgang, consumentenvoorkeuren en marktkrachten.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1172

Belangrijkste spelers:

  • SAMSUNG
  • Japan Display Inc.
  • Toshiba Corporation
  • LG Electronics Inc.
  • Sharp Corporation
  • Fujitsu Ltd.
  • Sony Corporation
  • Apple Inc.
  • Motorola Inc.
  • Mitsubishi Electric Corporation,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor Smartphone Display.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/smartphone-display-market-1172

Regionale analyse van de markt voor schermen voor smartphones:

De geografische verdeling van de smartphone display markt bestaat uit Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC), Europa en de Rest van de Wereld (RoW).

Er is een grote kans dat APAC de leiding neemt op de wereldmarkt, gezien het grote aantal smartphone display-bedrijven in de regio. Enkele van de meest gerenommeerde fabrikanten in de regio zijn LG Display, Samsung, Sharp, BOE en Japan Display, om er maar een paar te noemen. Om de kloof tussen vraag en aanbod te overbruggen, richten fabrikanten van smartphoneschermen zich op het opzetten van nieuwe fabrieken in de regio om meer smartphonefabrikanten van dienst te kunnen zijn. Topfabrikanten in China zoals BOE en China Star Optoelectronics Technology hebben bijvoorbeeld nieuwe fabrieken opgezet voor de massaproductie van OLED-panelen, voornamelijk om de achterstand op Samsung Electronics (Zuid-Korea) in te lopen. Kortom, de hevige concurrentie tussen de gerenommeerde verkopers en de toenemende honger van smartphoneconsumenten in de regio kan zich in de komende jaren vertalen in een opmerkelijk marktlandschap.

De Noord-Amerikaanse markt blijft niet ver achter, dankzij de hoge concentratie van veelgeprezen bedrijven, zoals Google en Apple Inc. De welig tierende vraag in de regio naar high-end smartphones in plaats van low-end en mid-range smartphones zijn enkele van de belangrijkste groeibevorderaars in de industrie. Steeds meer fabrikanten ontwikkelen geavanceerde modellen met premium kenmerken zoals camera’s aan de achterkant of meerdere lenzen aan de voorkant en schermen zonder rand. Dit soort technologische innovaties en vooruitgang wordt beschouwd als een belangrijke factor in de groei van de markt in de regio.

Marktsegmentatie voor smartphonebeeldschermen:

Type, weergavetechnologie, grootte en resolutie zijn de primaire segmenten die bepalend zijn voor de markt voor smartphonebeeldschermen in het rapport.

De verschillende soorten smartphone schermen zijn zowel capacitieve als resistieve schermen.

Op het gebied van weergavetechnologie zijn de marktsegmenten onder andere IPS-LCD, TFT-LCD, AMOLED en OLED.

De marktsegmentatie naar grootte omvat 5-6 inch, 4-5 inch, 0-4 inch en meer dan 6 inch.

Segmenten op basis van resolutie zijn 1920 x 1080, 720 x 1280 en andere.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1172

De displaymarkt voor smartphones is een dynamisch en competitief landschap, gedreven door technologische innovatie, consumentenvraag en markttrends. Van OLED- en AMOLED-schermen tot hoge vernieuwingsfrequenties en opvouwbare ontwerpen, smartphones blijven de grenzen verleggen van wat mogelijk is op het gebied van visuele kwaliteit en gebruikerservaring.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport commerciële verlichtingsmarkt – voorspelling tot 2032

Japan marktonderzoek halfgeleiderelementen – vooruitzichten tot 2032

Asia Pacific Consumer Electronics Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor gehoste telefoonsystemen – Wereldwijde prognose tot 2032

Stralingsbestendige elektronica markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smartphone Display Market,Smartphone Display Market Size,Smartphone Display Market Share,Smartphone Display Market Trend,Smartphone Display Market Growth,Smartphone Display Market Outlook,Smartphone Display Market Analysis