header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitgebreide analyse van de markttrends, innovaties, belangrijkste spelers en groeikansen voor laboratoriummeubilair in de wetenschappelijke en medische sector

May 14, 2024 7:00 PM ET

Het Onderzoeksrapport van de Markt voor Laboratoriummeubilair Informatie per Product (Laboratoriumtafels, Laboratoriumkrukken & Banken, Laboratoriumbureau & Opbergkasten, Laboratoriummeubilair op sokkel, Laboratorium IPS Eenheden, Biologische Veiligheidskasten, Zuurkasten, en Anderen), per Materiaal (Kunststof, Metaal, Roestvrij Staal, Hout, en Anderen), per Eindgebruiker (Schoollaboratorium & Hogescholen, en Medisch Laboratorium), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Stille Oceaan, en de Rest van de Wereld – Voorspelling tot 2032

Overzicht van de markt:

De markt voor laboratoriummeubilair groeit aanzienlijk als gevolg van de toenemende vraag naar geavanceerde en efficiënte laboratoriumomgevingen in verschillende sectoren. Omdat wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling zich blijven uitbreiden, is er een grotere behoefte aan duurzaam, ergonomisch en veelzijdig meubilair dat complexe laboratoriumactiviteiten kan ondersteunen. De omvang van de markt voor laboratoriummeubilair werd in 2022 geschat op USD 1,84 miljard. De markt voor laboratoriummeubilair zal naar verwachting groeien van USD 1,92 miljard in 2023 tot USD 2,84 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,47% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De belangrijkste sectoren die deze vraag stimuleren zijn de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg, waar precisie en veiligheid van het grootste belang zijn. Daarnaast draagt de investering van de onderwijssector in ultramoderne laboratoriumfaciliteiten voor scholen en universiteiten bij aan de groei van de markt. Deze stijging is niet alleen beperkt tot ontwikkelde landen, maar is ook merkbaar in opkomende economieën die hun wetenschappelijke en technologische capaciteiten stimuleren.

Innovatie en technologische vooruitgang in het ontwerp van laboratoriummeubilair zijn cruciale factoren die de groei van de markt stimuleren. Fabrikanten richten zich steeds meer op het ontwikkelen van producten die voldoen aan de specifieke behoeften van moderne laboratoria, zoals modulaire meubelsystemen die gemakkelijk opnieuw kunnen worden geconfigureerd als de eisen veranderen. Duurzame en milieuvriendelijke materialen worden ook steeds populairder, als gevolg van een bredere trend naar milieubewustzijn in de industriële productie. Bovendien worden slimme laboratoriummeubels met geïntegreerd databeheer en connectiviteit steeds populairder, omdat ze de operationele efficiëntie en precisie verbeteren. Deze innovaties zijn gericht op het bieden van uitgebreide oplossingen die de functionaliteit en veiligheid van laboratoriumomgevingen verbeteren, waardoor de vraag op de markt verder toeneemt.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21602

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor laboratoriummeubilair is gesegmenteerd op basis van product, materiaal, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van product wordt de markt gesegmenteerd in laboratoriumtafels, laboratoriumkrukken & banken, laboratoriumbureau & opbergkasten, laboratoriummeubilair op sokkel, laboratorium IPS-eenheden, biologische veiligheidskasten, zuurkasten en andere. Het segment laboratoriumtafels had in 2022 het grootste marktaandeel.

Op basis van het materiaal is de markt onderverdeeld in kunststof, metaal, roestvrij staal, hout en andere. Het metaalsegment had het grootste marktaandeel in 2022 en roestvrij staal is het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode.

Op basis van eindgebruiker wordt de markt gesegmenteerd in schoollaboratoria en medische laboratoria. Het segment medische laboratoria had het grootste marktaandeel in 2022 en het segment schoollaboratoria is het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode, d.w.z. 2022-2032.

Op basis van het distributiekanaal wordt de markt onderverdeeld in offline kanalen en online kanalen. Het offline kanaalsegment had het grootste marktaandeel in 2022 en het online kanaalsegment is het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode.

Concurrenten

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor laboratoriummeubilair

  • Kewaunee International Group (VS),
  • Mott manufacturing ltd. (Canada),
  • Lab Crafters (VS),
  • Air Master Systems Corp (VS),
  • Hamilton Lab Solutions (VS),
  • LM Air Technology, Inc (VS),
  • Genie Scientific (VS),
  • BMC, Inc. (VS),
  • CiF Lab Solutions LP (Canada), en
  • WALDNER Holding SE & Co. KG (Duitsland).

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (104 pagina’s) over laboratoriummeubilair:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/laboratory-furniture-market-21602

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor laboratoriummeubilair is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, heeft het grootste marktaandeel van 41,00% in 2022, gedreven door grote fabrikanten, productinnovaties en een goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur. Verwacht wordt dat het in 2032 USD 1.194,62 miljoen zal bedragen met een CAGR van 4,73%.

Europa, inclusief Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en andere landen, is de op één na grootste markt vanwege de groeiende biofarmaceutische sector, overheidsinitiatieven en hogere uitgaven voor gezondheidszorg.

Azië-Pacific, met landen als China, India, Japan, Australië en Zuid-Korea, zal naar verwachting de grootste groei vertonen vanwege de vele onderzoeksorganisaties, de lage productie- en arbeidskosten en de zich ontwikkelende gezondheidszorginfrastructuur.

De rest van de wereld, met het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, zal naar verwachting groeien als gevolg van toenemende O&O-activiteiten en overheidsinitiatieven om de infrastructuur van de gezondheidszorg en de financiering van het onderwijs te verbeteren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Label Free Detection Market Research Report Information By Product & Service (Instruments, Consumables (Biosensor Chips, Microplates, Reagents & Kits) and Software and Service), By Technology (Surface Plasmon Resonance, Bio-Layer Interferometry, Isotherme Titratie Calorimetrie, Differentiële Scanning Calorimetrie en Andere Technologieën), Per Toepassing (Bindingskinetiek, Binding Thermodynamica, HIT Bevestiging, Lead Generatie, Endogene Receptor Detectie en Andere Toepassingen), Per Eindgebruiker Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde desinfectiemarkt voor medische instrumenten Informatie per type (doekjes, vloeistof en sprays), per classificatie van het Environmental Protection Agency (laag niveau, midden niveau en hoog niveau), per producttype (desinfecteerder en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, fabrikanten van medische apparatuur, farmaceutische fabrikanten en laboratoria), per distributiekanaal (Aanbesteding en Over the Counter) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Infant Resuscitators Market Research Report Information per type (zelfopblazende reanimator en stroomopblazende reanimator), per toepassing (ziekenhuizen, klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport informatie over decytokinemarkt per cytokinetype (Tumor Necrose Factor-TNF, Interleukins-Il, Interferons-IFN, Epidermale Groeifactor-EGF en andere cytokinetypes), per therapeutische toepassing (kanker, astma en luchtwegontsteking, artritis en andere therapeutische toepassingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Toxicology Drug Screening Market Research Report Information per producttype (bewaking en registratie, beveiliging, opslag en continue integratie/continue implementatie, beheer en orkestratie, netwerken en datamanagementdiensten, en andere), per testtype (acute systemische toxiciteit, (acute systemische toxiciteit, huidtoxiciteit, carcinogeniteit, oculaire toxiciteit, genotoxiciteit, neurotoxiciteit en orgaanspecifieke toxiciteit), per technologietype (high throughput screening, genomica, transcriptomica, toxicogenomica en moleculaire screening), per eindgebruiker Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Laboratory Furniture Market Overview,Laboratory Furniture Market Share,Laboratory Furniture Market Size,Laboratory Furniture Market Trends,Laboratory Furniture Market Outlook,Laboratory Furniture Market Analysis,Laboratory Furniture Market Report