header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Levothyroxinenatrium markt zal naar verwachting 5,17 miljard USD bereiken tegen 2032, met een CAGR van 3,20% tijdens de voorspellingsperiode 2024-2032.

May 15, 2024 5:00 PM ET

Levothyroxine natrium marktonderzoek rapport informatie per type (oraal en injectie), per toepassing (ziekenhuizen, apotheken, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor Levothyroxinenatrium werd in 2022 geschat op USD 3,9 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 5,17 miljard in 2032, met een CAGR van 3,20% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De markt voor Levothyroxinenatrium kent wereldwijd een gestage groei, gestimuleerd door de toenemende prevalentie van schildklieraandoeningen en het toenemende bewustzijn over het belang van schildklierhormoonvervangingstherapie. Levothyroxinenatrium, een synthetische vorm van schildklierhormoon, wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van hypothyreoïdie, een aandoening die wordt gekenmerkt door een onderactieve schildklier.

Een van de belangrijkste drijfveren van de markt is de groeiende geriatrische bevolking, omdat ouder worden de kans op het ontwikkelen van schildklieraandoeningen vergroot. Daarnaast draagt de toenemende incidentie van auto-immuunziekten, zoals Hashimoto’s thyroiditis, bij aan de vraag naar Levothyroxinenatrium. Bovendien verbetert de vooruitgang in de gezondheidszorg, vooral in opkomende economieën, de toegang tot diagnose en behandeling, wat de groei van de markt stimuleert.

Ontvang een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19196

De markt wordt gekenmerkt door hevige concurrentie tussen farmaceutische bedrijven, wat leidt tot uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op de introductie van verbeterde formuleringen en doseringsvormen van Levothyroxinenatrium. Bovendien zijn strategische samenwerkingen, fusies en overnames gangbare strategieën van de belangrijkste spelers om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en hun productportfolio’s te verbeteren.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor levothyroxinenatrium: Abbvie (VS), Mylan Pharma (VS), Merck (VS), Pfizer (VS), Lannett Company (VS), Novartis (Zwitserland), Fresenius Kabi (Duitsland), IBSA (Zwitserland), Piramal Critical Care (VS) en Abbott (VS).

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Levothyroxinenatrium: https://www.marketresearchfuture.com/reports/levothyroxine-sodium-market-19196

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor Levothyroxinenatrium is gesegmenteerd op basis van type en toepassing. Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in oraal en injectie. Het segment oraal heeft het grootste marktaandeel in 2022. Oraal Levothyroxinenatrium is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van hypothyreoïdie. Het werkingsmechanisme bestaat uit het vervangen van de reguliere functie van schildklierhormonen in het lichaam.

Op basis van de toepassing is de markt voor levothyroxinenatrium onderverdeeld in ziekenhuizen, apotheken en andere. Het segment ziekenhuizen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022.

De Food and Drug Administration (FDA) erkent dat generische levothyroxine medicijnen even effectief zijn als hun merkgeneesmiddelen. Deze medicijnen worden voornamelijk toegediend onder de merknaam Synthroid, die in 2002 door de FDA werd goedgekeurd.

Bovendien heeft de American Thyroid Association (ATA) geen superieur alternatief voor levothyroxine geïdentificeerd voor de behandeling van schildklierhormonen, wat bijdraagt aan de wijdverspreide wereldwijde acceptatie ervan. In haar richtlijnen voor het beheer van een onderactieve schildklier benadrukt de ATA dat levothyroxinenatrium, in merk- of generieke vorm, de voorkeursbehandeling voor hypothyreoïdie blijft. Het ATA-team stelt verder dat alternatieve preparaten voor schildkliermodulatie, zoals liothyronine combinatietherapie of schildklierextracttherapie, geen superieure werkzaamheid hebben aangetoond in vergelijking met levothyroxine monotherapie, wat de status van levothyroxine als voorkeursbehandeling bevestigt.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor levothyroxinenatrium is regionaal onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese levothyroxinenatriummarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor levothyroxinenatrium in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De Rest van de Wereld Levothyroxinenatrium markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel van de markt voor Levothyroxinenatrium werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De uitbreiding van de regio is gekoppeld aan de stijgende Amerikaanse bevolking, die naar verwachting een aanzienlijk aantal mensen zal hebben die schildklieraandoeningen ontwikkelen.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. De wereldwijde prevalentie van schildklieraandoeningen, vooral hypothyreoïdie, is gestaag toegenomen. In het Verenigd Koninkrijk worden jaarlijks ongeveer 3.900 nieuwe gevallen van schildklierkanker gemeld, met een gemiddelde van 11 gevallen per dag tussen 2016 en 2018. Schildklierkanker staat op de 20e plaats van meest voorkomende kankers in het VK en omvat 1% van alle nieuwe kankergevallen in dezelfde periode.

De Aziatisch-Pacifische markt kent een snelle groei als gevolg van een toename in bewustzijn en de aanwezigheid van aanzienlijke onbenutte mogelijkheden, in combinatie met een bijzonder grote patiëntenpopulatie. China en India komen naar voren als belangrijke markten voor levothyroxine medicijnen. In China is de prevalentie van subklinische hypothyroïdie gestegen tot 3,22%, terwijl een uitgebreide multicity studie in India een hoge prevalentie van hypothyroïdie onthulde van 10%.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Antibody Drug Conjugate Market Research Report Information Per Type (Monoklonale Antilichamen, Linker), Per Product (Adcertis, Kadcyla), Per Technologie (Immunogen Technologie, Immunomedics Technologie), Per Toepassingen (Leukemie, Lymfoom), Per Eindgebruikers (Biotechnologiebedrijven) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Sepsis Diagnostics Market Research Report Information per technologie (moleculaire diagnostiek, biomarkers, immunoassays), per type (kits, instrumenten en bloedkweekmedia), per eindgebruiker (pathologielaboratoria, gespecialiseerde klinieken, ziekenhuizen en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Telemedicine Market Research Report Information Per Component (Product {Software en Hardware} en Diensten {Tele-Consulting, Tele-Monitoring, Tele-Opleiding en Andere}), Per Type (Tele-Verpleging, Tele-Farmacie, Tele-Radiologie, Tele-Dermatologie, Tele-Oncologie en Anderen), Op Toepassing (On-Premise en Cloud-Based), Op Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Thuiszorg en Anderen), Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2032

Women Healthcare Market Research Report Information Per Indicatie (postmenopauzale osteoporose, onvruchtbaarheid, reproductieve gezondheidsmanagement, polycysteus ovariumsyndroom, gynaecologische kanker, en anderen), Per Diagnose en Behandeling (botdensitometrie, diagnostische beeldvormingstests, biopsies, Ovulatietesten en andere), op behandeling (therapeutica, operaties en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gynaecologische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Levothyroxine Sodium Market,Levothyroxine Sodium Market Size,Levothyroxine Sodium Market Share,Levothyroxine Sodium Market Trends