header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel, trends, segmentanalyse van sclerale lenzen met CAGR 6,80% tijdens de prognoseperiode 2024 – 2032

May 15, 2024 5:00 PM ET

Scleral Lenses Market Research Report Information Per Type (Corneo-Scleral Lenses en Semi-Scleral Lenses, Mini-Scleral Lenses, en Full Scleral Lenses), Per Toepassing (Irregular Cornea, Ocular Surface Disease, Refractive Error, en Andere Toepassingen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Oogklinieken, en Andere Eindgebruikers), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

De markt voor sclerale lenzen werd in 2022 gewaardeerd op USD 0,28 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 0,50 miljard in 2032, met een CAGR van 6,80% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor sclerale lenzen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door technologische vooruitgang, toenemende prevalentie van oogaandoeningen en een groeiend bewustzijn onder patiënten over de voordelen van scleralenzen. Sclerallenzen zijn gasdoorlatende contactlenzen met een grote diameter die over het volledige hoornvliesoppervlak vallen en op de sclera rusten. Ze bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele contactlenzen, vooral voor patiënten met een onregelmatig hoornvlies of ernstig droge-ogensyndroom.

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de markt voor sclerale lenzen is de toenemende incidentie van aandoeningen zoals keratoconus, corneale ectasie en het Stevens-Johnsonsyndroom. Daarnaast hebben technologische innovaties geleid tot de ontwikkeling van op maat gemaakte scleralenzen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt, wat de expansie van de markt verder stimuleert.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19204

Bovendien wordt verwacht dat de toenemende toepassing van scleralenzen door oogzorgspecialisten vanwege hun superieure gezichtsscherpte, comfort en ooggezondheidsresultaten de groei van de markt in de prognoseperiode zal stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende geriatrische bevolking, die vatbaarder is voor oogaandoeningen, de vraag op de markt zal stimuleren.

Uitdagingen zoals de hoge kosten van scleralenzen, de beperkte toegankelijkheid in bepaalde regio’s en de noodzaak voor gespecialiseerde aanpassing en training kunnen de groei van de markt echter enigszins belemmeren. Desondanks zullen lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op het verbeteren van het lensontwerp, het verbeteren van productieprocessen en het uitbreiden van indicaties de komende jaren lucratieve mogelijkheden creëren voor marktspelers.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor sclerale lenzen: ABB Optical Group, Bausch Health Companies Inc., Visionary Optics, Essilor, Art Optical Contact Lens, Inc., CooperVision, BostonSight, AccuLens, Inc., Tru-Form Optics, SynergEyes, Valley Contax, Capricornia en Menicon Co, Ltd.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over sclerale lenzen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/scleral-lenses-market-19204

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt van sclerale lenzen is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Corneo- en Semi-Scleral Lenzen, Mini-Scleral Lenzen en Full Scleral Lenses. Het segment Corneo- en Semi-Scleral Lenzen heeft het grootste marktaandeel in 2022.

Op basis van de toepassing is de markt voor sclerale lenzen onderverdeeld in onregelmatige cornea, oogoppervlakaandoeningen, refractieafwijkingen en andere toepassingen. Het segment van de onregelmatige cornea zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Een onregelmatig hoornvlies leidt vaak tot vervormd zicht en traditionele brillen of contactlenzen kunnen deze problemen niet voldoende corrigeren. Sclerallenzen, die zich aanpassen aan de vorm van de sclera in plaats van direct in contact te komen met het gevoelige hoornvliesoppervlak, pakken onregelmatigheden in het hoornvlies effectief aan.

Op basis van de eindgebruiker is de markt voor sclerale lenzen onderverdeeld in ziekenhuizen, oogklinieken en andere eindgebruikers. Het segment oogklinieken zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. De toename van het aantal zelfstandige artsen en de toename van lensaanpassingsprocedures in oogklinieken zijn belangrijke factoren die bijdragen aan deze trend.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor sclerale lenzen is regionaal onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor sclerale lenzen bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor sclerale lenzen in Azië-Pacific is verdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor sclerale lenzen bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel van de markt voor sclerale lenzen werd behouden door de Noord-Amerikaanse regio. De Verenigde Staten spelen een centrale rol in de markt voor sclerale lenzen door een hogere prevalentie van oogziekten en verwondingen.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. Verschillende oogaandoeningen, zoals onregelmatige hoornvliezen, keratoconus en andere hoornvliesonregelmatigheden, treffen een aanzienlijk deel van de Europese bevolking. Geografisch gezien zijn er in Europa naar schatting meer dan 30 miljoen mensen blind of slechtziend. Gemiddeld lijdt ongeveer 1 op de 30 Europeanen aan een zekere mate van gezichtsverlies.

De groei van de markt in de regio Azië-Pacific houdt verband met de toenemende incidentie van droge ogen en verschillende oogziekten, met name in landen als Australië en India. Alleen al in India zijn er ongeveer 4,95 miljoen mensen met blindheid en 70 miljoen met een verminderd gezichtsvermogen, waaronder 0,24 miljoen blinde kinderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Dry Eye Syndrome Market Research Report Information By Type (Evaporative, and Aqueous), By Diagnosis (Schirmer Tets, and Eye Exam), By Treatment (Nutritional Supplement, and Surgery), By Distribution Channel (Hospital Pharmacies), By End User (Hospitals) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

Sepsis Diagnostics Market Research Report Information per technologie (moleculaire diagnostiek, biomarkers, immunoassays), per type (kits, instrumenten en bloedkweekmedia), per eindgebruiker (pathologielaboratoria, gespecialiseerde klinieken, ziekenhuizen en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Healthcare IT Market Research Report Information Per Producten en Diensten (Healthcare Provider Solutions, Healthcare Payer Solutions), Per Component (Diensten, Software), Per Eindgebruiker (Healthcare Providers, Healthcare Payers, Onderzoekscentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

OnderzoeksrapportMarkt voor Klinische Proeven Informatie per Fase (Fase I, Fase II, Fase III) per Studieopzet (Interventioneel, Observationeel en Uitgebreide Toegang), Indicatie (Auto-immuun/Inflammatie) per Eindgebruiker (Medische Instellingen, Ziekenhuizen)-Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Scleral Lenses Market,Scleral Lenses Market Size,Scleral Lenses Market Share,Scleral Lenses Market Trends