header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vuilniszakkenmarkt, omvang, aandeel, markttrends en voorspellingen van 2024 tot 2032

May 15, 2024 8:00 PM ET

Afvalzakken Industrie Overzicht: De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Trash Bags Market Research Report Information by Type, Capacity, Distribution Channel, Region, and End-User – Forecast Till 2032, de Trash Bags markt wordt voorspeld aanzienlijk uit te breiden tijdens de evaluatie tijdperk van 2022 tot 2032 op een aanzienlijke CAGR van nauw 8,20%. De onderzoeksdocumenten suggereren prognoses met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 24,5 miljard zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna USD 12,1 miljard.

Omvang van de markt: De markt voor vuilniszakken is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende nadruk op lokale levering van goederen door particuliere klanten, winkeliers en lokale verpakkingsbedrijven.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12041

Analyse van de concurrentie

De lijst van topleiders in de wereldwijde markt voor vuilniszakken bevat spelers zoals:

  • Complete Packaging & Shipping Supplies (VS)
  • Berry Global Inc, (VS)
  • BioBag International AS (Noorwegen)
  • The Clorox Company (V.S.)
  • ALUF Plastics (V.S.)
  • Novolex, (V.S.)
  • Alpha Omega Plastic Manufacturing L.L.C (V.A.E.)
  • Reynolds Consumentenproducten (V.S.)
  • NOVPLASTA, s.r.o., (Tsjechië)
  • Inteplast Group, Ltd (V.S.)
  • Cosmoplast Industrial Company (L.L.C.) (V.A.E.)
  • Poly-America, L.P., (V.S.)
  • Four Star Plastics (V.S.)
  • International Plastics, Inc (V.S.)
  • Universele Plastic Zakken (V.S.)
  • Polykar Industries Inc (Canada)
  • Mapco (Pvt) Ltd (Canada)
  • The Clorox Company (V.S.)

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12041

Markt U.S.P. gedekt

Markt Drivers

De markt voor vuilniszakken is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de groeiende nadruk op lokale levering van goederen door particuliere klanten, winkeliers en lokale verpakkingsbedrijven. Bovendien wordt de strenge regelgeving voor afvalbeheer ook beschouwd als een van de vitale parameters die de ontwikkeling van de wereldmarkt bevorderen.

Beperkingen op de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de uitbreiding van de wereldmarkt voor vuilniszakken schaden. Een van de belangrijkste beperkingen bij het bevorderen van de groei van de markt zijn de verhoogde prijzen van grondstoffen.

COVID-19 Invloed

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Het wereldwijde gezondheidsrisico heeft gevolgen gehad voor de volksgezondheid en heeft een ernstige verstoring van bijna alle industriële activiteiten veroorzaakt. De wereldwijde markt voor vuilniszakken is niet anders dan andere. De beperking op productiefaciliteiten van verschillende eindgebruiksectoren heeft geleid tot een grote daling van de omzetcijfers op de wereldmarkt. Integendeel, nu de markt weer op gang komt, zal de markt naar verwachting aanzienlijk groeien in de beoordelingsperiode.

Segmentanalyse

Van alle typen heeft het segment van stergesealde vuilniszakken de leidende positie op de wereldwijde markt voor vuilniszakken in 2022. Overheden en milieuorganisaties stellen strenge eisen aan afvalbeheer, wat onderstreept hoe belangrijk een goede opvang en transport van afval is. Mensen en bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor afvalverwerking die voldoen aan deze normen, geven de voorkeur aan Star Sealed vuilniszakken omdat ze voldoen aan de specificaties van deze normen.

Van alle capaciteitsbereiken verzekerde de 10-25 kg categorie de leidende positie op de wereldwijde markt voor vuilniszakken in 2022. De aanpasbare vuilniszakken van 10-25 kg kunnen verschillende soorten afval aan, zoals kantoorafval, keukenafval, normaal huishoudelijk afval en ander ongevaarlijk afval.

Van alle distributiekanalen heeft het segment supermarkten/hypermarkten de leidende positie op de wereldmarkt voor vuilniszakken in 2022. De groei van het marktsegment wordt toegeschreven aan de beschikbaarheid van een brede selectie schoonmaak- en wasbenodigdheden in deze winkels.

Van alle eindgebruikers heeft het huishoudelijke segment de leidende positie op de wereldmarkt voor vuilniszakken in 2022. De groei van het marktsegment wordt toegeschreven aan het feit dat vuilniszakken een gemakkelijke en hygiënische oplossing zijn om afval te verzamelen en weg te gooien.

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/trash-bags-market-12041

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de regio Azië-Pacific in 2022 de eerste positie in de markt voor vuilniszakken heeft veroverd, met een maximaal aandeel van ongeveer 45,80%. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale vuilniszakkenmarkt stimuleert, is de toenemende koopkracht van de middenklasse. Bovendien is de economische expansie gerelateerd aan het groeiende gebruik van wegwerpartikelen, met name afvalzakken, wat ook wordt beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de regionale markt bevorderen.

De Europese regio wordt geschat op de tweede positie in de vuilniszakken markt te houden over de beoordeling tijdperk. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale Trash Bags markt is de wetgeving en initiatieven die door de Europese regeringen om individuen en bedrijven aan te moedigen om duurzaam gedrag, zoals het gebruik van milieuvriendelijke afvalzakken te nemen.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting groeien met de maximale CAGR op de vuilniszakkenmarkt van 2023 tot 2032. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale Trash Bags markt is de gevestigde milieuwetten in Noord-Amerika, met name in naties als de Verenigde Staten en Canada. De wetten stimuleren het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame goederen, zoals biologisch afbreekbare of composteerbare vuilniszakken.

Gerelateerde rapporten:

Hexaan Marktomvang, Aandeel & Voorspelling | Industrie Rapport 2032

Autosmeermiddelen Marktgrootte, Aandeel & Analyse Rapport 2032

Teruggewonnen carbonzwart marktgrootte, aandeel & industrie rapport, 2030

Benzeen Marktgrootte, Aandeel & Voorspellingsrapport 2030

Biochar Marktgrootte, Aandeel & Prognose [Rapport 2030]

Gipsplaten Marktgrootte, Aandeel & Groeiverslag Rapport 2032

Vezelcementplaat marktgrootte, aandeel, groei | rapport, 2032

Multiplexmarkt: omvang, aandeel, groei | verslag, 2030

Plastic Recycling marktomvang, aandeel, groeirapport – 2032

Stalen dakbedekking marktgrootte, aandeel & Voorspellingsrapport 2030

Platte Dakbedekkingssystemen Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van India 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of India

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Trash Bags Market,Trash Bags Market Trends,Trash Bags Market Size,Trash Bags Market Share,Trash Bags Market Demand,Trash Bags Market Prize,Trash Bags Market Growth,Trash Bags Market Report