header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Condoommarkt, gesegmenteerd per bedrijf, toepassing en regio, prognose tot 2032

May 16, 2024 7:00 PM ET

De markt voor condooms werd in 2022 gewaardeerd op USD 10,9 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 11,9 miljard in 2023 tot USD 23,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De condoommarkt blijft een vitaal segment binnen de wereldwijde seksuele gezondheidsindustrie, gedreven door factoren zoals een toenemend bewustzijn van veilige seks, stijgende incidentie van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) en groeiende initiatieven van overheden en ngo’s om anticonceptie te promoten. Met een groeiende nadruk op seksuele gezondheidseducatie en gezinsplanning zal de vraag naar condooms naar verwachting robuust blijven.

De condoommarkt wordt bepaald door verschillende trends. Ten eerste is er een duidelijke verschuiving naar het gebruik van premium en milieuvriendelijke condooms, gedreven door de voorkeur van de consument voor hogere kwaliteit en duurzaamheid. Fabrikanten spelen hierop in door innovatieve producten op de markt te brengen die gemaakt zijn van biologisch afbreekbare materialen en die eigenschappen bevatten zoals ultradunne ontwerpen voor meer gevoeligheid.

Bovendien is de markt getuige van significante innovatie op het gebied van productvariëteit, waaronder condooms met een smaakje, textuur en op maat gemaakte condooms, waardoor tegemoet wordt gekomen aan verschillende consumentenvoorkeuren en de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Geografisch gezien zullen de opkomende markten in Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Afrika naar verwachting de groei aanjagen, als gevolg van de toenemende bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en de betere toegang tot middelen op het gebied van seksuele gezondheid.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9222

Marktsegmentatie

In de condoommarkt is segmentatie cruciaal om te kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van de consument. Demografisch gezien houdt segmentatie rekening met leeftijdsgroepen, waarbij jongvolwassenen op zoek zijn naar nieuwigheid en variatie, terwijl oudere bevolkingsgroepen betrouwbaarheid en comfort belangrijk vinden. Psychografisch gezien variëren de houdingen ten opzichte van seksuele gezondheid en levensstijlen, waarbij sommige consumenten de voorkeur geven aan milieuvriendelijke materialen of verbeterde sensatie. Geografisch gezien beïnvloeden culturele normen en voorkeuren het koopgedrag, waarbij verschillende regio’s de voorkeur geven aan specifieke merken of kenmerken. Gedragssegmentatie weerspiegelt de gebruiksfrequentie en -doeleinden, zoals anticonceptie of ziektepreventie. Daarnaast kunnen er nichesegmenten ontstaan die zich richten op specifieke voorkeuren zoals veganistische materialen of aangepaste maten. Effectieve segmentatie zorgt voor op maat gemaakte marketingstrategieën en productaanbiedingen, waardoor de marktpenetratie geoptimaliseerd wordt.

Concurrentielandschap

Church & Dwight Co Inc, Fuji Latex Co Ltd, Reckitt Benckiser Group, Karex Berhad, Lelo, LifeStyles Healthcare Pte Ltd, Veru Inc, Mayer Laboratories Inc, Okamoto Industries Inc, Cupid Limited.

Regionale analyse

De wereldwijde condoommarkt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese condoommarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor condooms in Azië en de Stille Oceaan is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië en de Stille Oceaan. De rest van de wereld bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Condooms:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/condom-market-9222

De Noord-Amerikaanse condoommarkt domineerde deze markt in 2022 (45,80%). De Verenigde Staten en Canada hebben de grootste marktaandelen in Noord-Amerika dankzij hun goed opgeleide bevolking en toegenomen kennis over geboortebeperkingsopties. Bijvoorbeeld, volgens het onderzoek van het Amerikaanse Centres for Disease Control and Prevention, “Condom and Contraceptive Use Among Sexually Active High School Students – Youth Risk Behaviour Survey, United States, 2019,” had ongeveer 89,7% van de seksueel actieve studenten (degenen die seksueel contact hadden met het andere geslacht) het product of een primaire anticonceptiemethode gebruikt tijdens hun meest recente seksuele ontmoeting.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Bovendien was de Europese condoommarkt goed voor een gezond marktaandeel in 2022. Door de sociale tendens van meerdere seksuele partners in Europese landen en het hogere gebruik van anticonceptiemiddelen heeft Europa nu een aanzienlijk marktaandeel.

OnderzoeksrapportMedicinale Doekjes Markt Informatie per Product (Droog en Nat), per Type Verpakking (Enkelvoudig Verpakt en Gebundeld Verpakt), per Toepassing (Aambeienverzorging, Vrouwelijke Verzorging, Acnebehandeling, Huiddesinfectie & Anti-Allergie, en anderen), per distributiekanaal (apotheken &drogisterijen, supermarkten & hypermarkten, e-commerce en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032.

Cancer Supportive Care Market Research Report Information Per Type (ESA (Erythropoiesis-Stimulerende Middelen), G-CSF’s (Granulocyte Colony-Stimulerende Factoren), Antiemetica, Bisfosfonaten, Opioïden, NSAID’s (Niet-Steroïdale Auto Inflammatoire Geneesmiddelen), en Anderen), Per toepassing (borstkanker, longkanker, colorectale kanker, prostaatkanker, leverkanker, maagkanker en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, drogisterijen en apotheken, en online aanbieders) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific

Sutures Market Research Report Information Per Type (Absorbeerbaar en Niet-absorbeerbaar), Per Filament (Monofilament en Multifilament), Per Toepassing (Oogheelkundige Chirurgie, Cardiovasculaire Chirurgie, Orthopedische Chirurgie, Neurologische Chirurgie, en Andere), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Sleep Aids Market Research Report Information Per Product (Matrassen & Hoofdkussens, Medicijnen, Slaapapneuapparaten, en anderen), Per Slaapaandoening (Slapeloosheid, Slaapapneu, Rusteloze Benen Syndroom, Narcolepsie, Slaapwandelen, en Andere Slaapstoornissen), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Condom Market,Condom Market Size,Condom Market Share,Condom Market Trends,Condom Market Analysis,Condom Market Growth