header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor civiele helikopters zal tegen 2032 een waarde bereiken van USD 17 miljard, met een CAGR van 3,46%.

May 16, 2024 1:00 PM ET

Marktoverzicht civiele helikopters

De omvang van de markt voor civiele helikopters werd in 2023 geschat op USD 12,5184836203095 miljard. De markt voor civiele helikopters zal naar verwachting groeien van USD 12,9514406737155 miljard in 2024 tot USD 17,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,46% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De wereldwijde civiele helikoptermarkt verwijst naar de markt voor helikopters voor civiel gebruik wereldwijd. Civiele helikopters worden voornamelijk gebruikt voor transport, medische hulpdiensten (EMS), zoek- en reddingsoperaties, wetshandhaving, offshore-operaties, zakelijk vervoer en toerisme, naast andere toepassingen. De markt voor civiele helikopters wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder economische groei, toenemende vraag naar luchttransport, uitbreiding van offshore olie- en gasexploratieactiviteiten, stijgende vraag naar medische hulpdiensten en groei van het toerisme in verschillende regio’s.

Belangrijkste spelers

  • Airbus SAS
  • Luchtvaartindustriebedrijf van China
  • Textron Inc
  • Enstrom Helikopter Maatschappij
  • Hindustan Aeronautics Limited
  • Koreaanse Lucht- en Ruimtevaartindustrie Ltd
  • Leonardo SpA
  • Lockheed Martin Corporation
  • MD Helicopters Inc.
  • Robinson Helikopter Company
  • Russische helikopters
  • JSC

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3880

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor civiele helikopters is gesegmenteerd op basis van motortype, gewicht en eindgebruik.

De segmentatie van de markt voor civiele helikopters op basis van motortype omvat eenmotorige en tweemotorige helikopters. Het eenmotorige segment domineerde de markt in 2022. In tegenstelling tot vliegtuigen met vaste vleugels worden helikopters met één motor gebruikt voor taken waarbij op lage hoogtes moet worden gevlogen. Ze worden ook gebruikt in veeleisende omgevingen.

De segmentatie van de markt voor civiele helikopters op basis van gewicht omvat lichte helikopters, middelzware helikopters, middelgrote helikopters en grote & zware helikopters. Het segment van middelgrote helikopters domineerde de markt in 2022. Middelzware helikopters zijn een populaire transportkeuze om afgelegen gebieden te bereiken en ze zijn onmisbaar bij het helpen van levensreddende SAR-missies en andere medische situaties. De impact van middelgrote civiele helikopters zal naar verwachting worden gedreven door kosteneffectiviteit, diversiteit van missies en een kortere onderhoudscyclus.

De segmentatie van de markt voor civiele helikopters op basis van eindgebruik omvat rechtshandhaving, onshore & offshore transport, bosbouw & natuurbehoud, helikopter medische nooddienst, opsporing & redding, trainingsdiensten en andere. Het segment wetshandhaving domineerde de markt voor civiele helikopters in 2022. De belangrijkste marktdeelnemers volgen actief de vraag naar rotorcraft in een verscheidenheid aan commerciële operaties, waaronder medische evacuatie, politiemissies en andere rechtshandhavingstoepassingen. Van patrouilleren en bewaking tot opsporing en drugsbestrijding of redding, Airbus kan een reeks operaties ondersteunen.

Nu kopen:https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3880

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor civiele helikopters is regionaal onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika is een van de grootste markten voor civiele helikopters, gedreven door de aanwezigheid van grote helikopterfabrikanten, exploitanten en een robuuste infrastructuur. De Verenigde Staten zijn de dominante speler in deze regio en nemen een aanzienlijk deel van de markt voor hun rekening. De vraag wordt voornamelijk aangewakkerd door toepassingen zoals medische spoeddiensten (EMS), wetshandhaving, offshore olie- en gasoperaties en zakelijk vervoer.

Europa is een andere belangrijke markt voor civiele helikopters, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië als de belangrijkste contribuanten. De regio heeft een gevestigde luchtvaartindustrie en een breed scala aan helikopteroperators. De markt wordt gedreven door verschillende toepassingen, waaronder opsporings- en reddingsoperaties, VIP-vervoer, toerisme en werk vanuit de lucht.

De regio Azië-Pacific heeft een snelle groei doorgemaakt in de civiele helikoptermarkt als gevolg van de toenemende verstedelijking, economische ontwikkeling en uitbreiding van de infrastructuur. Landen als China, India, Japan en Australië leveren een grote bijdrage aan de regionale markt. De vraag wordt gedreven door toepassingen zoals transport, toerisme, exploratie van natuurlijke hulpbronnen en medische noodhulpdiensten.

Gerelateerd rapport:

Balkan Helikopterdiensten Marktvoorspelling tot 2032 – https://www.marketresearchfuture.com/reports/balkan-helicopter-services-market-16147

Helikopter Avionica Marktonderzoeksrapport Informatievoorspelling tot 2027 – https://www.marketresearchfuture.com/reports/helicopter-avionics-market-5840

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Civil Helicopter Market Overview