header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gesloten chirurgische wonddrainage zal een CAGR van 5,17% laten zien | De stijgende vraag wordt gestimuleerd door groeiende operaties en chronische wonden

May 16, 2024 5:17 PM ET

Marktoverzicht

Gesloten chirurgische wonddrainage marktinformatie per product (gesloten chirurgische drainagesystemen, accessoires), type (actieve drains, passieve drains), leeftijdsgroep (volwassenen, kinderen), toepassing (algemene chirurgie, orthopedische chirurgie, cardiale & thoraxchirurgie, Verloskundige/Gynaecologische Chirurgie, Anderen), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Ambulante Chirurgische Centra, Anderen), en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific, en het Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor gesloten chirurgische wonddrainage werd in 2022 geschat op USD 1,78 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 1,87 miljard in 2023 tot USD 2,53 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,17% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/18821

Dynamiek van de markt

Ongeveer 2,5% van de Amerikaanse bevolking lijdt aan chronische wonden, die aanzienlijke kosten voor de gezondheidszorg met zich meebrengen. Met een vergrijzende bevolking, wereldwijd stijgende diabetes- en obesitascijfers en de aanhoudende dreiging van infecties blijven chronische wonden een urgent klinisch, sociaal en economisch probleem. Bovendien wordt deze uitdaging nog groter door het toenemende aantal chirurgische ingrepen dat jaarlijks wordt uitgevoerd.

De vraag naar gesloten chirurgische wonddrainagehulpmiddelen, ontworpen om vloeistoffen, vooral bloed, af te voeren uit zowel chronische als chirurgische wonden, zal naar verwachting stijgen als reactie op deze trends.

Bovendien ontwikkelt ongeveer 0,5% tot 3% van de chirurgische patiënten infecties op of rond de plaats van de chirurgische incisie. Vergeleken met patiënten zonder infecties van de operatieplaats, worden patiënten die door dergelijke infecties worden getroffen langer in het ziekenhuis opgenomen, meestal 7 tot 11 dagen langer. Deze toename van het aantal chirurgische procedures zal naar verwachting de groei van de markt voor gesloten chirurgische wonddrainageapparaten stimuleren, omdat zorgverleners effectieve oplossingen zoeken om postoperatieve complicaties te beheersen en de resultaten voor patiënten te verbeteren.

Analyse per segment

De wereldwijde markt voor gesloten chirurgische wonddrainage wordt zorgvuldig gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder product, type, leeftijdsgroep, toepassing en eindgebruiker.

In termen van product wordt de markt onderverdeeld in gesloten chirurgische drainagesystemen en accessoires. Het segment gesloten chirurgische drainagesystemen heeft het grootste marktaandeel in 2022, wat wordt toegeschreven aan de effectiviteit ervan bij het voorkomen van hematomen en infecties, waardoor de wondgenezing wordt versneld en pijn en ontstekingen worden verminderd.

Segmentatie naar type omvat actieve drains en passieve drains, waarbij het segment actieve drains het marktaandeel domineert. Dit komt door de toenemende prevalentie van chronische ziekten zoals kanker en hart- en vaatziekten, wat leidt tot een toename van het aantal operaties.

Leeftijdsgroepsegmentatie categoriseert de markt in volwassen en pediatrische segmenten, waarbij het volwassen segment het grootste marktaandeel heeft. Gesloten chirurgische wonddrainage wordt op grote schaal gebruikt bij chirurgische ingrepen bij volwassenen in verschillende medische specialismen.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=18821

De segmentatie per toepassing omvat algemene chirurgie, orthopedische chirurgie, cardiale & thoraxchirurgie, verloskundige/gynaecologische chirurgie en andere. Het segment cardiale & thoraxchirurgie heeft het grootste marktaandeel, aangedreven door de toenemende prevalentie van orthopedische ziekten en de vergrijzende bevolking wereldwijd.

De segmentatie naar eindgebruiker bestaat uit ziekenhuizen & klinieken, ambulante chirurgische centra en andere, waarbij ziekenhuizen & klinieken het grootste marktaandeel hebben. Dit wordt toegeschreven aan de toenemende prevalentie van kanker en andere chronische aandoeningen, wat de groei van de markt heeft gestimuleerd.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor gesloten chirurgische wonddrainage wordt regionaal geanalyseerd, met een verdeling in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

In Noord-Amerika maakt de markt voor gesloten chirurgische wonddrainage een aanzienlijke groei door als gevolg van een toenemend aantal chirurgische procedures en een groeiende vraag naar geavanceerde technologieën. De regio profiteert van de aanwezigheid van prominente spelers zoals Cardinal Health, Zimmer Biomet, Axiom Medical, Inc., Becton, Dickinson and Company en Medline Industries, Inc. die belangrijke drijvende factoren zijn.

De Europese markt groeit gestaag door een toenemend aantal mastectomieoperaties die de vraag naar gesloten chirurgische wonddrainagesystemen stimuleren.

In de regio Azië-Pacific dragen de economische groei en het stijgende besteedbare inkomen in landen als China en India bij aan de groei van de industrie voor gesloten chirurgische wonddrainages. De toegenomen betaalbaarheid en de bereidheid om te investeren in gezondheidszorg stimuleren de expansie van de markt.

De rest van de wereldmarkt, met inbegrip van het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, wordt gedreven door landen als Egypte en Saoedi-Arabië. De impact van COVID-19 is echter negatief op de markt voor gesloten chirurgische wonddrainage wereldwijd. De afname van het aantal operaties als gevolg van pandemiegerelateerde beperkingen en richtlijnen heeft geleid tot een verminderde vraag naar chirurgische drainageproducten, wat de groei van de markt heeft beïnvloed.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (245 pagina’s) over gesloten chirurgische wonddrainage: https://www.marketresearchfuture.com/reports/closed-surgical-wound-drainage-market-18821

Concurrentiedynamiek

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor gesloten chirurgische wonddrainage: Cardinal Health (VS), Zimmer Biomet (VS), Axiom Medical, Inc. (VS), Angiplast Pvt. Ltd. (India), Polymedicure (India), Becton, Dickinson and Company (VS), Cardinal Health (VS), Zimmer Biomet (VS), Axiom Medical, Inc. (India), Polymedicure (India), Becton, Dickinson, and Company (VS), B. Braun SE (Duitsland), StayGuard (VS), Medline Industries, Inc. (VS), VariVac International Medical Research Pty Ltd. (Australië). (Australië).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Ultra Lage Temperatuur Diepvriezers Marktonderzoeksrapport Informatie Per Type (Rechtop en Borst), Per Mate van Koeling (-41°C tot -86°C Diepvriezers en -87°C tot-150°C Diepvriezers), Per Toepassing (Bloed & Bloedproducten, Biologische Monsters, en farmaceutische verbindingen), per eindgebruiker (farmaceutische verbindingen, ziekenhuizen, klinieken en academische onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Pharmacy Management System Market Research Report Information per type oplossing (apotheekinventarisbeheersysteem, apotheekgegevensbeheersysteem, softwaresysteem voor magistrale bereidingen, beheersysteem voor apothekersvoordelen, beheersysteem voor de inkomstencyclus van apotheken en andere), component (software, hardware en diensten), implementatiemethode (webgebaseerd en lokaal), eindgebruiker (intramurale apotheken en poliklinische apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Critical Illness Insurance Market Research Report Informatie per Toepassing (Kanker, Hartaanval, Beroerte en andere) en per Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Prognose tot 2030.

In Vitro Fertilization Market Research Report Information Per Type (Intra-uteriene Inseminatie, Intracytoplasmatische Sperma-Injectie, ivf met behulp van donoreieren), Per Apparatuur (Beeldvormingssystemen, Sperma Separatie Systeem, Ovum Aspiratie Pomp, Micromanipulator, Cryosysteem), op reagentia (Embryokweekmedia, Cryopreservatiemedia, Spermverwerkingsmedia, Ovumverwerkingsmedia), op eindgebruikers (klinische onderzoeksinstellingen, vruchtbaarheidsklinieken, ziekenhuizen) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Closed Surgical Wound Drainage Market,Closed Surgical Wound Drainage Market Share,Closed Surgical Wound Drainage Market Size,Closed Surgical Wound Drainage Market Trends,Closed Surgical Wound Drainage Market Analysis,Closed Surgical Wound Drainage Market Insights,Closed Surgical Wound Drainage Market Report,Closed Surgical Wound Drainage Market Research