header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor pijnstillers bereikt USD 100,6 miljard in 2032 | Groei gestimuleerd door chronische pijn en innovatie in medicijntoediening

May 16, 2024 4:57 PM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport Pijnstiller Markt Informatie Per Drug Klasse (Opioïden, Tramadol, Oxycodon, Hydrocodon, Andere Opioïden, NSAID’s, Plaatselijke Verdovingsmiddelen en Acetaminophen), Per Product (OTC-producten en Receptgeneesmiddelen), Per Indicatie (Chirurgische Pijn, Pijn bij Kanker, Neuropathische Pijn, Pijn aan het Spierskelet en Gewrichten en Andere), per toedieningsweg (injecteerbaar, oraal, rectaal, topisch, transdermaal en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, gespecialiseerde klinieken, centra voor langdurige zorg, kleinhandelsapotheken, drogisterijen en online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor pijnstillers werd in 2022 geschat op 69,5 miljard dollar. De pijnstillerindustrie zal naar verwachting groeien van 72,4 miljard dollar in 2023 tot 100,6 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19188

Dynamiek van de markt

De markt voor pijnstillers maakt een aanzienlijke groei door dankzij een opmerkelijke toename van het aantal gevallen van chronische pijn wereldwijd. Deze toename wordt toegeschreven aan verschillende factoren zoals een vergrijzende bevolking, een zittende levensstijl en de prevalentie van chronische aandoeningen. Bijgevolg is er een verhoogde vraag naar effectieve oplossingen voor pijnbestrijding. Chronische pijn, vaak geassocieerd met aandoeningen zoals artritis, neuropathie en aandoeningen aan het bewegingsapparaat, zet mensen ertoe aan verlichting te zoeken met pijnstillers. Deze trend dwingt farmaceutische bedrijven om hun aanbod te diversifiëren, met inbegrip van opioïden, niet-opioïden en alternatieve therapieën, om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften.

Bovendien is er een groeiende interesse in cannabinoïden, met name cannabidiol (CBD), binnen de markt van pijnstillers. Cannabinoïden krijgen steeds meer erkenning voor hun potentieel in pijnbestrijding en bieden een natuurlijk en niet-opioïde alternatief. De ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen van cannabinoïden maken ze aantrekkelijk voor mensen die verlichting zoeken. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van CBD-geïnfuseerde pijnbestrijdingsproducten, waardoor het bereik van de markt verder wordt vergroot met innovatieve benaderingen van pijnbestrijding.

Daarnaast stimuleren verbeteringen in systemen voor het toedienen van medicijnen de marktgroei door de effectiviteit en het gemak van pijnbestrijding te verbeteren. Technologieën zoals transdermale patches, formuleringen met verlengde afgifte en gerichte toedieningsmechanismen zijn bedoeld om gecontroleerde en langdurige verlichting te bieden terwijl de bijwerkingen tot een minimum worden beperkt. Farmaceutische bedrijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar veiligere en patiëntvriendelijkere oplossingen voor pijnbestrijding, wat de expansie van de markt stimuleert.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=19188

Analyse per segment

De wereldwijde markt voor pijnstillers is nauwkeurig gesegmenteerd op basis van verschillende belangrijke factoren, waaronder medicijnklasse, product, indicatie, toedieningsweg en distributiekanaal.

Wat betreft de medicijnklasse is de markt onderverdeeld in Opioïden, Tramadol, Oxycodon, Hydrocodon, andere Opioïden, NSAID’s, lokale verdovingsmiddelen en Acetaminophen. Lokale verdovingsmiddelen zijn het dominante segment en hebben het grootste marktaandeel in 2022. Deze dominantie wordt toegeschreven aan hun uitgebreide gebruik in verschillende medische procedures en operaties.

Productsegmentatie verdeelt de markt in OTC-producten en geneesmiddelen op recept. OTC-geneesmiddelen hebben het grootste marktaandeel vanwege hun toegankelijkheid en wijdverspreide acceptatie door de consument.

De segmentatie naar indicatie omvat Chirurgische pijn, Pijn bij kanker, Neuropathische pijn, Pijn aan het bewegingsapparaat en gewrichten, en Andere. De indicatie Chirurgische pijn heeft het grootste marktaandeel, als gevolg van de vraag naar effectieve oplossingen voor postoperatieve pijnbestrijding.

Toedieningsweg categoriseert de markt in injecteerbaar, oraal, rectaal, topisch, transdermaal en andere. De orale toedieningsroute domineert de markt vanwege het gemak, de voorkeur van de patiënt en het gebruiksgemak.

De segmentatie van het distributiekanaal omvat ziekenhuisapotheken, gespecialiseerde klinieken, centra voor langdurige zorg, apotheken, drogisterijen en online apotheken. Ziekenhuisapotheken leiden het marktaandeel vanwege hun centrale rol als knooppunten in de gezondheidszorg waar een gevarieerd assortiment pijnstillers wordt verstrekt.

Deze gesegmenteerde analyses bieden een uitgebreid inzicht in de dynamiek van de markt voor pijnstillers, wat gerichte strategieën mogelijk maakt en tegemoetkomt aan de verschillende behoeften en voorkeuren van de consument.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over pijnstillers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/painkiller-market-19188

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor pijnstillers wordt regionaal geanalyseerd, met een verdeling in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, heeft het grootste marktaandeel in de markt voor pijnstillers. Deze dominantie wordt gevoed door verschillende factoren, waaronder een hoge prevalentie van chronische pijnaandoeningen, een robuuste infrastructuur voor de gezondheidszorg en een breed scala aan beschikbare pijnbestrijdingsopties. Daarnaast bepalen strenge regelgeving en reacties op de opioïdencrisis het marktlandschap in deze regio.

Europa volgt met een aanhoudend groeitraject gedurende de prognoseperiode. De regio, die Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa omvat, heeft het op één na grootste marktaandeel. De goed ontwikkelde gezondheidszorg in Europa, het toenemende bewustzijn van pijnbestrijding en de vergrijzende bevolking dragen bij aan deze groei. Strenge regelgeving zorgt voor verantwoord voorschrijven, wat het marktlandschap verder beïnvloedt.

De regio Azië-Pacific vertoont de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) op de markt voor pijnstillers. Factoren zoals de bevolkingsgroei, een toenemend bewustzijn van de gezondheidszorg en een toenemende incidentie van chronische ziekten stimuleren deze groei. Verbeteringen in de gezondheidszorginfrastructuur en een betere toegang tot medische diensten dragen bij aan de stijgende vraag naar pijnbestrijdingsoplossingen. Veranderingen in levensstijl en een vergrijzende bevolking wakkeren de behoefte aan pijnstillers verder aan, waardoor Azië-Pacific een belangrijke marktspeler wordt.

De rest van de wereld, met inbegrip van het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, ervaart groei in de markt voor pijnstillers door de toenemende toegang tot gezondheidszorg, het groeiende bewustzijn van pijnbestrijding en een groeiende last van chronische ziekten. Uitbreiding van de farmaceutische markten, vooruitgang in de gezondheidszorginfrastructuur en veranderende consumentenvoorkeuren dragen bij aan de wereldwijde marktgroei.

Concurrentiedynamiek

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor pijnstillers: Pfizer Inc., Johnson & Johnson, Novartis AG, GlaxoSmithKline plc, Bayer AG, Eli Lilly and Company, Sanofi S.A., Merck & Co., Inc., AstraZeneca plc, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Johnson & Johnson en Johnson & Johnson.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Homeopathy Market Research Report Information By Type (Tablets, Ointments, Biochemics, Tincture, Dilutions), By Application (Dermatology, Gastroenterology, Immunology, Neurology, Respiratory, Analgetic, and Antipyretic), By Source (Minerals, Animals, Plants) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Hemorrhoids Treatment Market research report, by Behandelingstype (geneesmiddelen, niet-chirurgische procedures, chirurgische procedures), Toedieningswijze (oraal, topische middelen) Distributiekanaal (apotheken) & Forecast till 2032.

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor intraveneuze oplossingen per voedingstype (perifere parenterale voeding en totale parenterale voeding), per zaktype (zakken met een groot volume (>250 ml) en zakken met een klein volume (<250 ml)), per voedingsinhoud (aminozuuroplossing, koolhydraten, Vitaminen & mineralen, parenterale lipidenemulsie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen & , ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Radiation Protection Apparels Market Research Report Information Per Materiaal (Loodvrij, Loodhoudend en Licht Loodcomposiet), Per Producttype (Schorten, Handschoenen, Hoofdschilden, Schildkussenschilden en Andere), Per Eindgebruik (Ziekenhuizen en Klinieken, Diagnostische Centra, Onderzoekslaboratoria, Gespecialiseerde Klinieken en Andere) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Aandeel in, trends en groei vande medische factureringsmarkt per type (professionele facturering, institutionele facturering), toepassing (databasebeheer, financieel, infrastructuur, operationeel), proces (elektronische facturering, betaling en medische factureringsdiensten) – prognose tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.comTop van Form

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Painkiller Market,Painkiller Market Share,Painkiller Market Size,Painkiller Market Trends,Painkiller Market Growth,Painkiller Market Analysis,Painkiller Market Demand