header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde B2B Cybersecurity-markt ter waarde van 22.543,2 miljoen dollar in 2032 | Laatste rapport van Market Research Future® (MRFR)

May 16, 2024 7:00 PM ET

Onthulling van de bloeiende B2B-markt voor cyberbeveiliging: Een uitgebreide analyse

In de onderling verbonden wereld van vandaag, waarin bedrijven sterk afhankelijk zijn van digitale infrastructuur, kan het belang van cyberbeveiliging niet genoeg worden benadrukt. De B2B-markt voor cyberbeveiliging heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, omdat organisaties ernaar streven hun gevoelige gegevens te beschermen tegen evoluerende cyberbedreigingen. Dit artikel beoogt een strategische en gebruiksvriendelijke analyse te bieden van de B2B-markt voor cyberbeveiliging, waarbij de belangrijkste spelers, de omvang van de markt, de drijvende krachten, de dynamiek van de segmenten, de regionale pioniers, de belangrijkste groeifactoren, de belangrijkste aanknopingspunten en recente ontwikkelingen worden onderzocht.

Overzicht B2B-markt voor cyberbeveiliging:

De omvang van de B2B Cybersecurity-markt zal naar verwachting groeien van USD 6.774,4 miljoen in 2023 tot USD 22.543,2 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,3% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De B2B-markt voor cyberbeveiliging verwijst naar de industrie die voorziet in de beveiligingsbehoeften van bedrijven door oplossingen en diensten te leveren om hun digitale activa te beschermen. Met de toenemende frequentie en geavanceerdheid van cyberaanvallen investeren organisaties in verschillende sectoren zwaar in cyberbeveiligingsmaatregelen om datalekken te voorkomen en hun reputatie te beschermen.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21661

Belangrijkste spelers in dit rapport:

 • Symantec Corporation
 • Cisco Systems, Inc.
 • Palo Alto Networks, Inc.
 • Check Point Software Technologies Ltd.
 • Fortinet, Inc.
 • FireEye, Inc.
 • Trend Micro, Inc.
 • IBM Corporation
 • McAfee LLC
 • Sophos Groep PLC

Omvang van de markt:

De B2B-markt voor cyberbeveiliging heeft wereldwijd een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een sterke aanwezigheid in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s. De markt omvat een breed scala aan cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten, waaronder netwerkbeveiliging, endpointbeveiliging, cloudbeveiliging, applicatiebeveiliging en identiteits- en toegangsbeheer.

Drijvende krachten achter de marktstijging:

Verschillende factoren hebben bijgedragen aan de sterke groei van de B2B-markt voor cyberbeveiliging:

Toenemende cyberdreigingen: De toename van cyberaanvallen, zoals ransomware, phishing en malware, heeft bedrijven gedwongen om prioriteit te geven aan cyberbeveiligingsmaatregelen om risico’s te beperken en hun waardevolle gegevens te beschermen.

Naleving van regelgeving: Strengere regelgeving en wetten op het gebied van gegevensbescherming, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) in de Europese Unie, hebben organisaties gedwongen hun cyberbeveiligingsinfrastructuur te verbeteren om boetes en reputatieschade te voorkomen.

Digitale transformatie: De snelle digitalisering van bedrijven, in combinatie met de toepassing van opkomende technologieën zoals cloud computing, Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI), heeft het aanvalsoppervlak vergroot, waardoor robuuste cyberbeveiligingsoplossingen nodig zijn.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | Onmiddellijke levering Beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21661

Dynamiek van het segment:

De B2B-markt voor cyberbeveiliging kan worden gesegmenteerd op basis van oplossingen, diensten, implementatiemodellen, organisatiegrootte en verticale marktsegmenten. Elk segment heeft zijn eigen unieke dynamiek en groeipotentieel:

 • Oplossingen: Netwerkbeveiliging, endpointbeveiliging, applicatiebeveiliging, cloudbeveiliging en andere.
 • Diensten: Beheerde beveiligingsdiensten, professionele diensten en adviesdiensten.
 • Implementatiemodellen: Op locatie en in de cloud.
 • Omvang organisatie: Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen.
 • Vertakken: Banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, IT en telecom, overheid en defensie, en andere.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Per netwerkbeveiliging:

 • Firewall
 • Inbraakdetectiesysteem/inbraakpreventiesysteem (IDS/IPS)
 • Virtueel privénetwerk (VPN)
 • Unified Threat Management (UTM)
 • Overige

Per eindpuntbeveiliging:

 • Antivirus/Antimalware
 • Endpoint Detectie en Reactie (EDR)
 • Beheer van mobiele apparaten (MDM)
 • Beveiligingsinformatie en gebeurtenissenbeheer (SIEM)
 • Overige

Cloudbeveiliging:

 • Identiteits- en toegangsbeheer (IAM)
 • Preventie van gegevensverlies (DLP)
 • Encryptie
 • Beveiligingsgateway
 • Overige

Naar diensten:

 • Beheerde beveiligingsdiensten (MSS)
 • Professionele services
 • Adviesdiensten

Regionale pioniers:

De B2B-markt voor cyberbeveiliging heeft in verschillende regio’s een aanzienlijke groei doorgemaakt, met als belangrijkste pioniers onder andere:

Noord-Amerika: De Verenigde Staten en Canada lopen voorop in de B2B-markt voor cyberbeveiliging, dankzij de aanwezigheid van toonaangevende cyberbeveiligingsbedrijven en de hoge adoptiegraad van geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Europa: Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk hebben een aanzienlijke groei laten zien in de B2B-markt voor cyberbeveiliging, aangewakkerd door de strenge regelgeving voor gegevensbescherming en het toenemende aantal cyberdreigingen.

Azië-Pacific: De regio heeft een snelle groei doorgemaakt in de B2B-markt voor cyberbeveiliging, voornamelijk als gevolg van de groeiende IT-infrastructuur, het groeiende bewustzijn over cyberbeveiliging en toenemende overheidsinitiatieven om de cyberdefensie te versterken.

Belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de markt:

Toenemende investeringen in cyberbeveiliging: Organisaties trekken aanzienlijke budgetten uit om hun cyberbeveiligingshouding te verbeteren, wat de groei van de markt stimuleert.

Technologische vooruitgang: De opkomst van technologieën zoals AI, machine learning en blockchain heeft een revolutie teweeggebracht in het cyberbeveiligingslandschap, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van robuustere en geavanceerdere beveiligingsoplossingen.

Groeiend bewustzijn en onderwijs: De toenemende bewustwording over de mogelijke gevolgen van cyberbedreigingen heeft ertoe geleid dat bedrijven cyberbeveiliging als prioriteit gaan beschouwen, waardoor de groei van de markt wordt aangewakkerd.

Verzoek om aanpassing van dit onderzoeksrapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/21661

Belangrijkste resultaten:

 • De B2B-markt voor cyberbeveiliging maakt wereldwijd een snelle groei door, gedreven door de toenemende frequentie en geavanceerdheid van cyberbedreigingen.
 • Netwerkbeveiliging, endpointbeveiliging en cloudbeveiliging behoren tot de belangrijkste segmenten die een aanzienlijke groei vertonen.
 • Noord-Amerika en Europa zijn de leidende regio’s in termen van marktomvang, terwijl Azië-Pacific een enorm groeipotentieel heeft.
 • Toenemende investeringen in cyberbeveiliging, technologische vooruitgang en een groeiend bewustzijn zijn belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de markt.

Recente ontwikkelingen:

 • Strategische partnerschappen en samenwerkingen tussen belangrijke spelers om hun cyberbeveiligingsaanbod te verbeteren en hun marktbereik uit te breiden.
 • Introductie van geavanceerde technologieën zoals AI en machine learning in cyberbeveiligingsoplossingen om de detectie van bedreigingen en het reactievermogen te verbeteren.
 • Invoering van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van bedrijven op het gebied van cyberbeveiliging.

De B2B-markt voor cyberbeveiliging maakt een opmerkelijke groei door, gedreven door de toenemende behoefte aan robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen in het licht van evoluerende cyberdreigingen. Doordat de belangrijkste spelers voortdurend innoveren en geavanceerde beveiligingsoplossingen introduceren, hebben bedrijven toegang tot een breed scala aan opties om hun digitale activa te beschermen. Naarmate organisaties meer prioriteit geven aan cyberbeveiliging en investeren in geavanceerde technologieën, is de B2B-markt voor cyberbeveiliging klaar voor verdere expansie in de komende jaren.

Toonaangevende rapporten:

Kunstmatige Intelligentie Software Platform Markt

Webanalysemarkt

Aangesloten werkplek markt

Wereldwijde markt voor cloudrobots

Nabijheidsmarkt

Cognitieve Diensten Platform Markt

Markt voor Cloud Beheerde Diensten

Cloud High Performance Computing-markt

Cloud-tv-markt

Markt voor computerondersteund ontwerp

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  B2B Cybersecurity Market,B2B Cybersecurity Market Size,B2B Cybersecurity Market Share,B2B Cybersecurity Market Trends,B2B Cybersecurity Market Analysis,B2B Cybersecurity Market Forecast,B2B Cybersecurity Market Industry,B2B Cybersecurity Market Growth,B2B Cybersecurity Market Report,B2B Cybersecurity Market Research,B2B Cybersecurity Market Outlook