header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De explosieve groei van de markt voor telegezondheidszorgapparatuur zal tegen 2032 860,6 miljard dollar bereiken, aangedreven door zorg op afstand, wearables en beheer van chronische ziekten

May 17, 2024 4:46 PM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport Telehealth Apparaten Markt Informatie Per Type (Software, Systemen, Hardware, en Telecommunicatie), Per Leveringsvorm (Cloud-Based, Web-Based, en On-Premise), Per Eindgebruiker (Ziekenhuis Telehealth, Arts Telehealth, en Thuis Telehealth), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor Telehealth-apparaten werd in 2022 geschat op 121,5 miljard USD. De markt voor medische hulpmiddelen zal naar verwachting groeien van 151,0 miljard dollar in 2023 tot 860,6 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16172

Dynamiek van de markt

De markt voor apparaten voor telegezondheidszorg maakt een aanzienlijke groei door, gedreven door de stijgende vraag naar oplossingen voor gezondheidszorg op afstand en virtuele gezondheidszorg. Een combinatie van veranderende zorglandschappen, technologische vooruitgang en reacties op crises in de volksgezondheid heeft geleid tot een toename in het gebruik van telegezondheidszorg. Apparaten die virtuele consulten, patiëntenbewaking op afstand en efficiënte zorgverlening ondersteunen, winnen dan ook aan belang in het zich ontwikkelende ecosysteem van de gezondheidszorg.

De belangrijkste drijfveer voor het toegenomen gebruik van apparaten voor telegezondheidszorg is de behoefte aan toegankelijke en handige gezondheidsdiensten. Met deze apparaten kunnen patiënten thuis vitale functies controleren, gezondheidsgegevens delen en virtuele consulten houden met professionals in de gezondheidszorg. Dit gemak heeft geleid tot een brede acceptatie onder patiënten en zorgverleners. De vraag naar oplossingen voor gezondheidszorg op afstand is gegroeid omdat mensen alternatieven zoeken voor traditionele persoonlijke bezoeken, vooral daar waar de toegang tot zorginstellingen beperkt of moeilijk is. De voortdurende digitale transformatie in de gezondheidszorg, samen met de vooruitgang in telecommunicatie, heeft de markt voor telegezondheidszorgapparatuur verder uitgebreid. Deze markt omvat een breed scala aan hulpmiddelen, zoals connected wearables, apparaten voor monitoring op afstand en randapparatuur voor telegeneeskunde. Draagbare apparaten, zoals smartwatches en fitnesstrackers, maken het mogelijk om naadloos gezondheidsgegevens te verzamelen en bieden een uitgebreid inzicht in iemands welzijn. Apparaten voor patiëntbewaking op afstand volgen continu vitale functies zoals bloeddruk, hartslag en glucoseniveaus.

Overheden en gezondheidszorgorganisaties over de hele wereld hebben de voordelen van telegezondheidszorg voor het op afstand beheren van patiënten erkend, wat heeft geleid tot beleidsveranderingen, stimulansen voor vergoedingen en meer investeringen in telegezondheidsinfrastructuur. De noodzaak om het aantal persoonlijke bezoeken te verminderen en het risico op virusoverdracht te minimaliseren, heeft zorgverleners ertoe aangezet om snel telegezondheidsoplossingen in te voeren. Deze apparaten stellen mensen in staat om hun gezondheid actief te beheren door real-time inzicht te bieden in hun fysiologische toestand. Daarnaast hebben de vergrijzing en de toenemende prevalentie van chronische ziekten het belang van continue monitoring en proactief gezondheidszorgbeheer onderstreept. Deze verschuiving naar patiëntgerichte zorg sluit aan bij de bredere verschuiving in de gezondheidszorg van reactieve naar preventieve zorgstrategieën, waardoor de omzetgroei in de markt voor telegezondheidszorgapparatuur wordt gestimuleerd.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16172

Analyse per segment

De markt van telegezondheidszorgapparaten is gesegmenteerd op basis van type, leveringswijze en eindgebruikers.

Per type omvat de markt software, systemen, hardware en telecommunicatie. De hardwarecategorie domineert en is goed voor de grootste marktomzet dankzij het brede scala aan beschikbare apparaten, zoals randapparatuur voor telegeneeskunde op afstand, bewakingsapparatuur en aangesloten wearables.

Op basis van de leveringsmodus is de markt onderverdeeld in cloud-gebaseerde, web-gebaseerde en on-premise oplossingen. De cloud-gebaseerde categorie leidt de markt en biedt schaalbare en flexibele oplossingen die de toegankelijkheid en efficiëntie verbeteren.

Wat eindgebruikers betreft, omvat de markt telegezondheidszorg in ziekenhuizen, telegezondheidszorg voor artsen en telegezondheidszorg thuis. De categorie telegezondheidszorg in ziekenhuizen domineert en dient als centraal punt voor de integratie van geavanceerde medische technologieën.

Regionale analyse

De marktinzichten per regio omvatten Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor telegezondheidsapparatuur domineert deze sector dankzij de wijdverspreide toepassing van technologie, een moderne infrastructuur voor gezondheidszorg en gunstige regelgeving. Het geavanceerde ecosysteem van de gezondheidszorg in de regio en de proactieve integratie van telegezondheidszorg positioneren Noord-Amerika als marktleider.

De belangrijkste landen die in het marktrapport worden genoemd zijn de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het VK, Italië, Spanje, Japan, China, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië. In Europa heeft de markt voor telegezondheidsapparatuur het op één na grootste marktaandeel, aangedreven door de stijgende vraag naar patiëntenbewaking op afstand, verbeterde toegang tot gezondheidszorg en ondersteunende regelgeving. Duitsland leidt in marktaandeel binnen Europa, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt voor telegezondheidsapparatuur in de regio heeft.

De markt voor telegezondheidsapparatuur in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 2023 tot 2032, als gevolg van een toenemend bewustzijn van de gezondheidszorg, de toepassing van digitale gezondheidsoplossingen en inspanningen om de toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren. In deze regio heeft China het grootste marktaandeel en wordt India gezien als de snelst groeiende markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Telegezondheidszorgapparaten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/telehealth-devices-market-16172

Concurrentiedynamiek

Toonaangevende marktspelers investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om hun productlijnen uit te breiden, wat de groei van de markt voor telegezondheidsapparatuur verder stimuleert. Deze bedrijven ontplooien ook strategische activiteiten om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden, waaronder nieuwe productlanceringen, contractuele overeenkomsten, verhoogde investeringen, fusies en overnames en samenwerkingen met andere organisaties. De belangrijkste bedrijven op de markt van telegezondheidsapparatuur zijn Teladoc Health, Inc., Siemens, Cisco Systems, Inc., Koninklijke Philips N.V., IBM, Oracle, Medtronic, F. Hoffmann-La Roche Ltd, Tunstall Group en American Well.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Laboratory Equipment Market Research Report Information Per Product Type (Incubators, Centrifuges, Spectrometers, Scopes, Sonicators, Autoclaves, en anderen), Per Toepassing (Biochemie, Endocrinologie, Microbiologie, Genetische testen, en anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

HbA1c Testing Market Research Report Information per product (instrumenten (Bench-Top apparaat en handheld apparaat) en reagentia en kits), per technologie (ionenuitwisseling High-Performance Liquid Chromatography (HPLC), Turbidimetric Inhibition Immunoassay (TINIA), Enzymatic Assay en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, diagnostische laboratoria en anderen) en per regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – voorspelling tot 2032.

Big data in gezondheidszorg marktonderzoeksrapport: Informatie per Hardware (VPN’s, Firewalls, Routers, Gegevensopslag, E-mailservers & toegangspunten), Per Software (EHR, Revenue cycle management, Workforce management, Practice management), Per Servicetype (Beschrijvend, Voorspellend, Voorschrijvend), Per Toepassing (Klinische analyse, Financiële analyse, Operationele analyse), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Homeopathic Medicine Market Research Report Informatie per type (plantaardig, dierlijk en mineraal), per toepassing (voortplantingsstoornissen, hormonale disbalans en levensstijlziekten), per eindgebruiker (ziekenhuizen en homeopathische klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Contactlenzen marktonderzoek informatie per type (corrigerende lenzen, therapeutische lenzen, en cosmetische & lifestyle georiënteerde lenzen), per type gebruik (dagelijks wegwerpbare lenzen, wegwerpbare lenzen (twee weken of eerder), lenzen voor frequente vervanging (maandelijks of per kwartaal), en conventionele lenzen), Op materiaal (methacrylaat hydrogel zachte contactlens, silicone hydrogel zachte contactlens, gasdoorlaatbare contactlens en andere), op ontwerp (sferische lens, torische lens, multifocale lens en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Telehealth Devices Market,Telehealth Devices Market Size,Telehealth Devices Market Trends,Telehealth Devices Market Growth,Telehealth Devices Market Analysis,Telehealth Devices Market Share,Telehealth Devices Market Report,Telehealth Devices Market Research,Telehealth Devices Market Insights