header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vluchtinspectiemarkt bereikt $8,1 miljard in 2032, met 3,9% CAGR

May 17, 2024 1:00 PM ET

Vluchtinspectie marktinzichten

De omvang van de markt voor vluchtinspectie werd in 2023 geschat op USD 5,7 miljard. De markt voor vluchtinspectie zal naar verwachting groeien van USD 5,93 miljard in 2024 tot USD 8,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,9% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De markt voor vluchtinspectie verwijst naar de industrie die betrokken is bij de evaluatie en kalibratie van navigatiehulpmiddelen en vluchtprocedures die door vliegtuigen worden gebruikt tijdens het opstijgen, landen en tijdens de vlucht. Vluchtinspectie is een cruciaal proces dat de veiligheid en efficiëntie van luchtvaartoperaties garandeert door de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van navigatiehulpmiddelen zoals radiobakens, instrumentlandingssystemen en GPS-apparatuur te controleren.

De markt voor vluchtinspectie omvat een reeks diensten zoals vluchtinspectie en kalibratie, onderhoud en reparatie, upgrades en modernisering van apparatuur, en advies- en trainingsdiensten.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de luchtvaartindustrie als geheel, inclusief de markt voor vluchtinspectie. Wereldwijde reisbeperkingen en verminderd luchtverkeer hebben geleid tot een afname van de vraag naar vluchtinspectiediensten, wat heeft geleid tot een daling van de inkomsten voor bedrijven in de markt. Veel vluchtinspectieprojecten zijn uitgesteld of geannuleerd als gevolg van de pandemie, waardoor de groei van de sector is vertraagd.

De pandemie heeft ook de toeleveringsketen verstoord, wat heeft geleid tot tekorten aan apparatuur en vertragingen in de levering van nieuwe technologie. Reisbeperkingen hebben het ook moeilijk gemaakt voor vluchtinspectiepersoneel om te reizen en inspecties uit te voeren, wat heeft geleid tot verdere vertragingen in de voltooiing van projecten.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10145

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Textron Inc.
  • Bombardier Inc.
  • Noorse Speciale Missie AS
  • AERODATA AG
  • Airfield Technology Inc.
  • Saab AB
  • Safran
  • Cobham NV
  • Radiola Limited
  • ENAV S.p.A.
  • MISTRAS Groep
  • ST Engineering

Markt Segmentatie

De vluchtinspectiemarkt is onderverdeeld in toepassingen en oplossingen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in commerciële luchthavens en defensie luchthavens.

Op basis van de oplossing is de markt onderverdeeld in diensten en systemen.

Nu kopen @https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD& report_id=10145

Regionale analyse

Noord-Amerika wordt beschouwd als de grootste markt voor vluchtinspectie, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel door de aanwezigheid van grote spelers in de regio, waaronder Honeywell International Inc., Textron Inc. en Safran SA. De toenemende vraag naar modernisering van luchthavens en de behoefte aan regelmatige inspectie van navigatiehulpmiddelen, communicatie- en bewakingssystemen stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Europa is ook een belangrijke markt voor vluchtinspectie, met grote spelers zoals Aerodata AG, Airfield Technology, Inc. en Norwegian Special Mission AS die actief zijn in de regio. Het toenemende luchtverkeer en de behoefte aan regelmatige inspectie van de luchthaveninfrastructuur stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Gerelateerd rapport

Vluchtvolgsysteem Marktonderzoeksrapport Informatievoorspelling tot 2032 – https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-tracking-system-market-6240

In-Flight Voice Recognition marktonderzoeksrapport Informatievoorspelling tot 2032 – https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-flight-voice-recognition-market-7975

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Flight Inspection Market Insights