header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De koffiemarkt zal tegen 2030 USD 112,8 miljard bereiken met een CAGR van 18,30%

May 18, 2024 7:00 PM ET

De koffiemarkt werd geschat op een waarde van USD 79,5 miljard. Op basis van projecties wordt verwacht dat de koffiemarkt zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,12% van USD 83,6 miljard in 2024 tot USD 112,8 miljard in 2030.

Koffie is een van de populairste dranken ter wereld en wordt gemaakt van de bonen van de Coffea-plant. Om koffie van boon tot kopje te brengen, is een ingewikkelde toeleveringsketen nodig die de productie, verwerking, branden, distributie en consumptie omvat. De belangrijkste concurrenten in de koffie-industrie, waaronder Brazilië, Vietnam, Colombia en Ethiopië, bieden elk hun eigen smaak en kenmerken aan het mondiale koffiepalet.

Belangrijkste spelers:

Nestlé, JM Smucker Company, Kraft Heinz Company en Starbucks Coffee Company.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6889

Bestuurders:

De koffiemarkt groeit door een aantal oorzaken. Belangrijke factoren zijn onder andere het groeiende besteedbare inkomen, de verschuiving van de smaak van de consument naar koffiespecialiteiten en premium koffie, en de uitbreiding van cafés en koffieketens over de hele wereld. De koffieconsumptie wordt verder gestimuleerd door het groeiende verlangen naar gemaksdranken als gevolg van de wereldwijde bevolkingsgroei en verstedelijkingstrends.

Beperkingen en uitdagingen:

Koffie is een populaire drank, maar de markt is niet zonder problemen. De productie van koffie wordt ernstig bedreigd door de klimaatverandering, die kan leiden tot onvoorspelbare weerpatronen, plagen en ziekten die hele oogsten kunnen vernietigen. Daarnaast hebben producenten en consumenten het moeilijk door de volatiele prijzen van koffiebonen, die worden beïnvloed door geopolitieke gebeurtenissen en de dynamiek van vraag en aanbod. Zorgen over duurzaamheid, zoals watergebruik, eerlijke handelsprocedures en ontbossing, blijven belangrijke kwesties voor de sector.

Kansen:

Ondanks de moeilijkheden zijn er volop kansen voor innovatie en expansie in de koffiebusiness. De vraag naar speciale en artisanale koffie neemt toe, wat mogelijkheden biedt voor branders en nicheproducenten om tegemoet te komen aan kritische klanten die op zoek zijn naar onderscheidende smaakprofielen en duurzame bevoorradingsmethoden. Bovendien bieden technische ontwikkelingen in koffieteeltpraktijken, verwerkingsprocedures en distributienetwerken kansen om de productiviteit en duurzaamheid in de hele koffieketen te verbeteren.

Marktsegmentatie

Koffiemarkten kunnen worden onderverdeeld in niches op basis van een aantal criteria, zoals productcategorie, distributieroute en geografische locatie. Productsegmentatie omvat categorieën zoals oploskoffie, gemalen koffie, koffiespecialiteiten en gebrande koffiebonen. Supermarkten en hypermarkten, gespecialiseerde winkels, eetgelegenheden, internetdetailhandel en verkoopautomaten zijn voorbeelden van distributiekanalen. De markt kan geografisch worden onderverdeeld in gebieden met verschillende consumptiegewoonten en smaken, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/coffee-market-6889

Regionale analyse:

Latijns-Amerika: Latijns-Amerikaanse landen zoals Brazilië, Colombia en Honduras, die bekend staan als de bakermat van koffie, zijn belangrijke producenten van arabicabonen. Deze landen domineren de wereldwijde koffiemarkt en leveren een aanzienlijk deel van alle koffiebonen ter wereld.

Azië-Pacific: Opkomende economieën zoals Vietnam en Indonesië hebben zich ontpopt als belangrijke spelers op de koffiemarkt, vooral in de productie van robusta bonen. De regio vertoont ook een groeiende vraag naar koffiespecialiteiten, gedreven door verstedelijking en veranderende consumentenvoorkeuren.

Europa: Europa vertegenwoordigt een volwassen markt voor koffieconsumptie, met landen als Italië, Duitsland en Frankrijk die bekend staan om hun rijke koffiecultuur. Koffiespeciaalzaken en ambachtelijke branderijen floreren in deze regio en voorzien een gevarieerde consumentenbasis die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid.

Noord-Amerika: De Verenigde Staten en Canada zijn belangrijke afnemers van koffie, met een sterke aanwezigheid van multinationale koffieketens en een groeiende vraag naar premium en speciale koffiesoorten. De regio omarmt ook trends zoals cold brew en koffie uit één land en weerspiegelt daarmee een diverse en evoluerende koffiecultuur.

Gerelateerde rapporten:

Seafood Processing Market Research Report – Prognose tot 2027

Multivitamine Capsules & Tabletten Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2028

Onderzoeksrapport overimmuniteitsverhogende voedingsmiddelenmarkt – vooruitzichten tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Coffee,Coffee Industry,Coffee Market,Coffee Market Demand,Coffee Market Growth,Coffee Market Size