header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel, vraag, fabrikanten en 0,32 miljard USD in 2030

May 19, 2024 8:00 PM ET

De wereldwijde markt voor biljarttafels heeft een gestage groei doorgemaakt, gedreven door een toenemende interesse in recreatieve activiteiten die vaardigheid, sociale interactie en vriendschappelijke competitie combineren. In de afgelopen jaren is deze markt aanzienlijk gegroeid onder invloed van factoren zoals hogere besteedbare inkomens en de groeiende populariteit van biljart als professionele sport en vrijetijdsbesteding.

In 2022 werd de omvang van de biljarttafelmarkt geschat op USD 0,22 miljard. Er wordt verwacht dat deze zal groeien van USD 0,23 miljard in 2023 tot USD 0,32 miljard in 2030, wat neerkomt op een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De belangrijkste bedrijven op de Pool Tables-markt zijn

 • Olhausen Billiard MFG Inc. (VS)
 • Diamond Billiard Products Inc. (VS)
 • Rene Pierre (Frankrijk)
 • Chevillotte (Frankrijk)
 • Brunswick Biljarts (VS)
 • Biljart & Pool Table (India)
 • Legacy Biljarts (VS)
 • Valley-Dynamo Inc (VS)
 • Blatt Billiards Corp (VS)
 • Imperial International (VS)
 • Gabriels Biljarts (België)
 • Riley England (VK)
 • en American Heritage Billiards (VS), onder andere

pool table market (1)

Methodologie van het onderzoek

Het rapport heeft zijn wortels absoluut in grondige strategieën die worden geleverd door bekwame gegevensanalisten. De onderzoeksmethodologie omvat het verzamelen van informatie door analisten om deze vervolgens grondig te bestuderen en te filteren in een poging om significante voorspellingen te doen over de markt gedurende de onderzoeksperiode. Het onderzoeksproces omvat verder interviews met toonaangevende marktbeïnvloeders, wat het primaire onderzoek relevant en praktisch maakt. De secundaire methode geeft een direct inzicht in de verbinding tussen vraag en aanbod. De in het rapport gebruikte marktmethodologieën bieden nauwkeurige gegevensanalyses en geven een rondleiding door de hele markt. Er zijn zowel primaire als secundaire benaderingen voor het verzamelen van gegevens gebruikt. Daarnaast hebben de data-analisten gebruik gemaakt van openbaar beschikbare bronnen zoals jaarverslagen en whitepapers voor een inzichtelijk begrip van de markt.

Gratis proefrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8574

Segmentatie van de markt voor biljarttafels

Pooltafels Type Vooruitzichten

Amerikaanse pooltafels

Engelse Pool Tafels

Pooltafels Eindgebruik Vooruitzichten

Huishouden

Commercieel

Professioneel

Blader door het volledige rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pool-tables-market-8574

Ontwikkelingen in de biljarttafelsector

Juni 2022: American Heritage Billiards zal te zien zijn op de komende BCA Expo 2022 in het South Point Hotel, Casino en Convention Center in Las Vegas.

Oktober 2021: Escalade Sports kondigde aan dat het de activa van de biljarttafel-, speelkamer- en recreatieve productlijnen van American Heritage Billiards had overgenomen, inclusief het bijbehorende intellectuele eigendom. Escalade ging akkoord met een bruto aankoopprijs van USD 1,55 miljoen, die in contanten werd geproduceerd bij sluiting.

Onderzoeksdoelstellingen:
– Richt zich op de belangrijkste fabrikanten, om de waarde, het verkoopvolume, het marktaandeel, het marktconcurrentielandschap, de SWOT-analyse en de ontwikkelingsplannen voor de komende jaren te definiëren, uit te spreken en te onderzoeken.
– Om uitgebreide informatie te delen over de belangrijkste factoren die de groei van de markt beïnvloeden (kansen, drijfveren, groeipotentieel, branchespecifieke uitdagingen en risico’s).
– Het analyseren van de betreffende individuele toekomstperspectieven, groeitrends en hun betrokkenheid bij de totale markt.
– Om redelijke ontwikkelingen zoals overeenkomsten, uitbreidingen, nieuwe productlanceringen en overnames in de markt te analyseren.
– Het bewust profileren van de belangrijkste spelers en het systematisch onderzoeken van hun groeistrategieën.

Belangrijke vragen die in het rapport worden beantwoord:

 • Welke zijn de vijf topspelers van de Pool Tables-markt?
 • Hoe zal de Pool Tables-markt veranderen in de komende vijf jaar?
 • Welk product en welke toepassing zullen het leeuwendeel van de markt voor biljarttafels innemen?
 • Wat zijn de drijfveren en beperkingen van de markt voor biljarttafels?
 • Welke regionale markt zal de grootste groei vertonen?
 • Wat zal de CAGR en de omvang van de markt voor biljarttafels zijn tijdens de voorspellingsperiode?

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

In 2022 bereikte de wereldwijde markt voor biologisch afbreekbaar serviesgoed een omvang van ongeveer $ 0,9 miljard. Deze markt zal naar verwachting blijven groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,45% tussen 2023 en 2030. Dit betekent dat de markt in 2030 naar verwachting $ 1,39 miljard zal bedragen.

De omvang van de Japanse schoonheidsmarkt werd in 2022 geschat op 45,2 miljard dollar. De schoonheidsmarkt zal naar verwachting groeien van 46,6 miljard dollar in 2023 tot 58,9 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Gecertificeerde Edelstenen Marktomvang werd gewaardeerd op USD 9.500,0 miljoen in 2022. De markt voor gecertificeerde edelstenen zal naar verwachting groeien van 2023 tot USD 14.951,2 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,58% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De omvang van de markt voor salondiensten wordt geschat op USD 215,2 miljard in 2022. De markt voor salondiensten zal naar verwachting groeien van 232,8 miljard dollar in 2023 tot 437,4 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Pool Tables Market Size,Pool Tables Market Share,Pool Tables Market Trends,Pool Tables Market driver,Pool Tables Market to key palyers