header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markt voor soepen: Consumentenvoorkeuren en marktdynamiek

May 20, 2024 3:35 PM ET

Overzicht van de markt voor soepen:

De wereldwijde soepenmarkt zal de komende jaren waarschijnlijk voortdurend groeien. De groei van de markt wordt gestimuleerd door het groeiende aantal gezondheidsbewuste bevolkingsgroepen die een gezonde levensstijl willen aannemen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde soepenmarkt 19.655,9 miljoen dollar zal opbrengen tegen 2027, met een CAGR van 5,4% tijdens de evaluatieperiode (2020-2027).

De recente productlanceringen stimuleren indirect de markt voor verpakte soepen. Daarnaast beïnvloeden de groei van de gemaksvoedselmarkt en de vooruitgang in voedseltechnologie de inkomsten van de soepenmarkt. Mensen worden zich steeds meer bewust van de voordelen van het consumeren van soepen, wat de vraag op de markt verder stimuleert.

Vraag een voorbeeldverslag aan @: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1846

Soups Market.

De innovatie en introductie van soepsoorten gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten hebben een positieve invloed op de groei van de markt. Tegelijkertijd escaleren het groeiende bewustzijn en de populariteit van soepen de marktwaarde. Ook de steeds groeiende bevolking en de gezonde voedingstrends die consumenten volgen, zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de groei van de markt.

Segmentaties:

De markt is onderverdeeld in typen, distributiekanalen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in droog, nat en overig. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels en andere. Per regio is de soepenmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Geografische analyse:

De Europese regio zal, samen met de veranderende consumentenvoorkeuren, de wereldwijde soepenmarkt blijven domineren gedurende de prognoseperiode. Bovendien ondersteunen factoren zoals het toenemende belang van gezondheid en welzijn onder consumenten, vooral in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Rusland, de groei van de markt in deze regio. Bovendien heeft de zich ontwikkelende economie in de regio geleid tot een stijging van het besteedbare inkomen, waardoor Europa een aanzienlijke zak met inkomsten kan genereren.

Concurrentielandschap:

De soepenmarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, met veel grote en kleine spelers. Innovatie, M & A en merkversterking blijven belangrijke trends voor deze spelers. Ze streven naar de ontwikkeling van een kostenconcurrerende productiemethode die de productprijs in zijn geheel kan verlagen, bedoeld om de uitvaltijd te minimaliseren en de houdbaarheid van het product te verlengen.

De concurrentie op de markt zal naar verwachting toenemen door de verwachte productinnovaties en -uitbreidingen. Gerijpte hoofdrolspelers richten zich steeds meer op het verbeteren van de productie van glutenvrije en non-GMO soepen om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van de consument. Deze spelers leggen meer nadruk op het leveren van unieke producten en om productdifferentiatie te creëren, maken ze producten met een verbeterde houdbaarheid.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (147 pagina’s) over de markt voor soepen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/soups-market-1846

Grote spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor soepen zijn Associated British Foods PLC (VK), Conagra Brands Inc. (VS), TSC Foods (VK), Maruchan Inc. (VS), Premier Foods (VK), Campbell Soup Company (VS), The Kraft Heinz Company (VS), The Kroger Co. (VS), AMY’s Kitchen Inc. (VS), General Mills Inc. (VS), Unilever PLC (VK), Symington’s Ltd (VK), Hain Celestial (VS), Baxters Food Group Limited (VK), Kettle Cuisine LLC (VS), The Original Soupman (VS), onder andere.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

07 aug, 2023 – Campbell Soup Co. kondigde haar plan aan om Sovos Brands Inc. over te nemen om haar positie op de markt te versterken. Sovos is de moedermaatschappij van Rao’s pastasauzen en andere voedingsmiddelen die onder deze merknamen worden verkocht. De deal stelt Campbell’s Meals & Beverages divisie in staat om haar marktleidende premium merkenportfolio te diversifiëren en te versterken, wat zorgt voor aanhoudende winstgevende groei.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelenindustrie door Market Research Future:

Markt voor kant-en-klare maaltijden – https://www.marketresearchfuture.com/reports/ready-to-eat-meals-market-1979

APAC markt voor diepgevroren groenten en fruit – https://www.marketresearchfuture.com/reports/apac-frozen-fruits-vegetables-market-1759

Markt voor lactosevrije voeding- https://www.marketresearchfuture.com/reports/lactose-free-food-market-1602

Groenten- en fruitingrediënten-markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/fruit-vegetable-ingredients-market-2292

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Soups Market,Global Soups Market,Soups Market Size,Soups Market Share,Soups Market Trends,Soups Market Overview,Soups Market Research,Soups Market Analysis,Soups Market Insights