header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor keelpastilles zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,80% tegen 2032

May 20, 2024 4:23 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor Keelpastilles: Informatie per type (harde zuigtabletten, zachte zuigtabletten en samengeperste zuigtabletten), per ingrediënt (menthol, munt, eucalyptusolie, pepermuntolie, honing, gember, citroen en andere), per indicatie (keelpijn, hoest en verkoudheid en keelaandoeningen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor Keelpastilles maakt een aanzienlijke groei door onder invloed van factoren zoals de prevalentie van infecties aan de luchtwegen, een groter bewustzijn van de gezondheid van de keel en innovaties in zuigtabletten. Keelpastilles, ook bekend als hoestbonbons, bieden verlichting bij keelpijn, hoesten en andere keelirritaties door de geleidelijke afgifte van medicinale ingrediënten. De markt omvat verschillende soorten zuigtabletten, waaronder op basis van menthol, kruiden en medicinale formules, die inspelen op verschillende consumentenvoorkeuren.

De vraag naar keelpastilles is vooral hoog tijdens het verkoudheids- en griepseizoen, wanneer consumenten op zoek zijn naar symptomatische verlichting voor veelvoorkomende aandoeningen aan de luchtwegen. De markt profiteert van lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, die leiden tot de introductie van zuigtabletten met toegevoegde voedings- en functionele ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen en kruidenextracten. Daarnaast draagt de uitbreiding van e-commerce platforms en verkoopkanalen zonder recept bij aan de toegankelijkheid van de markt.

Veranderende levensstijlen van consumenten, in combinatie met de wereldwijde nadruk op zelfzorg en welzijn, stimuleren de populariteit van keelpastilles als een handige en effectieve remedie tegen keelpijn. De markt voor keelpastilles zal naar verwachting een aanhoudende groei doormaken, waarbij fabrikanten zich richten op productinnovaties en marketingstrategieën om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften en voorkeuren van de consument op het gebied van keelgezondheid en symptomatische verlichting.

Download gratis de PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1212

De intensievere frequentie van veel voorkomende aandoeningen zal naar schatting de markt voor keelpastilles in 2024 stimuleren. De farmaceutische rapporten worden gemaakt door Market Research Future en bevatten marktopties voor uitbreiding. Er wordt geschat dat een CAGR van 4,80% de marktgroei in de loop van de prognoseperiode zal bevorderen.

De behoefte aan eenvoudig toe te dienen behandelingsoplossingen in geval van griepsymptomen is een essentiële factor die de markt voor keelpastilles bevordert. De lage prijscomponent en de gemakkelijke toegankelijkheid tot verschillende productopties zullen naar verwachting optimistische kansen creëren voor groei op de markt voor keelpastilles in de loop van de verwachte periode.

Analyse van de concurrentie

De overheidsinstanties van verschillende landen zullen waarschijnlijk een centrale rol spelen in de heropleving van de wereldwijde markt, na de vertraging die te zien was in de nasleep van de pandemie. Er wordt geschat dat de eindgebruikers in de markt de komende tijd verschillende voorkeuren zullen hebben. De afname van knelpunten in de toeleveringsketen wordt gezien als een primaire doelstelling die uitdagers in de markt volgens schattingen dringend moeten aanpakken in de verwachte periode. De voorwaarde voor duurzaamheid in de markt zal naar verwachting worden gevormd door het vernieuwen van de open geldbewegingen. Er wordt verwacht dat de markt nieuwe en lucratieve mogelijkheden zal bieden voor expansie in de verwachte periode. De concurrenten voor het grootste deel van de markt zullen naar verwachting de achtergrond van de markt aanzienlijk veranderen in de verwachte periode. De markten zullen naar verwachting meer online zakendoen dan in fysieke winkels.

De belangrijkste mededingers op de markt voor keelpastilles zijn Procter & Gamble, Gepach International, Bliss GVS Pharma Ltd, Prestige Brands Inc, Wrigley Company, Reckitt Benckiser Group plc, Thornton & Ross, Ricola AG, Bausch Health Companies Inc, Mondel?z International group, GlaxoSmithKline, Pfizer Inc, Ernest Jackson en Doetsch Grether AG, om er maar een paar te noemen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over de markt voor keelpastilles:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/throat-lozenges-market-1212

Analyse per segment

Het segmentale onderzoek van de markt voor keelpastilles wordt uitgevoerd op basis van ingrediënt, type, regio en indicatie. Op basis van het ingrediënt is de markt voor keelpastilles onderverdeeld in eucalyptusolie, munt, menthol, honing, gember, citroen, pepermuntolie en andere. Op basis van indicatie is de markt voor keelpastilles onderverdeeld in keelaandoeningen, keelpijn, verkoudheid en hoest, en andere. Op basis van het type zijn de keelpastilles onderverdeeld in zachte zuigtabletten, hard-snoeppastilles en geperste zuigtabletten. Het subsegment harde snoepjes bestaat verder uit in het midden gevulde zuigtabletten van harde snoepjes en medicinale tabletten op basis van karamel of kauwgom. Op basis van regio’s is de markt voor keelpastilles onderverdeeld in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en Afrika.

Gedetailleerde regionale analyse

Het regionale onderzoek van de markt voor keelpastilles omvat regio’s zoals Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en Afrika. Op dit moment zijn de regionale markten in Noord-Amerika en Zuid-Amerika samen verantwoordelijk voor het grootste marktaandeel in keelpastilles. In het jaar 2017 was de Amerikaanse markt voor keelpastilles goed voor meer dan 31% van de markt voor keelpastilles. Met name de regionale Noord-Amerikaanse markt voor keelpastilles zal naar verwachting tijdens de prognoseperiode een belangrijke markt voor keelpastilles blijven. De verkoop van medische OTC-producten bestaande uit keelpastilles zal de komende jaren blijven groeien in de regio. Ondertussen is de Europese markt voor keelpastilles de grootste markt voor keelpastilles. De verkoudheid is aanzienlijk groot in vele delen van Europa, wat een gunstig effect heeft op de markt voor keelpastilles in deze regio.

Gerelateerde rapporten:

Gentechnologie

Reumatoïde artritis

LASIK oogchirurgie

mHealth

Spinale implantaten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Throat Lozenges Market,Throat Lozenges Market Size,Throat Lozenges Market Share,Throat Lozenges Market Trends