header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor militaire nachtzichtapparatuur zal tegen 2030 waarschijnlijk 8,8154 miljard dollar bereiken met een CAGR van 10,80%.

May 20, 2024 1:00 PM ET

Inzichten in de markt voor militaire nachtzichtapparatuur

De omvang van de markt voor militaire nachtzichtapparatuur werd in 2022 geschat op USD 4,3 miljard. De markt voor militaire nachtzichtapparatuur zal naar verwachting groeien van USD 4,7644 miljard in 2024 tot USD 8,8154 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,80% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030).

De markt voor militaire nachtzichtapparatuur verwijst naar de wereldwijde markt voor apparaten waarmee militair personeel kan zien in omgevingen met weinig of geen licht. Deze apparaten omvatten beeldversterkerbuizen, warmtebeeldcamera’s en andere gerelateerde technologieën. Militaire nachtzichtapparatuur wordt voornamelijk gebruikt voor verkenning, bewaking, doelbepaling en navigatie. De markt omvat fabrikanten, distributeurs en leveranciers van militaire nachtzichtapparatuur aan militaire organisaties en overheidsinstanties over de hele wereld. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde militaire technologieën, groeiende investeringen in defensiebudgetten en toenemende wereldwijde militaire moderniseringsprogramma’s.

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad. De pandemie heeft verstoringen veroorzaakt in de toeleveringsketen, de productie en de distributie van militaire nachtzichtapparatuur door sluitingen, reisbeperkingen en een verminderde personeelscapaciteit. Dit heeft geleid tot vertragingen in de levering van militaire apparatuur, waaronder nachtzichtapparatuur, aan militaire organisaties over de hele wereld.

De pandemie heeft ook geleid tot een toename in de vraag naar militaire nachtzichtapparatuur, omdat militaire organisaties zich hebben moeten aanpassen aan nieuwe operationele eisen als gevolg van de pandemie. Militaire operaties vinden steeds vaker ‘s nachts plaats om contact met burgers te vermijden en sociale afstand te bewaren, waardoor nachtzichtapparatuur belangrijker is dan ooit.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5980

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • American Technologies Network Corp. (VS)
  • Collins Aerospace (VS)
  • Meopta Optica S.R.O (Tsjechië)
  • L3 Technologies Inc. (VS)
  • Harris Corporation (VS)
  • FLIR Systems Inc (VS)
  • BAE Systems plc (VK)
  • Bharat Electronics Limited (India)
  • Thales Groep (Frankrijk)
  • Elbit Systems Ltd. (Israël).

Marktsegmentatie

De markt voor militaire nachtzichtapparatuur is onderverdeeld in apparaattype, technologie en toepassing.

Op basis van het apparaattype is de markt onderverdeeld in brillen, camera’s en telescopen.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in beeldversterker, thermische beeldvorming en infraroodverlichting.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in surveillance, navigatie en targeting.

Nu kopen @https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD& report_id=5980

Regionale analyse

Noord-Amerika was de grootste regio voor de markt voor militaire nachtzichtapparatuur vanwege factoren zoals een grote vraag naar geavanceerde militaire apparatuur, stijgende defensiebudgetten en de aanwezigheid van grote fabrikanten in de regio.

De toenemende toepassing van geavanceerde militaire technologieën, zoals nachtzichtapparatuur, door andere landen in de regio, zoals Canada en Mexico, draagt ook bij aan de groei van de markt in Noord-Amerika. De regio is ook de thuisbasis van verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op het verbeteren van de prestaties van militaire nachtzichtapparatuur, wat naar verwachting de markt de komende jaren verder zal stimuleren.

Gerelateerd rapport

Onderzoeksrapport Informatie over militaire beschermingsbrillen Marktvoorspelling tot 2032 – https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-protection-glasses-market-6341

Aircraft Synthetic Vision System-marktrapport Informatie voorspeld tot 2030 – https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-synthetic-vision-system-market-1352

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312 E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Military Night Vision Device Market Insights