header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Haartransplantatie marktgroei, trends en uitdagingen door prognose ( 2024- 2030 ) | MRFR

May 20, 2024 3:56 PM ET

Onderzoeksrapport haartransplantatie markt informatie per chirurgische methode (folliculaire eenheid transplantatie, folliculaire eenheid extractie, folliculaire isolatietechniek, en robot haartransplantatie), per chirurgisch type (hoofd haar transplantatie, wenkbrauw transplantatie, en frontale haarlijn verlaging), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

De Haartransplantatiemarkt is een dynamisch segment binnen de gezondheidszorg en cosmetische industrie, dat inspeelt op de groeiende vraag naar oplossingen voor haarherstel. Bij haartransplantatieprocedures worden haarfollikels van een donorplaats chirurgisch overgebracht naar gebieden met dunner wordend of kalend haar. Dit biedt een langdurige en natuurlijk ogende oplossing voor mensen die te maken hebben met haaruitval. Deze markt omvat verschillende technieken, waaronder Follicular Unit Transplantation (FUT) en Follicular Unit Extraction (FUE), die elk unieke voordelen bieden.

Belangrijke drijfveren voor de Haartransplantatiemarkt zijn de toenemende prevalentie van aandoeningen die haaruitval veroorzaken, een toenemende nadruk op esthetisch uiterlijk en vooruitgang in transplantatietechnologieën, wat resulteert in minimaal invasieve en efficiëntere procedures. De markt richt zich op verschillende bevolkingsgroepen, waaronder zowel mannen als vrouwen die iets willen doen aan dunner wordend haar of terugwijkende haarlijnen.

Uitdagingen zijn het managen van de verwachtingen van de patiënt, het aanpakken van factoren die bijdragen aan haaruitval en de beschikbaarheid van bekwame professionals. Geografisch gezien is de vraag naar haartransplantatieprocedures wereldwijd, met variaties op basis van culturele normen, schoonheidsnormen en de prevalentie van haargerelateerde problemen. Terwijl de haartransplantatiemarkt zich blijft ontwikkelen, blijft het een belangrijke speler op het gebied van cosmetische procedures die effectieve oplossingen biedt om het zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde van individuen te verbeteren.

Haartransplantatie is een recent proces dat is ontwikkeld om kaalheid te behandelen. Het proces omvat het verwijderen van haarfollikels uit een deel van het lichaam en het inbrengen ervan in het aangewezen deel. Naar verwachting zullen zowel mannen als vrouwen hiervan profiteren. De wereldwijde haartransplantatiemarkt is klaar om te profiteren van de groeiende vraag naar het proces en een CAGR van 26,50% te bereiken tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030). Market Research Future (MRFR) beweert in het rapport dat de groei tegen het einde van 2022 een waarde van USD 8,2 miljard zou kunnen bereiken.

Factoren zoals het groeiende zelf- en sociale bewustzijn, de integratie van de entertainmentindustrie, het hoge succespercentage van de procedure, betere behandelingsfaciliteiten en andere. De haartransplantatiemarkt wint ook aanzienlijk aan marktpenetratie in zich ontwikkelende regio’s vanwege hun constructieve benadering van hun gezondheidszorg.

Gratis voorbeeld PDF brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3409

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven die actief zijn op de haartransplantatiemarkt zijn.

  • Allergan Plc (Ierland)
  • Bernstein Medical (VS)
  • Bosley (VS)
  • GETFUE Hair Clinics Ltd (Turkije)
  • Haarherstellende BlackRockHRBR (Turkije)
  • Hair Club (VS)
  • Venus Concept (NeoGraft) (Canada)
  • Hairline International Haar- en Huidkliniek (India)
  • Haartransplantatie Centrum Turkije (Turkije)

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3409

Segmentatie:

Chirurgische methoden, type chirurgie en eindgebruikers zijn segmenten die zijn behandeld in het rapport over de wereldwijde haartransplantatiemarkt dat is bestudeerd door MRFR. De segmentatie biedt betere mogelijkheden voor het bestuderen van de markt.

Op basis van de chirurgische methoden kan de wereldwijde haartransplantatiemarkt worden onderverdeeld in Follicular Unit Transplantation (FUT) en Follicular Unit Extraction (FUE). Het wereldwijde Follicular Unit Transplantation (FUT) segment heeft een marktaandeel van 52,7% en zal naar verwachting zijn inkomsten tijdens de prognoseperiode verhogen.

Op basis van de chirurgische ingreep omvat de haartransplantatie markt hoofdhaar transplantatie, wenkbrauw transplantatie en frontale haarlijn verlaging of reconstructie. De markt voor haartransplantaties in het hoofd heeft een marktdekking van bijna 88,3% en zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijke winsten boeken.

Op basis van eindgebruiker omvat de haartransplantatie markt trichologie klinieken, ziekenhuizen, dermatologie klinieken en anderen. Verwacht wordt dat het segment van de trichologische klinieken tegen het einde van 2023 een waarde van USD 14.193,7 miljoen zal vertegenwoordigen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over Haartransplantatiemarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hair-transplant-market-3409

Regionale analyse:

Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de Rest van de Wereld (RoW) zijn vier belangrijke regio’s die in aanmerking zijn genomen voor een diepgaande analyse van de wereldwijde haartransplantatiemarkt. Het rapport biedt een uitgebreide blik op de demografische dynamiek voor een beter begrip van de markt in de komende jaren.

Noord- en Zuid-Amerika zullen naar verwachting de wereldwijde markt beheersen omdat ze een betere marktstructuur hebben om de vraag naar haartransplantaties te ondersteunen. Betere infrastructuur, hoge uitgavencapaciteit, gemakkelijke financiering voor onderzoek & ontwikkeling, en andere factoren zullen naar verwachting de regionale markt bevorderen. De entertainmentindustrie is ook alomtegenwoordig, waardoor de markt een sterke groei kan verwachten. De markt had een waardering van 2.249 miljoen USD in 2016 en zal naar verwachting ook tijdens de prognoseperiode blijven domineren.

De APAC-markt zal naar verwachting veel voordeel halen uit de verschillende technologische integraties en veranderingen in de patronen van de gezondheidszorgindustrie. De regio is getuige van een revisie op het gebied van infrastructuur en investeringen. Tegelijkertijd zullen het enorme aantal patiënten en de entertainmentindustrie naar verwachting een cruciale rol spelen. De regionale markt verwacht een CAGR van 24,3% tijdens de prognoseperiode.

Gerelateerd rapport:

Stamcelproductie markt- https://www.globenewswire.com/en/news-release/2019/05/08/1819508/0/en/Stem-Cell-Manufacturing-Market-to-Garner-USD-17-469-6-Mn-by-2023-End-Funding-In-Stem-Cell-Based-Research-Boost-The-Stem-Cell-Manufacturing-Industry-Growth.html

Markt voor steriliteitstesten- https://www.globenewswire.com/en/news-release/2019/05/28/1853194/0/en/Sterility-Testing-Market-to-reach-USD-1-245-2-Mn-by-2023-at-11-7-CAGR-Growing-Medical-Research-Medical-Devices-Industries-to-Drive-Sterility-Testing-Industry.html

Hemofiliebehandelingsmarkt- https://www.globenewswire.com/en/news-release/2019/05/28/1853262/0/en/Hemophilia-Treatment-Market-Revenue-to-increase-at-6-10-CAGR-to-Garner-USD-16-059-17-Mn-by-the-end-of-2023-APAC-to-Exhibit-Highest-Growth-Rate-in-Hemophilia-Treatment-Industry.html

Markt voor medische vacuümsystemen- https://www.globenewswire.com/en/news-release/2019/07/26/1892256/0/en/Medical-Vacuum-Systems-Market-Size-To-Witness-A-CAGR-Exceeding-7-1-By-2023-Market-Research-Future.html

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Hair Transplant Market,Hair Transplant Market Size,Hair Transplant Market Share,Hair Transplant Market Trends