header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inzicht in de welzijnsmarkt voor bedrijven: Effectiviteit van programma’s, marktaandeel en toekomstige trends

May 20, 2024 7:00 PM ET

Overzicht wellnessmarkt voor bedrijven

De Corporate Wellness-markt breidt zich snel uit nu bedrijven steeds meer het belang inzien van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Deze markt omvat een breed scala aan programma’s en diensten die zijn ontworpen om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid op de werkplek te verbeteren. Het belangrijkste aanbod omvat fitness- en voedingsprogramma’s, stressmanagement, gezondheidsonderzoeken, stoppen met roken en ondersteuning van de geestelijke gezondheid. De corporate wellness-markt had in 2021 een waarde van 61,2 miljard USD en zal naar verwachting in 2030 113,7 miljard USD bedragen met een CAGR van 8,7% tijdens de prognoseperiode van 2024 tot 2030.

Een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de Corporate Wellness-markt is de toenemende bewustwording van het verband tussen het welzijn van werknemers en de productiviteit. Bedrijven investeren in uitgebreide welzijnsprogramma’s om de kosten voor gezondheidszorg te verlagen, het ziekteverzuim te verlagen en de betrokkenheid en het behoud van werknemers te verbeteren. Daarnaast heeft de verschuiving naar externe en hybride werkmodellen geleid tot de ontwikkeling van digitale wellness-oplossingen, zoals virtuele fitnesslessen en online adviesdiensten, waardoor wellness-initiatieven toegankelijker worden.

Regionaal gezien domineert Noord-Amerika de markt vanwege het grote bewustzijn en de implementatie van wellnessprogramma’s, terwijl de regio Azië-Pacific een snelle groei doormaakt door toenemende bedrijfsinvesteringen en een groeiende focus op preventieve gezondheidszorg. Bovendien bieden ontwikkelingen op het gebied van draagbare technologie en gezondheidsapps innovatieve hulpmiddelen om het welzijn te bewaken en te bevorderen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6963

Analyse van de belangrijkste spelers op de Corporate Wellness-markt

De corporate wellness-markt bestaat uit een mix van gevestigde bedrijven en innovatieve startups, die elk unieke oplossingen bieden om aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven en werknemers te voldoen.

 • ComPsych Corporation (VS),
 • Wellness Corporate Solutions (VS),
 • Virgin Pulse (VS),
 • Privia Health (VS),
 • UnitedHealth Group (VS),
 • Quest Diagnostics (VS),
 • EXOS (VS),
 • Central Corporate Wellness (Singapore),
 • Sodexo (Frankrijk),
 • Vitality Group International, Inc. (VS),
 • onder andere.

Segmentatie van de Corporate Wellness-markt

De corporate wellness-markt kan worden gesegmenteerd op basis van dienstenaanbod, eindgebruiker en geografie. Deze segmenten helpen bij het begrijpen van de verschillende behoeften en voorkeuren van organisaties en werknemers, waardoor dienstverleners hun aanbod effectief op maat kunnen maken.

Op basis van serviceaanbod

 1. Beoordeling van gezondheidsrisico’s (HRA)
  • HRA vormt de basis van veel welzijnsprogramma’s voor bedrijven. Het omvat het evalueren van de gezondheidsstatus van werknemers door middel van enquêtes en biometrische screenings, het identificeren van potentiële gezondheidsrisico’s en het aanbevelen van gepersonaliseerde interventies.
 2. Fitnessprogramma’s
  • Hieronder vallen sportscholen op locatie, fitnesslessen en persoonlijke trainingsplannen. Werkgevers kunnen ook lidmaatschappen van externe fitnesscentra of virtuele fitnessprogramma’s aanbieden.
 3. Voeding en gewichtsmanagement
  • Diensten in deze categorie omvatten dieetadvies, gezonde maaltijdplannen, afslankprogramma’s en workshops over voeding.
 4. Stressmanagement en geestelijke gezondheid
  • Mentaal welzijn krijgt steeds meer prioriteit. De programma’s omvatten workshops stressmanagement, meditatiesessies, psychische begeleiding en programma’s voor hulp aan werknemers (EAP’s).
 5. Programma’s om te stoppen met roken
  • Deze zijn bedoeld om werknemers te helpen stoppen met roken door middel van advies, steungroepen en nicotinevervangende therapieën.
 6. Gezondheidsvoorlichting en -bewustzijn
  • Dit omvat seminars, workshops en informatiebronnen over verschillende gezondheidsonderwerpen, gericht op het voorlichten van werknemers over het handhaven van een gezonde levensstijl.
 7. Bedrijfsuitdagingen en stimuleringsprogramma’s
  • Werkgevers organiseren uitdagingen zoals stepwedstrijden en bieden beloningen voor het behalen van gezondheidsdoelen, waardoor een cultuur van welzijn wordt bevorderd door middel van vriendschappelijke competitie en beloningen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Corporate Wellness:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/corporate-wellness-market-6963

Per eindgebruiker

 1. Grote ondernemingen
  • Grote bedrijven hebben vaak de middelen om uitgebreide welzijnsprogramma’s te implementeren, inclusief gezondheidsfaciliteiten op locatie en uitgebreide gezondheidsplannen.
 2. Midden- en kleinbedrijf (MKB)
  • KMO’s kunnen kiezen voor meer kosteneffectieve oplossingen zoals virtuele wellnessprogramma’s, partnerschappen met plaatselijke sportscholen en periodieke gezondheidsworkshops.

Naar geografie

 1. Noord-Amerika
  • De Noord-Amerikaanse markt is sterk ontwikkeld, gedreven door een sterke nadruk op het welzijn van werknemers en aanzienlijke bedrijfsinvesteringen in welzijnsprogramma’s.
 2. Europa
  • Europa heeft een volwassen markt met een focus op de balans tussen werk en privé en holistische welzijnsbenaderingen.
 3. Azië-Stille Oceaan
  • Deze regio kent een snelle groei door een toenemend bewustzijn van welzijnsvoordelen voor bedrijven en stijgende kosten voor de gezondheidszorg.
 4. Latijns-Amerika
  • De markt groeit hier, met een focus op basisgezondheidsrisicobeoordelingen en fitnessprogramma’s.
 5. Midden-Oosten en Afrika
  • Opkomende markten met een toenemende adoptie van welzijnsprogramma’s voor bedrijven, gedreven door economische groei en de intrede van multinationals.

Regionale analyse van de Corporate Wellness-markt

Op wereldschaal wordt de corporate wellness-industrie naar verwachting gedomineerd door Noord-Amerika. Enkele factoren die de marktexpansie in Noord-Amerika beïnvloeden zijn de ontwikkeling van gezondheidszorgtechnologie, de toename van chronische ziekten en de stijgende geriatrische bevolking. De Verenigde Staten hebben het grootste marktaandeel in Noord-Amerika omdat stress een belangrijk probleem is voor de volksgezondheid. Bovendien voeren verschillende marktdeelnemers strategische plannen uit, wat de markt helpt uit te breiden. De corporate wellness-industrie groeit sneller in Noord-Amerika dankzij stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een groeiend publiek bewustzijn van deze diensten. De markt wordt ook gedreven door verbeteringen in de medische zorg in bedrijfsomgevingen.

Azië-Pacific zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de verwachte periode. Een groeiende beroepsbevolking en meer erkenning van de gezondheid van het personeelsmanagement in de hele regio Azië-Pacific maken gezondheidsinspanningen voor teamleden in bedrijven noodzakelijk. Daarnaast zal de markt profiteren van de vergrijzende beroepsbevolking omdat bedrijven veel uitgeven aan gezondheidszorginfrastructuur, waardoor er een aanzienlijke kans ontstaat om te voldoen aan onvervulde behoeften in het gebied.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor neussprays: Informatie per producttype (verstopte neusspray, steroïde neusspray, zoutwateroplossing/zoutneusspray en andere), per verpakkingsontwerp (pompflacons en drukbussen), per doseringsvorm (multidosis, eenheid/enkelvoudige dosis en bi-dosis), Per therapeutische klasse (antihistamine, neussteroïden, mestcelremmer en anticholinergicum), per toepassing (neusverstopping, allergische en niet-allergische rinitis, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, vaccinatie en andere) Per voorschrift/beschikbaarheid – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor centrale veneuze katheters: Informatie per producttype (niet-getunnelde katheters, getunnelde katheters), per eigenschap (niet-antimicrobiële katheters, antimicrobiële katheters en andere), per ontwerp (meerdere lumen, dubbele lumen en enkele lumen), per samenstelling (polyurethaan, silicone en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Recombinant Proteins Market Research Report Informatie per product (hormonen, groeifactoren, antilichamen, enzymen en andere soorten producten), per toepassing (onderzoekstoepassingen, therapeutisch gebruik, biotechnologie-industrie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Oxytocin Market Research Report Information Per Product (Antepartum en Postpartum), Per Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Apotheken, Drogisterijen en Online Apotheken), Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Cardiac Marker Testing Market Research Report Information Per Product Type (Reagentia en Kits en Instrumenten, (Chemiluminescentie, Immunofluorescentie, ELISA, Immunochromatografie), Per Biomarker Type (Troponine I en T, Creatine Kinase-MB, Brain Natriuretic Peptide, Myoglobine, hooggevoelig C-Reactief Proteïne en andere cardiale biomarkers), per ziekte (myocardinfarct, congestief hartfalen, acuut coronair syndroom, atherosclerose en ischemie), per eindgebruiker – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Corporate Wellness Market,Corporate Wellness Market Share,Corporate Wellness Market Size,Corporate Wellness Market Trends,Corporate Wellness Market Outlook,Corporate Wellness Market Report,Corporate Wellness Market Insights