header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten Contract Research Organization Strategisch inzicht, marktdynamiek en toekomstige groeivooruitzichten

May 20, 2024 10:00 PM ET

Contract Research Organization (CRO) Market Research Report Information Per Type (Drug Discovery, Klinische Ontwikkeling), Per Klinisch Onderzoek (Preklinisch Onderzoek, Fase I, Fase II, Fase III, Fase IV, Andere), Per Eindgebruiker (Academische instellingen, Farmaceutische bedrijven, Medische dienstverleners) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Markt Overzicht

De markt van Contract Research Organization (CRO’s ) is een vitaal segment van de wereldwijde gezondheidszorgindustrie en biedt uitbestede onderzoeksdiensten aan farmaceutische, biotechnologische en medische hulpmiddelenbedrijven. CRO’s bieden een scala aan diensten, waaronder management van klinische studies, preklinisch onderzoek, advies over regelgeving en post-marketing surveillance. De omvang van de markt voor Contract Research Organization werd in 2021 geschat op 39,69 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 45,53 miljard dollar in 2024 tot 133,2 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,01% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032). Deze organisaties helpen sponsors om nieuwe medicijnen en medische hulpmiddelen efficiënter en kosteneffectiever op de markt te brengen door gebruik te maken van gespecialiseerde expertise en wereldwijde infrastructuur. De vraag naar CRO-diensten wordt gedreven door de toenemende complexiteit van klinische studies, de behoefte aan naleving van regelgeving en de drang naar snellere time-to-market voor nieuwe therapieën.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt van Contract Research Organization is gesegmenteerd op basis van type, klinische testfase en eindgebruiker.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in Drug Discovery, Klinische Ontwikkeling. In termen van inkomsten werd de wereldwijde markt voor Contract Research Organisation (CRO) in 2021 gedomineerd door de Drug Discovery-sector. Dit segment omvat diensten die verband houden met de ontdekking van geneesmiddelen, zoals doelvalidatie, hit-to-lead en leadoptimalisatie.

Op basis van de fase van klinische proeven is de wereldwijde markt voor Contract Research Organization onderverdeeld in preklinische proeven, fase I, fase II, fase III, fase IV en andere. In de verwachte periode 2022-2030 had de sector van de preklinische proeven het grootste marktaandeel in 2021. Dit is het gevolg van de stijgende vraag van de farmaceutische en biotechnologische sectoren naar preklinische testdiensten. Voordat nieuwe medicijnen en behandelingen worden uitgeprobeerd op mensen, worden preklinische studies uitgevoerd om de veiligheid en effectiviteit ervan te bepalen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3322

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde Contract Research Organization-markt onderverdeeld in marktsegmenten, waaronder academische instellingen, farmaceutische bedrijven en medische dienstverleners. De categorie farmaceutische bedrijven domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeien van 2022 tot 2030. De groeiende oudere bevolking, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en het toenemende gebruik van innovatieve geneesmiddelen dragen allemaal bij aan de groei van dit marktsegment. Deze variabelen hebben een gunstig effect op de groei van de markt voor Contract Research Organisation (CRO).

Analyse van de belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven in de markt voor Contract Research Organization zijn onder andere.

  • ICON
  • Laboratory Corporation of America holdings
  • PRA gezondheidswetenschap
  • IQVIA
  • PPD Inc
  • Med Pac
  • Envigo
  • Charles River Laboratoria
  • Paracel internationaal bedrijf

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Contract Research Organization:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-research-organization-market-3322

Regionale analyse

De wereldwijde Contract Research Organization-markt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor Contract Research Organization bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor Contract Research Organization in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor de organisatie van contractonderzoek bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

De Noord-Amerikaanse Contract Research Organization-markt domineerde deze markt in 2022 De belangrijkste drijfveren achter de groei van de CRO-markt in Noord-Amerika zijn de groeiende farmaceutische en biotechnologische sectoren in dit gebied. De Amerikaanse CRO-markt groeit als gevolg van de overvloed aan klinische onderzoeksfaciliteiten en de toegankelijkheid van geavanceerde faciliteiten en technologie. De op één na grootste markt in Noord-Amerika voor CRO’s is Canada.

Daarnaast heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor Contract Research Organization. De markt wordt gevoed door de stijgende vraag naar uitbestede klinische onderzoeksdiensten, de uitbreiding van klinische proeven in het gebied en de toegankelijkheid van infrastructuur en gekwalificeerde arbeidskrachten.

Bovendien zal de markt voor Contract Research Organisation (CRO) naar verwachting met de snelste CAGR groeien in de regio Azië-Pacific. Dit komt door de groeiende farmaceutische en biotechnologische industrie in de regio en het stijgende aantal klinische studies dat er wordt uitgevoerd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Cardiac Marker Testing Market Research Report Information By Product Type (Reagents And Kits And Instruments, (Chemiluminescentie, Immunofluorescentie, ELISA, Immunochromatografie), By Biomarker Type (Troponine I And T, Creatine Kinase-MB, hersennatriuretisch peptide, myoglobine, hooggevoelig C-Reactief proteïne en andere cardiale biomarkers), per ziekte (myocardinfarct, congestief hartfalen, acuut coronair syndroom, atherosclerose en ischemie), per eindgebruiker – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport informatie overanti-inflammatoire therapeutica per geneesmiddelenklasse (ontstekingsremmende biologische geneesmiddelen, NSAID’s, andere), per toepassing (auto-immuunziekten [reumatoïde artritis, psoriasis, multiple sclerose, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, andere], ademhalingsaandoeningen [COPD, Astma], andere), per toedieningsweg (oraal, injectie, topisch, inhalatie), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken, online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

CBCT Dental Market Research Report Information per type (systeem en software [implantaat-/planningsoftware, analysesoftware, ontwerpsoftware en geleidingssoftware]), per toepassing (plaatsing van tandheelkundige implantaten, slaapapneubehandeling, endodontische behandeling, orthodontische behandeling, functionele TMJ-analyse en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, academische onderzoeksinstellingen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Geavanceerde tandheelkundige digitale en robotoplossingen marktonderzoeksrapport: Informatie per producttype (robotica en digitale oplossingen), per toepassing (implantologie, endodontie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Oxytocin Market Research Report Information Per Product (Antepartum en Postpartum), Per Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Apotheken, Drogisterijen en Online Apotheken), Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Contract Research Organization Market,Contract Research Organization Market Share,Contract Research Organization Market Size,Contract Research Organization Market Analysis,Contract Research Organization Market Trends,Contract Research Organization Market Outlook