header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang van de markt voor genetische tests, vraag, industriële trends en concurrentielandschap 2024-2032

May 20, 2024 4:09 PM ET

Analyse van de omvang en trends van genetische tests per type (voorgeschreven genetische tests en direct-to-consumer genetische tests), methode (moleculaire genetische tests/ DNA-tests, chromosomale genetische tests en biochemische genetische tests), toepassing (reproductieve gezondheid (screening bij pasgeborenen, prenatale screening en dragerschapsscreening), kankerscreening (erfelijke kanker, borstkanker, eierstokkanker en darmkanker), voorouders, voorspellende en presymptomatische tests en andere) – voorspelling tot 2032

De markt voor genetische tests heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei doorgemaakt, aangewakkerd door de technologische vooruitgang en de toenemende bewustwording onder consumenten over de potentiële voordelen van genetische tests. Bij genetische tests wordt het DNA van een individu geanalyseerd om variaties of mutaties te identificeren die in verband kunnen worden gebracht met bepaalde ziekten, aandoeningen of eigenschappen.

Een van de belangrijkste drijfveren voor de markt van genetische tests is de wereldwijd toenemende prevalentie van genetische aandoeningen en chronische ziekten. Omdat zowel zorgverleners als patiënten de waarde inzien van vroegtijdige opsporing en gepersonaliseerde behandelingsopties, blijft de vraag naar genetische testdiensten stijgen.

Voorspeld wordt dat het toegenomen bewustzijn van de voordelen van genetische tests de wereldwijde markt zal veranderen. Het rapport van MRFR is efficiënt geanalyseerd en biedt vooruitzichten voor de wereldwijde markten. De markt voor genetische tests zal naar verwachting groeien met een CAGR van 10,5% en zal naar verwachting een marktwaarde van USD 19,8 miljard bereiken in 2032.

De toenemende prevalentie van genetische aandoeningen zal naar schatting een consistente vraag creëren voor de vooruitgang van de markt voor genetische tests. De verbeterde toegankelijkheid van prenatale screening en diagnostiek zal naar verwachting lucratieve mogelijkheden creëren voor de duur van de markt voor genetische tests.

Download gratis een PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2009

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste bedrijven die actief zijn op de markt van genetische tests zijn.

  • PerkinElmer Inc. (VS)
  • Myriad Genetics Inc. (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Illumina Inc. (VS)
  • QIAGEN (Duitsland)
  • Eurofins Scientific (VS)
  • Quest Diagnostics Incorporated (VS)
  • Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland)
  • Thermo Fisher Scientific Inc. (VS)

Analyse per segment

De segmentanalyse van de markt voor genetische tests wordt uitgevoerd op basis van methode, toepassing, type en regio. Het methodesegment van de markt voor genetische tests bestaat uit chromosomale genetische tests, biochemische genetische tests en moleculaire genetische tests/DNA-tests. Het segment toepassingen van de markt voor genetische tests bestaat uit kankerscreening, reproductieve gezondheid, afstamming, pre-symptomatische tests en voorspellende tests. Het type segment van de markt voor genetische tests bestaat uit direct op de consument gerichte genetische tests en voorgeschreven genetische tests. Het regionale segment van de markt voor genetische tests bestaat uit Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere prominente regio’s.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2009

Regionaal overzicht

Het regionale overzicht van de markt voor genetische tests bestaat uit Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere prominente regio’s. Vanwege het stijgende aantal genetische aandoeningen en de wens om genetische tests op maat uit te voeren, zullen Noord- en Zuid-Amerika waarschijnlijk de markt voor genetische tests domineren. Tijdens de verwachte periode zal de regionale markt naar verwachting profiteren van de toegenomen overheidssteun en het bestaan van de geavanceerde gezondheidszorg. Tijdens de prognoseperiode zal de Europese markt voor genetische tests naar verwachting de op een na grootste zijn. Vanwege de groeiende groep patiënten en onontdekte marktvooruitzichten in ontwikkelingslanden zal APAC waarschijnlijk de snelst groeiende regionale markt zijn. Recente ontdekkingen en vooruitgang in de moleculaire geneeskunde in Europa zijn essentiële elementen in de groei van de markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (118 pagina’s) over de markt voor genetische tests:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/genetic-testing-market-2009

Updates voor de industrie:

Aug 2021 Tesis Labs, een pionier op het gebied van gerichte genetische sequencing, en Personal Genome Diagnostics Inc. (PGDx), een pionier op het gebied van kankergenomica, hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd om het potentieel van genetische sequencing en bio-informatica te benutten. De bedrijven zijn van plan hun middelen en expertise te bundelen om innovatieve genomics-oplossingen te ontwikkelen die kanker kunnen bestrijden, de resultaten voor patiënten kunnen verbeteren en maatregelen voor markttoegang kunnen bevorderen om de acceptatie door de markt te versnellen.

Aug 2021 Exact Sciences Corp. heeft Invitae Corp., een bedrijf gespecialiseerd in genetische tests, benaderd over een mogelijke fusie. De bedrijven voeren geen actieve gesprekken en als er een overeenkomst wordt gesloten, zal het vrijwel zeker gaan om een fusie met een lage premie en alleen aandelen. Kankerscreeningbedrijven zijn druk bezig geweest met het combineren van bedrijven die nieuwe manieren ontwikkelen om kankers op te sporen voordat ze onbeheersbaar worden.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor teststrips

Microfluidics-apparatenmarkt

Markt voor tandheelkundige lift & Luxator

Gen-editing markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Genetic Testing Market,Genetic Testing Market Size,Genetic Testing Market Share,Genetic Testing Market Trends