header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opkomende kansen in de markt voor gezondheidssupplementen Regionaal inzicht en groeistrategieën

May 20, 2024 11:00 PM ET

Health Supplements Market Research Report Information Per Type (Voedingssupplementen, Bodybuilding Supplementen, Ooggezondheid Supplementen, Speciale Supplementen, Anderen), Per Toepassing (Cardiologie, Reumatische Aandoeningen, Allergie, Anderen), Per Ingrediënten (Vitaminen & Mineralen, Aminozuren, Plantaardige stoffen, Enzymen, Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken, Onderzoekscentra, Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Markt Overzicht

De markt voor gezondheidssupplementen werd gewaardeerd op 7,5 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 8,1825 miljard USD in 2023 tot 16,4241 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,10% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). De markt voor gezondheidssupplementen heeft de afgelopen tien jaar een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door het toenemende bewustzijn van de consument over gezondheid en welzijn, stijgende besteedbare inkomens en een groeiende vergrijzende bevolking. Gezondheidssupplementen omvatten vitamines, mineralen, plantaardige stoffen, aminozuren, enzymen en andere voedingsingrediënten die bedoeld zijn als aanvulling op het dieet en extra voordelen voor de gezondheid bieden. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals tabletten, capsules, poeders, vloeistoffen en gummies.

De vraag naar gezondheidssupplementen wordt gestimuleerd door verschillende factoren, waaronder de prevalentie van levensstijlziektes, het verlangen naar preventieve gezondheidszorg en de invloed van fitness- en wellness-trends. Als gevolg hiervan wordt de markt gekenmerkt door een breed scala aan producten die inspelen op verschillende gezondheidsbehoeften en -voorkeuren.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor gezondheidssupplementen is gesegmenteerd op basis van type, toepassing, ingrediënten en eindgebruiker.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in voedingssupplementen, bodybuildingssupplementen, ooggezondheidsupplementen, speciale supplementen en andere. Als gevolg van de vergrijzende bevolking, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en groeiende belangstelling voor preventieve gezondheidsmaatregelen, heeft de categorie dieetsupplementen de markt gedomineerd.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor gezondheidssupplementen onderverdeeld in cardiologie, reumatische aandoeningen, allergieën en andere. Als gevolg van een toename in de prevalentie van hartaandoeningen en een toenemend begrip van de voordelen van voedingssupplementen, heeft de categorie cardiologie de markt gedomineerd.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1646

Op basis van ingrediënten is de wereldwijde markt voor gezondheidssupplementen onderverdeeld in vitaminen & mineralen, aminozuren, plantaardige stoffen, enzymen en andere. Als gevolg van het toenemende aantal nieuwe multivitaminesupplementen, de stijgende interesse van consumenten in algemeen welzijn en het toenemende bewustzijn van levensstijlproblemen, voeren vitaminen en mineralen de markt aan.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor gezondheidssupplementen onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken, onderzoekscentra en andere. Met de toename van patiënten met chronische ziekten en de voorkeur voor preventieve gezondheidszorg, beheersten ziekenhuizen de markt.

Analyse van de belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor gezondheidssupplementen

  • Herblife International (VS),
  • BASF SE (Duitsland),
  • I. du Pont de Nemours and Company (VS),
  • Glanbia plc (Republiek Ierland),
  • Abbott Laboratories (VS),
  • Alticor Inc. (VS),
  • The Nature’s Bounty Co. (VS),
  • Bayer AG (Duitsland),
  • GlaxoSmithKline Limited (Verenigd Koninkrijk).

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over Health Supplements:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/health-supplements-market-1646

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor gezondheidssupplementen is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor gezondheidssupplementen bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor gezondheidssupplementen in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor gezondheidssupplementen bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

De Noord-Amerikaanse markt voor gezondheidssupplementen domineerde deze markt in 2022. De marktexpansie in deze regio zal worden gestimuleerd door de sterke koopkracht van de consument, een bloeiende gezondheids- en wellnesssector en het bestaan van de nieuwste trends op het gebied van zelfzorg.

Daarnaast heeft Europa het op een na grootste marktaandeel in gezondheidssupplementen, omdat de vraag naar voedingssupplementen in deze regio naar verwachting zal worden gestimuleerd door stijgende levensstijlaandoeningen en hartgezondheidsproblemen. Bovendien groeide de Britse markt voor gezondheidssupplementen het snelst in de Europese regio, terwijl de Duitse industrie voor gezondheidssupplementen het grootste marktaandeel had.

Bovendien zal de markt voor gezondheidssupplementen in Azië-Pacific tussen 2023 en 2032 naar verwachting groeien met de snelste CAGR. Dit is het gevolg van het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking in de regio, waardoor de uitgaven voor gezondheidsbevorderende goederen toenemen. De markt voor gezondheidssupplementen in China had het grootste marktaandeel en de markt in India groeide het snelst in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Hyaluronzuur Market Research Report Information By Grade (Cosmetic Grade, Pharmaceutical Grade, Food Grade), By Application (Aesthetics, Osteoarthritis, Pharmaceutical API, Cosmetics, Dietary Supplements, Ophthalmology, Others), By End Users (Pharmaceutical Industry, Dermatology Clinics, Cosmetic Surgery Centers, Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Forecast Till 2030

Emergency Medical Services Market Research Report Information Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Traumacentra en Ambulante Chirurgische Centra), Per Toepassing (Hartzorg, Traumaverwondingen en Ademhalingszorg) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Pharmaceutical Quality Control Market Research Report Information per product (verbruiksgoederen, instrumenten en diensten), per analysetype (steriliteitstesten, bioburden, endotoxinetesten, stabiliteitstesten, extraheerbare & uitloogbare testen, testen op grondstoffen en andere), per getest product (vaccins, plasmaproducten en geneesmiddelen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Commercial Pharmaceutical Analytics Market Research Report Information Per Type (Descriptive Analytics, Predictive Analytics en Prescriptive Analytics), Per Toepassing (Rinxdeepl68 D, Marketing & Sales, Supply Chain Optimization en Interne Rapportage), Per Toepassing (On-Premise en Web-Based/Cloud-Based), Per Component (Software en Diensten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Chronic Disease Management Market Research Report Information Per Oplossing (Educatieve Oplossing, Implementatie Oplossing, Consulting Oplossing en anderen), Leveringswijze (Cloud-Based, On-Premises en Web-Based), Toepassing (Artritis, Hart- en Vaatziekten, Kanker, Diabetes en anderen), Eindgebruiker (Aanbieders, Betalers), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Health Supplements Market,Health Supplements Market Share,Health Supplements Market Size,Health Supplements Market Analysis,Health Supplements Market Trends,Health Supplements Market Outlook,Health Supplements Market Report